Product mooier voorgedaan dan in werkelijkheid presteert
In augustus een warmtepomp voor een zwembad gekocht. Op de website staan alleen maar positieve reviews en dit werd ook aangeraden als meest geschikte apparaat. Viel in de praktijk erg tegen, waardoor ik zelfs dacht dat het product deels defect was. Maakte veel herrie en warmde nauwelijks op. Contact gehad met een productspecialist en teruggestuurd ter reparatie. Vervolgens niks meer gehoord totdat ik ineens een bericht kreeg van de koeriersdienst dat er een product van Toppy aankwam. Gebeld met Toppy en gevraagd wat er met het product gedaan is. Bleek dat het apparaat inderdaad best veel herrie maakte, dus hebben ze een demper om de compressor gezet. Best gek, terwijl ik een nieuw apparaat heb aangeschaft. Was het inderdaad defect, of is het toch een minder stil apparaat dan beweerd wordt op de website? Qua temperatuur opwarming is dit apparaat vooral geschikt als de buitenlucht warm is. Lijkt mij ook niet heel logisch... Ook bij minder warm weer wil ik dat het goed verwarmd. Het gaat toch om het zwemseizoen te verlengen? Al met al een tegenvallende ervaring, waarbij ik als consument verkeerde verwachtingen zou hebben. Deze heb ik echter gebaseerd op de informatie van de website van Toppy.