Filter

Fantastische service

Wij hebben een nieuw bouwkundig zwembad ( plunge) met toppy besproken wat er nodig is qua installatie en hygiëne techniek. Wij kregen een keurige mail met de producten en benodigdheden. Wij hebben deze op zondag besteld en maandag kwamen de eerste onderdelen al binnen. Toppy maakt zijn naam waar bedankt toppy team.

Toppie !

Gemakkelijk bestellen, vlugge levering. Produkten zijn top.

Goede informatie en snel levering!

Goed geholpen via e-mail ,en product snel geleverd!

Toppy service snel en goed

Toppy service snel en goed

Slecht na een week geen spullen en geen reactie

Slecht geen communicatie Alles betaald en bij het afleveren geen communicatie ondanks afgeven telefoonnummer

Alles snel en toppy geleverd

Goed, snel en zoals verwacht

Het artikel was zoals ik had verwacht, snel, goeie prijs en in goede staat geleverd

Goede shop, snelle levering

Goede producten

Toppy

Zeer tevreden van het aangekochte product en de bestelling

Na mijn bestelling hoe die was aangekomen via foto’s werd direct mail teruggestuurd met de mededeling dat dit niet de bedoeling is en werd mij als compensatie een nieuwe pit maerl opgestuurd nogmaals bedank daarvoor en daarom ook die 5sterren.

Helemaal prima

Goed product. Snel geleverd

NOG NIETS GEKREGEN VAN AF BIJNA WEKEN

Betale zonder niets krijgen is niet normaal

helemaal top

goed advies, goede prijs van het artikel en snelle levering.

Suuuuuper

Super tevreden over de prijs en kwaliteit van mijn aankoop. Maar de grootste verrassing zat voor mij in de verwerkingsnelheid. ´s Avonds besteld en de volgende ochtend had ik mijn bestelling in huis. TOP van Toppy!

Snel en betrouwbaar

Bestel er regelmatig en altijd tot tevredenheid. Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Warmtepomp zwembad

Mijn opzet zwembad moet nog geplaatst worden deze maand , maar het ziet er zeker goed uit voor de overschot van elektriciteit té benutten om mijn zwembadwater tot een gezellige warmte op te warmen

Topservice

Mijn ervaring met jullie is perfect ,info over jullie artikelen is meer dan goed

Supersnelle afhandeling van een uitstekend product met korting!

AquaFinesse

super!!

op donderdag NAmiddag de bestelling geplaatst. Op maandagmorgen vroeg werd het pakket perfect, en met een vriendelijke chauffeur binnengereden tot onder de garage. ik zou zeggen iedereen tevree!!! En nu genieten. de bestelling was een intex greywood deluxe 4 personen En het pakket was volledig zoals voorgestel op de site. Mvg Peter

Supper dank u

Na wat zoeken kwam ik op de site van Toppy terecht heb daar de luchtbed besteld, de levering was snel en netjes. Het was naar verwachting goed dus dik tevreden.

Super en klantgericht

Na de levering van een UV lamp die niet werkte contact gehad met Toppy en er is gelijk een nieuwe lamp geregeld. Zaterdag gebeld en maandag een nieuwe lamp in huis.

Super spul Jammer dat het zo duur is

Super spul. Jammer dat het zo duur is

Top geregeld Goede prijs Goed product

Toppy, je bent toppy

Na een prettig telefoongesprek heb ik de UV - vijverlampen besteld. Daarna prima informatie ontvangen gevolgd door een snelle levering. Werkelijk uitstekend

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR