Filter

Goede service snel geleverd.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Prima, niets op aan te merken.

TOPPY...zoals altijd !

Snelle levering...vriendelijk...gemakkelijk..TOP !

Leuk 2 pits gasstel voor die prijs.

Aangesloten en werkt gelijk goed. Afstand van de 2 pitten is van dien aard dat je normale pannen kunt gebruiken.

Toppy

Toppy

Supersnelle levering

Wel een beetje duur, maar prima kwaliteit en lakenzakken zijn supersnel geleverd

Het bestellen, vooraf volop informatie, de levering, het opzetten, gemakkelijk en duidelijk! En dan komt het… ervan genieten! Echt perfect!

heel goed! supersnel

Lekker snel

Alles is goed gegaan

Zeer snelle levering

Een 1 ste keer van jullie diensten gebruik gemaakt. Echt top! Verschillende e-mails ontvangen over de opvolging van mijn bestelling. Zeer vlugge levering, ‘s avonds besteld, volgende dag ‘s middags al geleverd.

Toppyis topservice!

‘s Avonds een zwembad stofzuiger besteld en meteen de volgende dag al in huis, zodat ik gelijk aan de slag kon om ons zwembad weer schoon te krijgen!

Vlotte levering,en goede service.

Heel snel!

Top! Precies geleverd wat ik wilde en op tijd!

Ik zou er zeker weer iets bestellen. Goed product en op tijd geleverd.

Snelle levering en top resultaat !!!!

Nieuwe UV - lamp besteld super snel geleverd gekregen daar na meteen gemonteerd en dag erna al resultaat 2 dagen erna top

Gewoon goed

Nvt

Super toppunt, heel vlug geleverd, alles er netjes bij. Mijn dochter was erg verbaasd dat de levering zo vlug en zo vlot verliep. Hier kunnen nog veel online winkels een voorbeeld aan nemen. Merciekes

Snel en goed

Keuzehulp voor jacuzzi filters werkt goed.

Heb vorig jaar staalwand gekocht bij toppy en nu wintervloeistof . Super service en snelle levering . Dank u toppy

Fout product maar zeer goede service na verkoop

Fout product ontvangen (onvolledig en reeds gebruikt) maar zeer snelle en correcte respons van de klantendienst. Na een week al het correcte product in huis.

Zeer snelle levering

Ik heb de luchtmatras vrijdagavond besteld, en zaterdag voormiddag was ze er al! Bk inzonder snel. De matras lijkt ook nieuw (in plastic verpakt) en de usb pomp werkt naar behoren. We kunnen weer heerlijk kamperen.

Toppy is Toppie!!!

2 maal iets besteld, prima producten én steeds de volgende dag geleverd! Ik ben zéér tevreden!

toppy

vlot, goede prijs kwaliteitsverhouding, klant vriendelijke webshop!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR