goede service

Alles is vlot verlopen, mijn levering was later dan voorzien maar er werd goed over gecommuniceerd

TOP

Doordat ik bij betalen even terug ging om alles toch nog even te controleren moest ik al mijn gegevens weer opnieuw invullen. Ook de kortingcode die ik had ontvangen. Toen kon ik de kortingcode niet meer invoeren. Daarover gemaild en het werd super opgelost. Blij mee.

Online bestelling gedaan, artikel komt uitstekend overeen met de omschrijving en levertijd als aangegeven (met track&trace zodat pakketje te volgen is). Bh keurig netjes verpakt met duidelijke extra info. Blij mee!

Heel fijne webshop!

Hele fijne webshop, ruime keuze en maten. Snelle verzending en snelle verwerking van retouren. Prettig contact. Dankjewel!

De bikini die ik besteld heb werd heel snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bikini geleverd zou worden.

Uitsteekende aankoop

Snelle levering , mooi en verzorgd Verzonden. Prijs kwaliteit is uitsteekend. Heb mijn bh wilkel gevonden met ruim aan keuze.

Top zaak.

Altijd prima. Of in de zaak of via internet bestelling correct zoals altijd.

Prima website en prima service

DHL deed ingewikkeld met de verzending, maar de medewerker heeft dit helemaal netjes en kosteloos voor me opgelost. Fijn bedrijf, dus.

Nooit meer anders

Ontzettend fijn geholpen door super lief winkelpersoneel. Ook met mijn lastige cupmaat. Mijn zelfvertrouwen teruggevonden!

Super fijne (web) winkel

Farfallina ontdekt door een vriendin, super fijne winkel met vriendelijk en kundig personeel, ik blijf hier kopen, voor mij geen andere winkel meer.

Perfect!

Netjes verpakt en producten zoals op de website omschreven!

Fijn, mooi en snel

Badpak was snel geleverd, en mooi verpakt. Voor de maat twee stuks besteld, andere kon zonder problemen retour .

Fijn

top

Mooie spullen, goede pasvorm en kwaliteit

Perfekt voor grote cupmaten

Top service! Ruime assortiment met grote cupmaten! Ik heb alles snel en in orde ontvangen. Ook is mijn retour daarna goed verwerkt. Ik heb een hele bikini bij Farfallina gescoord en daar ben ik erg blij mee..aangezien ik een grote cupmaat/kleine omvang heb, is het echt lastig om een leuke en een goede bikini te vinden. Volgende keer ga ik de lingerie proberen...

Keuze genoeg voor bijzondere maten, erg fijn!! Snelle reactie op vraag, en keurige bezorging, zeer tevreden. Heb jullie aanbevolen bij anderen.

mooie tankini

Ben zeker van plan om nog eens bij jullie te bestellen. Als jullie aanbiedingen hebben hoor ik dat graag. Levering ook zeer vlot.

Aanrader

Snelle service. Goede kwaliteit. Minpuntje..verzendkosten naar België

Kennis van zaken

Al een hele tijd op zoek naar een passende bh. Met telefonische hulp eindelijk een goede passende bh gevonden. Dank je wel.

Bikini besteld. Wat een super mooie bikini. Zeker een aanrader.

Snelle levering en product is precies zoals het wordt omschreven op de site.

Snelle levering van mooie merken

Perfect. Hoe alles geregeld is

Topwinkel en personeel

Kom al jaren met veel plezier bij Farfallina. Voor zowel lingerie als badmode. Personeel is zeer ervaren. Je wordt er goed geholpen. Goede adviezen. En voor ieder wat wils. Nemen alle tijd voor je. je voelt je op je gemak in de gezellige winkel. Van cup B tot O. En redelijke prijzen. Kan het echt aanbevelen om hier te gaan shoppen en je wilt niet anders meer.

Heel tevreden

Kan altijd slagen en als er iets misgaat dan wordt het gelijk opgelost dus heel tevreden

Goed assortiment, snelle levering

Tevreden, informatie vooraf was juist en ik had mijn bestelling snel in huis.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.