vlotte, keurige afhandeling van het bestelde

Wat ik besteld heb, klopte precies en voldeed aan mijn verwachting. Snelle, keurige service.

Service geweldig.. snelle verzending..

Vriendelijk aan de telefoon waardoor ik zeer goed geholpen ben . Heel hartelijk bedankt . Mevr. A.bruin uit Friesland

Mooie bh's

De bh's kwamen heel snel binnen. Gepast, alleen zaten ze niet goed. Kon ze probleemloos weer terug sturen. En nu ga ik andere bestellen.

Mooie promo's en vlug geleverd

Overzichtelijke site,makkelijk te bestellen en na 3 dagen geleverd

Prima produkt, goede prijs

Snelle levering met goede kealiteit van het produkt en prijstechnisch ook aantrekkelijk

Super blij dat ik Farfallina heb ontdekt

Ik heb Farfallina online ontdekt terwijl ik op zoek was naar een badpak, vervolgens naar de winkel gegaan, door vriendelijk personeel ben geholpen en erg goed ben geslaagd. Bh en 2 badpakken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kom hier zeker terug.

Erg lange levertijd, waarover slecht gecommuniceerd werd.

Nadat mijn bestelling er na ruim 2 weken nog niet was, zelf maar eens gebeld. Het was buiten de schuld van Farfallina, maar ik was graag op de hoogte gehouden . Toegezegde korting voor het ongemak ( nog ) niet ontvangen of over gecommuniceerd . Uiteindelijk een maand later heb ik mijn prima producten binnen gekregen.

Fijne webshop

Veel keus en snel verzonden. Ook mijn retour werd snel verwerkt. Helemaal goed!

Fijne winkel, fijne service

Mijn bestelling paste helaas niet. Terugsturen was makkelijk en het geld werd snel teruggestort

Snel geleverd en netjes verpakt

Heel prettig!

Zeer prettige en goed uitgeruste winkel-zeer ruime keuze. Ik koop hier graag online via de webshop. Mooie collectie! En zeer snelle service.

Hele fijne beha

Vorig jaar hier eindelijk een keer een beha gekocht die goed past. Samen net zo lang passen tot er een bij zat die perfect paste. Nu online dezelfde besteld.

Wonende in een land waar bh’s voor grote cup maten niet of nauwelijks te koop zijn, is Farfallina de beste oplossing voor ons. Via e-mail heel erg goed geholpen, snel en de juiste informatie wat betreft maten enz. Super blij met onze aankopen en Farfallina heeft er een vaste klant bij. Dank je wel, Laura, voor je professionele hulp.

Snelle levering betrouwbaar fijn om hier wat te bestelen

Super advies

Drie jaar geleden deze winkel voor het eerst binnen gestapt. Super advies gekregen en sindsdien alleen hier lingerie en badkleding gekocht. Steeds weer heel fijn advies.

Zit als gegoten

Ik heb een bh en onderbroek besteld en dit setje is perfect. Het zit goed en het is een hele mooie kleur groen

Uitstekende kwalitatieve service!

Ik ben héél tevreden van Farfallina. Betrouwbaar én kwaliteit! Enigste negatief puntje: vrij hoge verzendkosten naar België...

Je hoeft niet topless met farfalina

Eindelijk mooi , goed zittende beha's voor dames met een maat meer

Goeie service!

Mijn bestelling was wat vertraagd. Ik werd elke keer netjes te woord gestaan!

Snelle en deskundige service

Goed geholpen en snel geregeld

Veel keuze in grotere cupmaten

Bij UK-merken hanteert men de UK-maten. Dat had ik helaas niet goed gezien, Hoewel het wel duidelijk op de site vermeld staat. Toch vind ik dat men de site zou kunnen verbeteren door alle merken in Nederlandse maten aan te bieden, óf alles in UK-maten. Veel keuze in grotere cupmaten. Dat is zo fijn!!! Nu nog gratis verzenden regelen en het wordt mijn favoriete lingerie shop, waar ik dan ook de mij onbekende merken zou willen proberen. Winkels zitten niet in mijn directe omgeving helaas.

Goede en ruime keus

Deskundig advies, ruime keus, bijzonder klantvriendelijk. Ik kom er graag of bestel een en ander online.

Mooie items

Ik heb goed kunnen slagen voor het bikini . Het enigste wat ik wel vervelend vind, het versturen is een koste plaatje vooral snel het niet past of tegenvalt om het te routineren en weer opnieuw later opsturen dan wordt het al snel te duur . Mvg

In één woord … uitstekend!

Snelle levering, keurig verpakt, goede communicatie en de website heeft in deze grote cupmaat HH 34 een ruime sortering. Kortom geweldig!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.