Uitstekende service

Binnen 24 uur besteld en geleverd. Mooi materiaal, goede kwaliteit

Prima kwaliteit en vlotte bezorging

Eindelijk badpakken met grotere cupmaten. Lang naar moeten zoeken. Nu nog wat meer keus zou fijn zijn.

Geweldige service

Een 10

Snel en netjes verpakt

Voor de tweede keer een bh besteld. Net als de vorige keer snel en netjes verpakt bezorgd. Ik zou hier een volgende keer weer een bh kunnen bestellen.

Goede kwaliteit, mooi verpakt.

Netjes verpakt en badpak is precies zoals beschreven.

Grandioos

Had er nog nooit van gehoord maar ben fan geworden,makkelijke site en heel veel keus!

Goede pasvorm, snel verzonden

Mooie pasvorm, goede kwaliteit.

Geweldig geholpen

Goed te woord gestaan , geweldig geholpen met de bestelling en deze ook keurig afgeleverd , hartelijk dank

Mooie spullen.

Mijn bestelde badpak keurig op tijd per post ontvangen én charmant verpakt. Het badpak zag er mooi uit, kwalitatief ook dik in orde. Helaas was het niet voor mijn lijf geschikt. Dus ga ik het terugbrengen -ik woon in de buurt- in de hoop in de winkel wel te kunnen slagen.

Past heel goed, super!

Snelle bezorging en goede service

goede service

goed service en veel keus in grote maten.

Sympathieke winkel

Farfallina is een winkel waar ik graag bij terugkom. Helaas hebben ze weinig aanbod van de meer afwijkende BH maten (in dit geval 60GG), maar met een compromis (65GG gekocht) zat toch een hele mooie bikini tussen de paar die er waren. De snelle verzending, mooie verpakking en persoonlijke benadering zijn elke keer een pluspunt voor mij.

Verrassend veel keuze in badpakken met grote cupmaat!

Heel fijn om eindelijk eens meer keuze te hebben in een badpak met grote cupmaat. Alleen jammer dat de badpakken allemaal een v-gesneden voorkant hebben en niet ook keuze is in een badpak met wat hogere "halslijn". Prettige medewerkers die telefonisch goed advies geven, jammer dat er geen winkel in het westen zit om in de winkel zelf te kunnen shoppen!

Super service

Ik was op zoek naar een bh voor onder mijn trouwjurk. Alles via mail gevraagd en online gekeken. Via de mail snel antwoord gekregen op mijn vragen en er werd goed meegedacht aan mogelijkheden. Uiteindelijk geslaagd. Ook in de winkel zelf wordt ik altijd zeer goed geholpen. Vriendelijk en er wordt gied meegedacht

Prima kwalitijd en snelle lebering

Super klantvriendelijk!

2 BH's besteld om af te halen in de winkel, duurde wat langer als normaal en kon ik ze i.v.m werk niet meer ophalen voor het weekend, toen zijn ze keurig netjes opgestuurd. Top service en heel blij mee! En door dit soort dingen bestel ik de volgende keer weer iets bij Farfalina!

super product! Tevens hele goede klantenservice.

Heel fijn dat ik even een mail kreeg met het checken van mijn maat. Ben ook erg blij met het product. Echt een aanrader.

Super fijne webshop. Makkelijk bestellen en de verzending gaat snel. Ruime keuze

Supergoede service en mooie kwaliteit

Supergoede klantenservice. Netjes gebeld of ze alvast de bestelling konden versturen, aangezien 1 artikel niet direct op voorraad was. Bestelling kwam snel, netjes verpakt met zorg en mooie kwaliteit.

Fijne webshop!

Fijne webshop, met vriendelijke, heldere toelichting. Heel prettig dat je er voor een vollere cup terecht kan. Bh's werden keurig geleverd! Zeer tevreden daarover. Jammer echter van de relatief lange verzendtijd en de retourprijzen.

Groot assortiment

Zeer vlotte en verzorgde afhandeling!

Duidelijke website

Een hele duidelijke website en een zeer snelle levering!

Netjes verpakt en geleverd

Goede kwaliteit en netjes verpakt

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.