Prettig

Na fijn telefonisch contact heb ik een mooie bh besteld van elomi die perfect past .

Super !

Beste, Hartelijk dank voor de supersnelle service. Ik had mijn bestelling de volgende ochtend al in huis !! En de items zaten als gegoten. Ik zal zeker nog eens bestellen ! Nogmaals bedankt !!

Mooi badpak en snelle service!

Fijne service. Mooi badpak.

Zal zeker hier volgende keer weer bestellen

Helaas is de omvang van de bh bij mij iets te ruim maar voor de rest uitstekend. Goede kwaliteit en ik ben erg blij met mijn aangeschafte product.

Prachtig badpak, superkwaliteit!

En ook snel geleverd!

Mooi aanbod voor grotere cupmaat

Duidelijke website, mooi aanbod

Niets op aan te merken

Besteld - betaald - ontvangen. Blij met nieuwe BH

Fijne winkel in combinatie met webshop

Mensen die weten wat ze doen, erg vriendelijk en kundig

De beste pasvorm voor badmode en lingerie

Perfect passende badkleding voor mij.

Hele fijne winkel en webshop. Ik slaag elke x voor mijn bh's. Aanrader

een degelijke zaak

2 bh's moesten terug en jammer dat dit niet in 1 pakket kon om de retourkostennklein te houden.

Erg duidelijk en snel

Goeie omschrijving van producten en uitleg over verschillende maten

Betrouwbaar producten zoals beschreven

Goede producten. Online support snelle verzending

Super snelle verzending

Netjes verpakt en snel verzonden. prima!

Helaas had ik niet de goede maat besteld, dus moest ik het retourneren ,maar toch goed opgelost. Ook goede tip gehad wat mijn maat betreft

Het bestelde artikel was er zeer snel en keurig verpakt, voor herhaling om daar weer iets te bestelen

Kwaliteit voor een maatje meer

Fijne, mooie producten voor dames met een grotere cupmaat. Zeer tevreden over het aanbod. Jammer dat grotere maatjes altijd prijziger zijn .... Maar dan mag je wel extra veel verwachten van de kwaliteit.

Ik had de verkeerde maat besteld, dit werd prima opgelost!

Voor herhaling vatbaar.

Ben er blij mee. Duidelijke site, goede kwaliteit en heel netjes met zorg verpakt en verstuurd!

Grote collectie grote (cup)maten

Fijn om (eindelijk) meer keuze te hebben!

Top en snelle levering

Zou zeker weer een bestelling doen! Blij met mijn aankoop.

Top bedrijf

Soms niet veel keuze in cubmaat vanaf 80H

Goed en snel

Mooi badpak, makkelijk te bestellen en snelle levering

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.