Hele goede vak kennis en service en betaalbaar.

Ik had zelf online de verkeerde maat besteld, en werd netjes gebeld en gemaild om dit te melden, en werd de juiste maat toe gestuurd. Fijn dat er mooie, en stevige bhs zijn in grote cupmaten.

Super service!!

Makkelijk bestellen, super snel geleverd en mooi product. Kortom: Meer dan tevreden!

Heel veel goedeen juiste kennis

Nemen de tijd , ivm de aanschaf van bh Heerlijke shop winkel

Prima, snel bezorgd.

Prima, snel bezorgd.

Doen wat ze beloven. Keurig ingepakt en snel geleverd

Leuke aanbieding snel ontvangen en mooi ingepakt.

Fijne beha's

De kwaliteit is goed maar ik vind het jammer dat we zelf de portokosten moeten betalen bij retourzending. Dit weerhoud me ervan om de volgende keer weer bij jullie te bestellen. Maar omdat de BH's wel oké zijn twijfel ik daar nog over.

Uitgebreid en mooi aanbod in niet-standaard maten!

Snelle verzending, mooie verpakking, goede retourvoorwaarden. Thuis passen is erg fijn; kun je gelijk bekijken hoe de lingerie onder je verschillende outfits past.

uitstekend geholpen

zeer goed geholpen

Goede pasvorm en kwaliteit

Goede service. Levering duurde deze keer meer dan een week.

Prima winkel

Snel geleverd scherpe prijs

Snelle levering, netjes verpakt. Item zeer mooi!

Snelle levering en zeer netjes verpakt. Blij met mij fleurige tankini.

Mooie collectie en snelle bezorging

De bestelling kwam de volgende dag al binnen. Goede kwaliteit bh's met duidelijke uitleg over het beoalen van de maat en pasvorm. Erg fijne winkel.

Mijn bestelling was snel binnen en netjes verpakt

Daarom bestel ik er al jaren

mooie bh's

mooie bh's goede pasvorm mooi afgewerkt mooi dessin opliftend

Heerlijke goed passende bh’s

Dit keer heel goed geslaagd in de uitverkoop! Altijd vriendelijk, behulpzame hulp.

Prima kwaliteit

Mooie lingerie met prima pasvorm en snelle levering

Helemaal tevreden

Ben heel tevreden Altijd goede service Goede producten waar ik lang plezier van heb

erg goed

fijn meegedacht met de (online) bestelling,

snelle verzending

mooie producten

Prima afhandeling

Goede website

Duidelijke maatvermelding en snelle levering.

De leveringstijd is wellicht iets langer dan bij anderen, maar ze houden je goed op de hoogte. De maatvermelding is duideijk, zodat je niet in de war raakt (zoals ik) welke maat je moet hebben. Fijne winkel.

Topwinkel, erg fijn!

In winkel zo goed geholpen dat bestellen via de website een makkie was! Volgende aankoop doe ik wel weer in de winkel omdat je meteen passend advies of alternatieven aangeboden krijgt

Zo blij met mijn nieuwe aankoop

Zo makkelijk zoeken als je eenmaal weet welke maat je moet hebben. Mijn maat is op de site altijd wel aanwezig en dat is heel fijn. Mooie kleuren, goede pasvorm. Ik koop nergens anders meer!

Goede, snelle service

Contact bij de klantenservice was vriendelijk. Goed geholpen

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

info@farfallina.nl

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.