Geweldige kwaliteit

Ik ben door jullie bh,s nog nooit zo slank geweest alles wat naar de zijkant toe ging met oude beha,s zit nu keurig recht vooruit Voor mij geen andere bh,s meer

Super snel in huis.

Fijne mails. Duidelijke website. Artikel was super snel in huis.

Fijn winkelen

De meiden in de shop geven en goed en eerlijk advies. Hierdoor kon ik op Black Friday gewoon vanuit mijn luie stoel mijn ondergoed bestellen en alles klopte en pastte precies. Helaas deed PostNL er langer over om te bezorgen maar daar kunnen zij niets aan doen.

Model was mij bekend dus was snel te bestellen

Fijne website

Groot aanbod grotere maten. Heel fijn!

Ruim assortiment, snelle levering

Prachtige producten en goede service!

Fijn winkelen op de mooie website, en mocht je vragen hebben dan kun je die stellen. Er is goede service!

Matig

Helaas bestelling niet kompleet

Na bestelling toch even naar de winkel gegaan om te passen. Werd daar super geholpen. Er werd meegedacht. Uiteindelijk een andere keus gemaakt en bestelling vertrekkend. Wat een mooie zaak! Ik kom hier zeker nog eens terug

fantastisch

ik ben erg tevreden over uw web shop maten kloppen precies pasvorm is perfect hele mooie kleur zeer tevreden

Snelle levering en keurig verpakt. Top

Snel geleverd en goede service

Snel verzonden, mooie merken, goede kwaliteit.

je m

Bij Farfallina zijn altijd zeer aardige medewerksters die goed naar je wensen luisteren.en met je meedenken. Als het niet goed zit wordt en met niet verkocht. Dat geeft een goed vertrouwen.

goede en fijne pasvorm!

Fijne webshop voor het online bestellen van sport-bh's.

Product was snel binnen, top! Helaas moet ik het retourneren, hopelijk verloopt dit soepel.

Netjes en op tijd

Bestelling snel geleverd, netjes verpakt en bovendien een mooie aanbieding

Ik heb gebeld omdat mij iets niet duidelijk was omtrend .ijn bestelling ! En ik werd netjes en erg aardig te woord gestaan en kreeg uitleg omtrend mijn maat ! ☺️ De bestelling was zoals gewoonlijk netjes ingepakt en heel snel verzonden Topwinkel ❤️

In een keer compleet en snel geleverd. Prima bedrijf. Zeer tevreden

Per mail een cadeaubon voor mijn dochter gevraagd, super snel alles effect geregeld!

Keurig snel en correct geholpen

Goede levering

Mijn ervaring is prima met deze website, wordt netjes op de hoogte gehouden

Grote collectie, perfecte service

Zowel in de winkel als on line prima geholpen.

Veel keuze

Veel keuze, snelle levering, goede kwaliteit.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.