Duidelijke webshop en kwaliteit

Het geleverde badpak heeft de goede maat en ook lijkt het prima op de foto

Lots of choices lots of sizes

very nice shop! the sizing in different system (UK, EU, NL) is sometimes a bit confusing but I am happy that there is a lot of size option.

goed assortiment, maar levering nam veel tijd.

Farfallina heeft een goed assortiment voor mij (grote cup maten etc.). De bestel procedure is goed en overzichtelijk. Echter . . deze keer moest ik erg lang (meer dan een maand) op de levering wachten, omdat het product niet op voorraad was. Het zou helpen als voorafgaande aan de bestelling al duidelijk is hoe lang de levering gaat duren. Dan ka ik besluiten om het gewenste artikel eventueel elders te bestellen of overwegen iets anders te bestellen.

Fijn adresje!

Goede service, snelle levering en mooie collectie. Website werkt ook erg prettig. Voldoende foto's per artikel zodat je goed kan inschatten of het het juiste artikel is voor je.

Aanbiedingen

Mooie spullen en direct geleverd

Snelle bezorging

Snelle bezorging en hele mooie kwaliteit

Bh kwam snel, goed verpakt

Prima kwaliteit

Snelle correcte levering. Goede info op de website. Perfect zittende beha, blij mee.

Mijn maat is in winkels in de buurt niet te krijgen. Nu kan ik bestellen, passen en terugsturen wat niet bevalt. Bij Farfallina komt het altijd in orde.

Mooie bh in mijn maat, snel en verpakt als een cadeautje opgestuurd.

Fijne keuze in mooie bh's. Altijd goed geholpen aan de telefoon. Snelle bezorging. Ik ervaar het altijd als een cadeautje voor mezelf. Het is zorgvuldig en met liefde ingepakt.

Eindelijk een site waar ik veel keus heb

Mooi op tijd. Ook de aflevering ging goed

Super tevreden

Snelle levering en mooi ondergoed voor grote maten

Mooie lingerie, mooie prijzen en snel geleverd.

prima service

goed advies en snelle levering.

Blij met de producten die ik heb ontvangen, goede kwaliteit. leuke korting acties. Maatvoering is wat omslachtig en onnodig verwarrend. Beter gewoon alleen de Europese maten aanhouden op de website.

Past fantastisch

Omdat ik nogal grote maat een vraag, Graag zou ik wel willen weten of dan bij andere merken ook deze maat past

Mooie lingerie

Mooie goede lingerie voor grote maten

Eerste keer Elomi en Farfallina en de kennismaking is mij zeker bevallen!

Nette en snelle levering. Goede service

Een product had een wat langere besteltijden. Hier ben ik netjes over geïnformeerd. En de bestelling was uiteindelijk sneller binnen dan verwacht

Erg goed

Precies zoals verwacht. De maten staan duidelijk aan gegeven. Ben erg blij met mijn aankoop en niet al te onbelangrijk, een snelle levering!

Vlugge en correcte levering

Ik winkel heel graag bij Farfallina ! Veel keuze en steeds een correcte afhandeling van de levering !

Prima service!

Al meerdere keren hier besteld. Wordt keurig verzonden zonder lang te hoeven wachten. Prima kwaliteit!

Mooie lingerie, snelle levering

Mooie lingerie. Snelle levering, netjes verpakt

Vriendelijk, goede service

Fijne service, goed geholpen

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.