Mooie bh in grote maten

Snelle levering mooie bh's ook voor grotere maten goede kwaliteit

Klantvriendelijk

Zeer zorgvuldig, klantgericht! Top!!!!

Grote keus aan BH's voor vrouwen met 'n (wat) grotere cupmaat. Wat lastig blijft is de EU vs. UK cupmaten en dan dus je juiste maat bestellen. Ik zou aanraden toch eerst eens écht te gaan passen en je te laten adviseren welke maat het best past. Daarna kan je dan online de bh in de juiste maat bestellen. Ik ben al eens ook in de winkel geweest waar ik super goed ben geholpen, dank daarvoor! Enige minpunt vind ik dat je je online bestelling niet kunt ruilen en alleen kan terugsturen, met als gevolg dat je én verzendkosten én retourkosten moet betalen. Dit is voor mij een reden om te kijken naar aanbieders van dezelfde merken maar zonder deze kosten.

Mooi en snel geleverd

Mooie kwaliteit pas goed en snel geleverd

Prima afhandeling van mijn bestelling.

Bestelling is prima verlopen, de maat is ook meteen goed.

Netjes verpakt met duidelijke instructies

Het duurde helaas wat lang voordat mijn bestelling binnen was maar alles was netjes verpakt en er zaten duidelijke pas en was instructies bij.

Prima service en snel geleverd

Deskundige hulp

Weer een mooie bh gevonden! Zelf vind ik het altijd fijn om in de winkel te passen. Je krijgt dan ook goed advies.

Bestellen ging makkelijk en de levering duurde wel iets langer, maar ik wordt op de hoogte gesteld.

Geweldig!

Goede service, snelle levering. Top kwaliteit.

Top producten

2 bh's besteld. Heb grote maat masr genoeg keuze. Netjes verpakt en zitten heerlijk. Ga zeker weer bestellen. Bedankt.

Had de BH gekocht voor mijn dochter, door omstandigheden kon zij zelf geen nieuwe kopen. Ze is er zo blij mee en hij past perfect.... Ik ga volgende maand er nog één voor haar bestellen. Zo blij dat jullie hele grote maten hebben, want dat is een ramp met kopen....

Mooie kwaliteit

Bikini broekje te groot, moest snel een ander, want ging op vakantie, volgende dag de kleinere binnen, heel vriendelijk aan de telefoon, nog een winkel die je te woord staan als je belt, mooi product ook, ga hier vaker bestellen #shoppingsuccess #newbikini #vacationready

Veel keuze in grote maten!

Fijne webshop met veel keuze in mooie merken grote maten. Snelle service, veel betalingsmogelijkheden.

Fijne winkel!

Snelle verzending, duidelijke informatie. Maat paste gelukkig goed dus niet hoeven ruilen.

Goede site, snelle verzending en producten zijn zoals besteld. Helemaal goed dus!

Het was gemakkelijk te bestellen en ook werd het snel geleverd De pasvorm indook helemaal goed Ben weer zeer tevreden Tot de volgende keer

Alles netjes ontvangen

Netjes verpakt binnen gekregen

Betrouwbaar

Vriendelijk en verzorgd

Een aanrader

De pasvorm is perfect, pakketje heel mooi verpakt. Een aanrader.

Ik heb het product in de winkel opgehaald Alvorens nog in de winkel gepast tevens nog goed advies gekregen . Erg fijn geholpen !

Top bikini

Snelle levering en mooi product

Ruime keuze Vriendelijk personeel Ga altijd blij de winkel weer uit.

Hele fijne bh's van Panache

Bh's passen goed, gaan niet lubberen

Mooie merken, goede kwaliteit!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.