Mooie producten ook voor grote maten

Een fijne webshop goede service

Al vaker besteld, zeer tevreden

Snelle levering. Mooie stevige lingerie in grotere cupmaten.

Snelle verzending

Snelle verzending. Volgende dag al in huis.

Prachtige bikini

Mooi materiaal en ziet echt uit zoals de afbeelding op de website!

Snelle levering , netjes verpakt.

Pakketje werd snel en netjes thuisbezorg. 1 artikel moest ik retourneren , hiervoor moesten verzendkosten worden betaald , dit vond ik wel jammer . Hoe de afhandeling van de retourzending is, weet ik nog niet , heb het pakketje gisteren retour gedaan. Ik ga er vanuit dat dit ook netjes en vlot gebeurd , want ervaringen in de winkel zelf zijn prima !

Netjes en goed bezorgt

Vind alleen het terug zenden duur . Moest er 7.25 voor betalen.

Goede kwaliteit, mooie afwerking

Spijtig genoeg is deze pasvorm niet voor mij geschikt.

Snelle levering en telefonisch goed service

Fijn geholpen via de telefoon voor maatadvies. Volgende dag bestelling binnen. Erg fijn.

Zo blij met mijn bikinitop! En ook nog een niet duur. Super snelle levering. Gewoon top

Snellere levering! Erg fijn!

Blij met mijn bestelling. Goede kwaliteit en geweldige pasvorm. Zeer snelle levering en netjes verpakt. Ik ben zeker tevreden!

Het product maakt de webshop

In deze tijden van innoverende webshops en customer first benadering, voelt de Farfalina webshop als een bijzaak naast de winkel. De producten zijn altijd goed. En het assortiment voor grote Cupmaten 1 van de meest uitgebreide. Maar bijvoorbeeld in het geval van mijn laatste bestelling. 1 van de 3 bestelde producten was blijkbaar niet op voorraad en werd besteld bij de leverancier. maar daar krijg je geen melding van. Je order blijft dan een week op in behandeling staan. Waardoor ik dan Elf contact ga zoeken om te kijken wat er mis is. Jammer dat daar niet een kort bericht over wordt gestuurd. Ook jammer dat er geen opties zijn om achteraf te betalen. De filter en zoek opties op de site werken goed. Alhoewel de site zeker niet bijzonder oogt. Al met al is er ruimte voor verbetering maar ben ik geen ontevreden klant.

Prachtige Bikini, bestelling mooi verpakt

Super blij met kwaliteit en kleur van de bikini

Geweldig!

Wat een fijne en ruime zaak met professionele en supervriendelijke medewerkers. Petje af ga hier zeker vaker naar toe.

Snelle levering, veel productinformatie, mooi product

Fijn vond ik de extra productinformatie. Ik bleek mijn badkleding verkeerd te wassen en drogen. De bh-beugels in de tankinie deden me met zwemmen pijn. Die heb ik eruit gehaald. Verder was alles perfect

Prima webshop ook voor de vrouw met minder volle cupmaat.

Prima webshop.

Jammer genoeg mijn bestelling retour gedaan omdat de pasvorm niet goed was maar de levering was snel!

Mijn bestelling heb ik snel en in goede staat ontvangen.

Het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Ik ben goed geïnformeerd over het bestelproces en het pakket is keurig en snel bezorgd.

Super winkel en personeel

Het is altijd fijn om in deze winkel te komen. Voelt voor mij als een thuis, zijn altijd eerlijk, gunnen je de tijd en zoeken wat je wil.

Mooie producten in grote maten

Ik heb een k cup dat is echt niet fijn! En bij jullie heb ik een mooie bikini en bh gevonden

Je weet wat je krijgt en je krijgt wat je weet!

Een van de twee bestelde bh's paste niet. Teruggebracht naar de winkel en het was direct opgelost! Nog geen 2 uur later een email over de teruggave! Ik kan opnieuw bestellen, en nu de juiste bh!

Supper blij nu een badpak wat past

Ik heb een grote cup maat en de heupwijte is kleiner . Dus opzoek naar badpak met grotecup maat en dat is bij farfallina gelukt.

Prachtig assortiment zwemkleding

Veel keuze voor de grotere cupmaat, 3 mooie bikini’s gekocht, Als je een vraag of opmerking hebt krijg je gelijk vriendelijk antwoord. Aanrader! :)

Beetje vertraging

Mijn ervaring is goed met Farfallina. Ze hebben redelijk betaalbare lingerie voor dames met een maatje meer. Het enige jammer vind ik dat ik nu al bijna een week moet wachten op mijn andere bestelling. Ik had er 2 besteld, de ene wat later op de dag, maar wel op dezelfde dag. Echter is er eentje al ontvangen en de andere nog niet terwijl ze allebei voorradig waren.

Prettige site en goede service in de winkel!

Ik was op zoek naar een bikini en via de site kon ik goed kiezen. De bikini besteld en deze kwam snel binnen. Toen bleek dat het broekje te groot was ben ik in de winkel geweest. Goed geholpen en fijn om te zien wat zij nog meer verkopen. Leuke winkel om te onthouden, ook genoeg keuze in plus sizes!

Altijd snelle en correcte levering, volop keuze!

Bij Farfallina kan ik altijd iets vinden in mijn maat wat ik in de winkels niet vindt, grote keus en leuke aanbiedingen!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.