Wat ik verwacht had

Mijn lievelingsbehas zijn toegekomen. Zeer gemakkelijk om de juiste maat terug te vinden wat in andere online winkels een gedoe is omdat er nergens bij staat of het om Europese laten gaat of Franse. . Hier dus wel. .Ook snel antwoord bij een vraag. Ik heb mijn favoriete online lingeriewinkel gevonden. Eindelijk!

Geen contact opgenomen

Heb een mail gestuurd en gebeld. Zou terug gebeld worden ivm drukte in de winkel Ben en niet terug gebeld en m'n mail is niet beantwoord Als je beide aanbied, fysiek en online moet je ook beide dezelfde service geven! Voor mij was dit de laatste keer!

Zooooo ontzettend blij met mijn originele, vrolijke bikini!!!

hele goede service

Goed tevreden

Prima snelle zorgvuldige levering

Snelle levering Goede service Heel fijn personeel

Altijd goed, ook als ik fout zit met de maat.

Bij Farfallina vind ik altijd wat ik nodig heb. Soms vergis ik me in de maat, maar ik mag altijd ruilen. Heel blij met deze webwinkel.

hele goede en vriendelijke service.

Geven goed advies en zetten zich heel goed in. Een aanrader

Deze site is top. Alles wat je maar Kan bedenken voor de plus dames onderons. Ze hebben een zeer ruime keus aan lingerie bikini en noem maar op. Dus pak je kans en ga kijken. Ze zijn helemaal niet zo duur. Voor een bh die ze daar verkopen betaal ik nu gemiddeld €100 en daar €65

Kende het hele bedrijf niet en een strapless BH besteld. Die bleek te groot te zijn, direct een kleinere maat besteld. Beide werden snel en verzorgd ingepakt bezorgd. De eerste BH heb ik retour gestuurd en ik verwacht het geld snel weer op mijn rekening te hebben. Ook contact gehad met de klantenservice en kreeg snel antwoord.

Waar voor je geld

De lingerie is van goede kwaliteit en goede pasvorm

Hele fijne BH's voor grotere borsten.

Fijne winkel, goede BH's. Wel even goed checken hoe het zit met de maten, eigenlijk is alles gewoon Europees dus prima maar als je het merk vroeger ergens anders kocht, wel goed te checken.

De mooiste badkleding

Veel keuze aan prachtig badkleding en lingerie, alles in één website, mooie merken in veel maten beschikbaar.

Snelle levering, kwaliteit

Mooi materiaal, juiste maat, retourzending verliep makkelijk, retourzending wel zelf betalen. Alle bestellingen werden snel geleverd. Ben zeer tevreden!

Heel erg tevreden vanaf moment van bestellen tot het afleveren daarvsnvan

Een fijne website die goed werkt. Snel contact zo nodig. Mooie producten. Een aanrader 100%.

Correcte & snelle levering

Een zeer correcte en snelle levering. Het geen ik besteld heb werd zorgvuldig verzonden. Ben ook heel tevreden van de qualiteit van de badmode. Voor mij 5sterren

Voorraad problemen

Het bestellen op de website ging vlot en er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen, echter staan er dingen op de site, die niet leverbaar zijn in de tijd die genoemd is. Erg jammer.

heel goed

snel verzonden en goed product

Goed advies

Voordat ik de bestelling heb verzonden toch maar even contact gezocht vanwege de maat. Na een prima advies de bestelling verzonden en vlot ontvangen. De bestelde artikelen pasten dan ook prima!!

hee lmooi

heel mooi

Mooie kwaliteit en de maten kloppen precies!!

Fijne webwinkel

Ruim assortiment, ook voor grote maten. Snelle service en retourneren heel snel afgewerkt. Prima!

Heel erg blij met de mooie BH

Eindelijk een strapless BH die met een grotere maat goed op zijn plek blijft zitten. Fijne en snelle verzending.

Snelle verzending Heb ook een artikel retour gestuurd deze was snel afgehandeld en bedrag snel retour

Goede adviezen

Goede telefonische adviezen waardoor aankoop bh

Netjes verpakt en goed verzorgd

Zeker de moeite waard om bij deze site te shoppen

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.