Helemaal top!

Ik vond het echt top wat jullie doen, ik vond het heel erg gaaf dat jullie in de tuin van Don een minicrosmoter baan hadden gemaakt. Ik ben dit ook van plan met een paar vrienden van mij, het enenige dat we nog moeten regelen ongeveer is een minicrosmoter. Het zou me heel erg helpen. Het bedrag wat de minicrosmoter waard is split ik door 4 en betaal ik mee met mijn vrienden.

Goede service en kwaliteit

Erg goede service en de kwaliteit van de planten was ook erg goed.

Alles is gewoon goed, niks meer aan doen

geweldig

super service, het was snel en goed. kwalitatief een puik staaltje werk!

Website ziet er goed uit en zeer overzichtelijk.

Hi, ik ben een meisje van 14 en het zou echt mijn droom zijn om zo’n minibike te winnen ik wil zo’n ding al heel erg lang. Ik denk dat veel mensen het ook heel erg leuk vinden en niet eens naar jullie website hebben gekeken. Ik ben oprecht even gaan kijken en vond hem er erg mooi uit zie en overzichtelijk :). Ik hoop dat ik kans maak. Groetjes Linde

Mooi

Heel goed en keurig!

Het is super goed!

Mijn ervaring is dat een goed is :)! Wil gewoon dat brommertje winnen!!

Zeer goed bedrijf.

Gewoon heel groen.

Goede server

Goede server en netjes geplaatst

mooie dirtbike met een mooi geluid en een goeie eigenaar! :)

Echt top!

Aardige mensen en erg meedenkend

Ik had een nieuwe tuin nodig en ik zag hun staan op het internet. Ik belde ze en na een week begonnen ze al met het maken van de tuin, hele aardige mensen, maar vooral top service ik raad je het dan ook zeker aan.

Echt top service!

Ik zou het zeker aanraden, ik volg nu al een tijdje het instagram account van online groen en zijn zoontje en het ziet er allemaal top en verzorgd uit. En nu zag ik de winactie op het instagram acount van raceboef, en het lijkt mij heel tof om die coole minibike/ crossmotor te winnen echt super gaaf!

Super goed

Zijn goed werken de mensen proberen altijd alles zo netjes mogelijk voor elkaar te krijgen

Super Aardige mensen

En ze leveren goed werk

Goeie zaak

Snelle levering, goede klantenservicce

Heeeeeel goed

Ze werkte hard en alles was ook heel mooi

Goed en netjes

Ze waren er snel en ze werkten netjes

Top winkel en website

Het was heel leuk en ik werd direct geholpen

Dat ik de brommer heel graag wil

Super goed

Super goed En hoop dat ik win

Goeie winkel

Goeiewinkel met alles wat je nodig hebt voor je tui

Heel goed en fijn bedrijf goede communicatie.

Top bedrijf !

Perfect, goede service

Goed geholpen, niks mis mee

Online groen is een bedrijf die weten wat ze doen.

Ik vond het fijn om te zien dat al het werk entjes was gedaan en ik ben blij met het resultaat

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht