Zeven leibomen besteld en inmiddels staan ze in de tuin.
Bedankt voor de beoordeling.
Ik ben sinds januari bezig om mijn geld terug te krijgen. Er is een slechte rhododendron afgeleverd en heeft het dus ook niet gered. De struik kostte €75,- en heb ze nu zelfs een voor voorstel gedaan om het 50/50 te doen. Hierop ontvang ik geen enkele reactie.
Door de enorme drukte is er waarschijnlijk iets misgegaan. We gaan zo snel mogelijk even op de mail reageren. Sorry voor het ongemak.
Moest 2 weken wachten maar dat had ik ervoor over. Fijne levering.
Mijn bestelling is incompleet bezorgd. Hierover zond ik een mail. Tot op heden ontving ik geen respons.
Jammer dat de bestelling niet helemaal compleet is geleverd. Wij gaan dit uitzoeken. Sorry voor het ongemak.
besteld en gevraagd om vrijdag of zaterdag te leveren. ik hoor niets van en in eens na een tijd komen op donderdag zonder geen enkele melding, 13 laurier bomen gevraagd en 80% van hun met veel dode bladeren. Ik weet dat laurier is een sterker haag en het goed kom, maar dit is niet de manier om zaken te doen.
Ik had 20 grote laurier struiken online besteld. Helaas werd de verkeerde soort afgeleverd, waardoor deze omgeruild diende te worden. Toen de 2de levering werd afgeleverd, bleek ook deze de verkeerde soort te zijn en werden exact dezelfde planten als bij 1ste levering afgeleverd. Vervolgens heeft Alexander van Online Groen de week erna eigenhandig de gevraagde bestelling bij ons thuis afgeleverd. Hij had 20 extra mooie volle struiken mee genomen en ook de 10 kleinere laurierplantjes in pot, welke ik tussentijds nog extra bij besteld had, kreeg ik er gratis bij. Dat noem ik pas service! Wij zijn dus zeer tevreden met het eindresultaat! Ieder bedrijf kan wel eens een foutje maken, maar uiteindelijk komt alles goed!
Bezorger stond in bus te plassen terwijl ik de bomen naar de tuin aan het slepen was. Een simpele manier om dit op te lossen is: vraag even waar het toilet is. Geloof mij we hebben er een!
Dit is niet de bedoeling, wij gaan het doorgeven aan de transporteur. Sorry voor het ongemak.
De baas van online groen vergelijkt het dood gaan van bomen met het krijgen van kanker. De ene persoon krijgt kanker, de ander niet. Het ene boompje gaat dood, de ander niet. Dit lijkt mij geen gepaste opmerking. Meerdere malen mail-en telefonisch contact gehad. Allereerst kreeg ik portugese laurier geleverd in pot in plaats van in kluit zoals besteld. Na veel mailen en bellen uiteindelijk de portugese laurier in kluit ontvangen. 2 daarvan kwamen zeer slecht aan, kleine kluit, gort droog, hangende en kapotte blaadjes. De andere 4 boompjes doen het goed en lopen inmiddels uit. Helaas na 3-4 maanden aankijken en veel mail-en telefonisch contact komt Online Groen niet met een passende oplossing. Hun aanplantgarantie, zoals ze zeggen te hebben, klopt niet. Ze kunnen enkel een duurder exemplaar boom opnieuw versturen. Oftewel, ik moet 2 nieuwe bomen kopen bij hun en krijg dan een klein beetje korting. Terwijl ik al 100 euro voor die bomen heb betaald. Daarbij een zeer onvriendelijke baas. Helaas pas later de verschrikkelijke reviews gelezen. Ben helaas niet de enige die niet netjes wordt behandeld en wordt toegesproken. Ik hoop dat niet nog meer mensen de dupe worden van dit bedrijf.
U heeft het verhaal compleet uit verband getrokken, om zo review te plaatsen. De planten zijn niet op de juiste manier geplant. Door de extreme vorst zijn ze daarom er 2 stuks slecht aan toe. Wij hebben diverse aanbiedingen gedaan. Maar helaas kunnen wij u niet tevreden krijgen. U gebruikt zelf scheldwoorden om ons onder druk te zetten, helaas gaan wij daar niet in mee.
Planten zien er goed uit, levering op tijd prima service
Ik probeer mijn bestelling al dagen te annuleren. Geen antwoord op whatsapp en telefoontjes. Drie e-mails verzonden. Ik wil de planten niet en ik wil mijn geld terug.
Op zaterdagavond een mail sturen, dan kunnen wij niet binnen een dag beantwoorden.
Originele beoordeling
Nette planten aan huis geleverd gekregen, werden op 1 plek in de tuin netjes neergezet zodat wij ze alleen nog maar op de juiste plekjes hoefden te zetten! Uit voorraad was alles leverbaar en we hadden een grote bestelling! Kortom: super service!
De afhandeling was super. Helaas zien de planten anders uit dan op foto op de website. Aantal planten zijn ook onzettend droog. Ik heb ze meteen op een waterbadje gedaan. ook wederom 3 planten taken heeft nu geen bladen. en het is nu maar 1 week na levering :(((
Jammer dat de planten er droog uitzien. Bij normaal water geven gaan ze het vaak wel halen. Anders graag even een mail na verloop van tijd. Sorry voor het ongemak.
Leilinde besteld , binnen 5 dagen bezorgd Ook precies de afgesproken tijd! Een dikke 10!
Bedankt voor de beoordeling.
De bomen zijn de geleverde kwaliteit niet waard, bovendien wordt een serieuze klacht genegeerd.
Jammer dat de bomen niet helemaal naar u wens zijn. Wij zien als prof toch niks aan de bomen. Helaas dat we u niet helemaal tevreden kunnen krijgen.
wij hebben daar 65 struiken besteld waarvan er 4 struiken niet aan gingen en dan nog moeilijk doen om een vergoeding omdat het onze schuld is volgens jullie.....foei foei wat een service.
Jammer dat er 4 struiken zijn dood gegaan. Alleen kunnen wij geen volledige garantie geven op struiken die niet goed geplant zijn. Wij hebben een goede korting geboden.
Goede en snelle service. De coniferen hebben een mooi formaat.
Bedankt voor de beoordeling.
Snel geleverd en mooie kwaliteit
Bedankt voor de beoordeling.
Op 13/04/21 heb ik bij online Groen een bestelling geplaatst voor Laurierhaag Rotundifolia-160-180 cm, 21 stuks. Bestelnummer bij Online groen is 32000005310. Online groen gaf mij op 13/04/21 een leveringsdatum van 22/04/21, Online groen gaf mij op 20/04/21 een leveringsdatum van 26/04/21, Online groen gaf mij op 22/04/21 een leveringsdatum van 27/04/21, Online groen gaf mij op 23/04/21 een leveringsdatum van 28/04/21, Online groen gaf mij op 26/04/21 een leveringsdatum van 03/05/21. Online groen gaf mij op 29/04/21 een leveringsdatum van 05/05/21. Op 05/05/21 ontvang ik een mail met annulatie van de bestelling. Veertien dagen later en na veel aandringen krijg ik op 19/05/21 eindelijk de terugbetaling. Moraal van het verhaal: koop nooit iets bij Online Groen. Het zijn onbekwame en onprofessionele mensen die hun beloftes niet nakomen maar wel je geld gebruiken.
Bedankt voor de beoordeling. Helaas is u order een aantal keer uitgesteld, door de enorme drukte. Dit had niet mogen gebeuren, deze problemen zijn nu opgelost. Jammer dat het zo is gelopen. Sorry voor het ongemak.
Ik had een vraag over mijn bestelling, er was mij iets niet duidelijk. Zij waren via what’s app te bereiken en regeerde snel en hebben het probleem correct opgelost.
De chauffeur had alles op de stoep gezet en we wonen aan een drukke straat, zonder ons te verwittigen. We vinden dit geen goede service. mvg Desirée
Jammer dat ze niet hebben gebeld van te voren. Wij gaan het doorgeven aan de bezorger.
De bestelling werd in het afgesproken tijdbestek afgeleverd. De laurier dezelfde dag nog in de grond gezet. Van de 55 planten zagen er 2 iets minder uit dan de rest. Ga ervan uit dat deze na verloop van tijd ook beter worden.
Ik bestelde 4 dakplatanen, die werden in een formatie van 4 tegelijk geplant. 2 ervan komen maar uit, de overige 2 hebben bruine takken en krijgen niets van botten. Ik stuurde reeds mail maar krijg geen gevolg
Het kan soms langer duren voordat de bomen uitlopen, vooral als de pas een aantal weken gepland zijn.
Slechte kwaliteit, wat hebben wij een spijt. 40 taxusbomen van 280-300 cm bij online groen besteld. De levering was goed maar de taxusbomen waren van verschillend soort, niet overal mooi, kale stukken. Wij hebben ze geplant volgens de instructies. Al gauw begonnen de bomen er slecht uit te zien. Op onze mails wordt niet of laat op gereageerd. Alleen elke keer dezelfde vraag of je het doek om de wortels hebt laten zitten en dat je de dode takjes eruit kan knippen. Wij hebben foto's gestuurd. Geen reactie meer. Op onze telefoontjes wordt niet gereageerd. 7 april zijn de bomen geleverd, nu half mei zijn van de 40 bomen er al meer dan de helft dood of slecht aan toe. We vrezen voor de rest en zijn € 3600,00 kwijt.
Bij levering waren de taxus goed, zoals u zelf aangegeven. Later zijn ze waarschijnlijk door de vorst bruin geworden. Wij hebben geen invloed op het weer. Graag samen even een oplossing zoeken.