Goede service en prijs/kwaliteit verhouding om mooie struiken te kopen! Het was zelfs met twee dagen al geleverd. Prachtige laurier die we direct hebben geplant. Direct een mooie groene haag tussen ons en de buren. Wij zijn super tevreden en komen zeker terug.
Keurig op tijd geleverd maar kwaliteit van de planten is erg mager. Veel kleiner dan verwacht en hele dunne kwaliteit.
Bedankt voor de beoordeling. Graag even contact opnemen voordat er een beoordeling wordt geplaatst. Dan kunnen wij het eerst bekijken en oplossen.
Net 4 platanen besteld, super kwaliteit van bomen! Heel tevreden!
Er was bij levering 1 boompje manco en die is binnen twee dagen nageleverd. Goed geregeld, tevreden!
Mooie gezonde laurierboompjes. Goede plantaanwijzingen op de site.
Zeer aan te bevelen.
Jullie doen niet wat jullie beloven. Het zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Ik heb na 7 dagen gebeld en zou teruggebeld worden. Niet dus. Toen kreeg ik mail dat het volgende week zou worden. Toen heb ik terug gemaild dat ik dan de order wilde annuleren. Geen bericht. Toen kreeg ik mail dat het vorige week geleverd zou worden en dat ik nog mail zou krijgen hoe laat. Geen mail gekregen. Toen belde de chauffeur dat hij voor de deur stond, maar ik was onderweg. Ik hem verzocht aan te bellen zodat hij het in mijn tuin, eigenlijk terras kon zetten, maar dat kon niet omdat het een hele grote pallet was die niet door de deur of poort kon. Hij heeft het toen weer mee terug genomen. Dus ik heb besteld, betaalt en geannuleerd, maar nog niets terug gezien. Lijkt op Murphy's lwa...
Bedankt voor uw feedback. Dat het na 7 werkdagen werd geleverd is met u over gemaild. Dit kwam door de warmte, hierdoor konden wij niet leveren omdat de struiken het dan niet zouden overleven. De mail met datum word altijd twee dagen van tevoren naar u toe gestuurd. Deze kan ook in ongewenst komen. Doordat u de bestelling mee terug heeft gestuurd maar verder geen contact met ons heeft opgenomen is er verder geen actie ondernomen. Dat had u toch echt zelf moeten doen. Wij hebben uw bestelling terug betaald.
In mei bestelden wij twee grote rhododendrons, de twee grootste maten die aangeboden werden, € 108 per struik, niet goedkoop maar we wilden graag gelijk twee redelijk volwassen struiken om mee te starten. bij levering bleken beide struiken een maat kleiner dan besteld en daarnaast was de grootste al voor 20 % aan één kant afgestorven. Ik heb hierover ene bericht gestuurd en dit werd keurig netjes afgehandeld. het bedrag dat we teveel hadden betaald omdat een te kleine maat was geleverd werd geretourneerd alsmede een vergoeding voor het afgestorven deel. Beide struiken zijn naast elkaar in de grond gezet, en krijgen beide dezelfde verzorging. de ene doet het prima, niks mis mee, maar de struik die al voor een deel afgestorven was is inmiddels voor 75 % afgestorven. Ik heb nogmaals een bericht en foto gestuurd en wat is het antwoord: de struik is nog niet volledig afgestorven en kan misschien nog wel uitlopen....??? en ook nog op een toon die bijna onbeschoft te noemen is. dus online groen vindt het kennelijk normaal dat je € 108 betaald voor een struik die 120 cm had moeten zijn maar die na 3 maanden nog maar 40 cm. is. En dat terwijl gelijk vanaf het begin al duidelijk was dat de struik iets mankeerde. zeer slecht antwoord, slechte aftersales en geen enkele garantie op kwaliteit dus van deze firma. Laatste keer dus voor mij dat ik hier iets bestel.
Bedankt voor de feedback. De struik was niet afgestorven, maar omdat ze groot waren bij levering kunnen soms een lelijke kant hebben. Dit komt omdat ze in de kwekerij dan te dicht tegen elkaar aanstaan. Dit is niet dat ze afgestorven zijn. Wij hebben een groot deel van het bedrag terug gestort, dus wij zeer redelijk geweest. Wij hebben gevraagd om even geduld te hebben met de struik, zodat deze de kans krijgt om opnieuw uit te lopen.
Mijn verzoek tot snellere levering werd direct omgezet in de daad.
Wij hadden op een zeer kort termijn heel veel haagbomen nodig. Geen probleem, de voorraad is er dan komen wij het zelf brengen was de reactie! Echt top bedrijf. Bedankt!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Op woensdag na telefonisch eerst contact te hebben gehad , de bestelling geplaatst. Op vrijdag werd alles zoals afgesproken geleverd. Er werd nog een korte uitleg gegeven over het planten en de verzorging.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Er zijn inmiddels al 10 klimplanten dood, ondanks bemesting en elke dag uitgebreid bewateren, tot de grond echt nat is. Die moet ik dus opnieuw (ergens anders) kopen en planten. En twee van de vier bomen zijn bruin aan het worden ondanks bodembehandeling en uitgebreide bewatering. ☹️ Kijken of die het gaan redden, anders zien of ik aanspraak kan doen op de aangroeigarantie.
Bedankt voor uw feedback. Wij zien in uw order dat de plaats van levering op een camping is. Doordat hier naar alle waarschijnlijkheid niet dagelijks verblijft, worden de planten niet dagelijks tweemaal van water voorzien bij deze warme temperaturen. Helaas gaan de planten dan dood. Hierdoor kunnen wij geen garantie geven.
Een aantal Portugese laurieren besteld, de kleine planten waren redelijke van kwaliteit, echter de grote waren nagenoeg kaal en geen takken aan de onderzijde. meermaals met onlinegroen contact gehad, zou een korting krijgen en groeigarantie (moest binnen een jaar aangegroeid zijn). dit is telefonisch toegezegd, echter moest ik deze klacht nogmaals op de mail zetten. Via de mail werd er gezegd dat planten goed zijn en dat er geen probleem gezien wordt. Na meermaals mailconact werde de planten omgeruild. ook deze planten waren niet zoals op de website mooi vol. De grote struiken zijn gekocht om geluik een dichte haag te krijgen. Daarna nog meermaals gebeld, gemaild, maar complete radio stilte van online groen. Laatst nog een mail gestuurd omdat in een aantal kleine struiken een schimmel zit... ook hierop geen enkele reactie. Er kan best iets mis zijn met een levering, maar los dit dan op! zeker met planten kan het zijn dat deze minder mooi zijn, maar voor 600 aan struiken en geen reactie is gewoon niet professioneel.
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben de struiken omgeruild, de omgeruilde struiken zijn zoals op foto 4. De mail met foto's van de kleine struiken hebben wij niet ontvangen. Als de bestanden zijn ontvangen wij deze niet, en kunnen wij hier niet op reageren. Wij reageren op alle mails binnen 5 werkdagen.
Goede communicatie, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Kortom een echte aanrader waar ik vaker mijn planten ga bestellen!
Twee bestellingen : eerste was prima - 2de met 20 cm kleinere bomen dan besteld..
Alles goed geleverd, mooi boompje ziet er gezond uit nu zien hoe hij het gaat doen
Bedankt voor uw beoordeling.
Totale mismatch, 14 dagen niets gehoord, gebeld, order niets mee gedaan, zou worden teruggebeld, niet dus, weer gebeld op vrijdag, ja order is in gang gezet, terug gebeld, niet dus, zaterdag weer gebeld, weer alles uitgelegd, ja de bomen zijn onderweg naar u vandaag, chauffeur beld half uur van te voren, (geen email 2 dagen van te voren dat de levering er aan komt, kom zaterdagmiddag 16.00h thuis, niet gebeld door chauffeur maar de bomen stonden in de tuin. Lang verhaal, veel te verbeteren, (nieuw systeem ?) maar alles bij elkaar ZEER TEVREDEN OVER DE BOMEN, volgende keer beter dan maar, jaap.
Bedankt voor beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de producten. Excuses dat de bezorging niet vlekkeloos verliep. Wij gaan dit doorgeven aan het transport, om dit voor de volgende keer te voorkomen.
Helaas bleek een deel van de aangeschafte planten dood te zijn gegaan. Ik ben niet zo tevreden over het gedane aanbod wat ik kreeg om een en ander te vergoeden. Ben er overigens wel op in gegaan omdat ik graag iets bloeiends in de tuin had.....
Snelle levering en op tijd.goede prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt voor uw beoordeling.
voor herhaling vatbaar vanwege prijs/kwaliteit verhouding, geringe verzendkosten en vlotte levering
Bedankt voor uw beoordeling.
Snellere service dan gepland. Alles keurig naast mijn huis geplaatst
Bedankt voor uw beoordeling.
Goede timing en opvolging van de afgesproken tijdspanne . Correcte levering.
Bedankt voor uw beoordeling.
Product was goed en levering snel.
Bedankt voor uw beoordeling.
Het is handig bestellen op de site, de levering was mooi op tijd, de prijs is zeer scherp.