Zijn onduidelijk

Ik hen nu 2x iets besteld bij jullie en beide keren stonden jullie in ene bij ons op de stoep, zonder dat we daar bericht over hadden gehad. Met de eerste keer zijn alle kleine boompjes kapot gegaan. De compensatie daarvoor zou €1,- per boompje zijn. Wat ik erg weinig vind en zelfs dat hebben we nog niet terug gestort gekregen.

Heel goed en zeer snelle levering. Kwaliteit van planten ook goed.

Kwaliteit van planten is goed en zeer snelle levering.

Klantenservice slecht

Planten gewoon op tijd aangeleverd, niet alle planten sloegen aan. Dit gemeld…wat een gedoe om naar deze site foto's op te sturen, eerst tig keer mail komt terug, veel tijd steken in het foto's bewerken etc. De eerste keer wist ik dit niet, alleen maar mail delivery. Gelukkig hebben andere sites dit beter ingesteld. Als bij de eerste reactie wist ik, hier zul je geen garantie krijgen. Dan was het weer meer water geven, dan was het weer, planten staan op een helling, dan weer het droge weer en last but least het netje van de kluit hadden wij niet open mogen knippen...bij de planten zat geen gebruiksaanwijzing. Er wordt dus verwacht dat je eerst alles na loopt op hun website (afhankelijk van het materiaal moet je het ene netje wel openknippen en de ander niet). Alles is uitermate goed ingedekt. Toch raar als 7 van de 10 planten het perfect doen en 3 gaan er dood...kortom ik zal hier nooit meer kopen en uitsluitend teruggaan naar de concurrent waar wij ook veel planten hebben besteld. Daar wordt de telefoon gewoon opgenomen en de email dezelfde dag beantwoord (i.p.v. een week wachten). Ook hier gingen een paar planten dood van een serie van 12. De wijze waarop de concurrent je te woord staat is zoveel anders (ze leven met je mee als planten het niet redden en vinden dit zelf ook vervelend). Vervanging van de planten of geld terugstorten, daar hoef je niet om te vragen, de foto’s waren voor hen duidelijk genoeg. Mijn motto is dus eens maar nooit weer kopen op deze website!

Laurierstruiken prima, dakplataan niet goed.

Ik heb twee keer laurierstruiken besteld, bij de eerste keer met hortensias en de tweede keer met een dakplataan. De dakplataan had een beschadiging aan de stam, omdat deze diaginaal over de houten krat lag. De volgende dag geplant, elke dag water gegeven, maar vrijwel direct werden de bladeren bruin en begon de boom bladeren te verliezen. IK heb dit gemeld en ik moest er wondzalf opsmeren. De boom blijft echter slecht en heeft een dun bladerdak.

Mooie boom, snel geleverd.

Mooie boom, snel geleverd

Zeer correct!

Goede planten. Correct geleverd.

bijna tevreden

Levering en planten zijn van goede kwaliteit. Echter hadden we een boom besteld met hoogte 120 cm en die was uiteindelijk 180 cm

Onwijs blij met service online groen

Hele mooie planten geleverd gekregen en de service was subliem. Door de chatservice krijg je antwoord op al je vragen. Denken ook goed mee!

Perfect,correct

Snelle bezorging Plant in goede staat bezorgd

Goede kwaliteit, maar niet altijd de bestelde maat.

De bestelde struiken en planten zien er goed en fris uit. De verpakking was prima. Tot nu toe doen ze het ook goed. Wat wel opviel is dat bij een van de bestelde producten een aantal struiken de juiste hoogte en potmaat hadden, maar ook een flink aantal een stuk kleiner was. Zonder verklaring vind ik dat slordig.

Nooit meer.

Het leek zo mooi. Maar het viel achteraf zwaar tegen. Besteld via de website. Kon het na een dag of vier komen ophalen. Was een flink stukje rijden, maar daar had ik zelf voor gekozen. Even zoeken naar de juiste locatie. Kom ik daar, word er opengedaan door en dame, die er blijkbaar niet veel van wist, want ze liep te zoek tussen allerlei vuilniszakken met struiken die in de voortuin lagen (Open zakken, in het volle zonlicht, dus vrij droog.) Geen ordernummer op de zakken, ook geen naam van de besteller. (Zeer amateuristisch kwam dit over) Op een geven moment wees ze een zak aan: die zou het moeten zijn. Maar aangenomen dat dat zo was heb ik deze zak meegenomen. Alles direct thuis in het water gezet en de volgende morgen begonnen met planten, nou, we kwamen nog niet tot de helft. Dus gebeld, geappt, gemaild, maar niet te bereiken (Zaterdag middag 16.00 uur, zaterdagavond niet, zondag niet, maandag pas een mail terug. De zak lag waarschijnlijk nog in de tuin, er was wel iets blijven liggen. Dus meteen er weer heen gereden (Ruim 100 km heen en terug. En daar lag inderdaad nog een zak (Zonder enig kenmerk of iets dergelijks) in de zon. Deze zak maar meegenomen,(Van de dame ter plaatste werden we ook niks wijzer) en thuis als een speer de planten er in gezet. Flink ingespoeld, wat verse drijfnatte potgrond er bij en minimaal twee keer per dag flink nat gehouden. Maar het leed was al geschied, meer dan de helft heeft het niet overleefd, na een paar dagen werden de eerste al bruin. Hier kopen wij dus nooit meer!

Snelle levering, goed advies en mooie planten

Prima adres voor planten en bomen

Netjes verzorgd

Mooie producten. Snelle levering

alles goed verzorgd

mijn planten stonden klaar om afgehaald te worden. werd snel en goed geholpen. ja het maakte op mij een prima indruk. hart. groet j.heemsbergen

Goede service en advies

Snelle en zorgvuldige levering. Nu hopen dat het groen sterk is en mooi gaat groeien!

duidelijk in communicatie

doen wat er wordt beloofd en niet duur

Niet naar verwachting.

De geleverde grote laurier ziet er erg slecht uit. Op veel plekken schors van de stam, veel bladeren zijn bruin en kapot. De struik ziet er uit als of hij al een week geleden was uitgegraven. Ik heb twijfels of hij het zal redden. Verder had ik een hortensia en twee hibiscussen besteld die er goed uitzien maar veel kleiner zijn dan besteld. Ik ben dus niet enthousiast over Online Groen.

Het begon goed, maar eindigde niet best.

Na mijn bestellingen van 9 coniferen van 180-200cm begon het goed met meteen een bericht dat het op vrijdag aanstaande zou worden bezorgd en dat ik op de dag van van bezorging een “van tot tijd” zou krijgen. Op de donderdag voor de bezorging staat er om 8.45 uur plotseling een vrachtwagen voor de deur met de bestelde coniferen. Bij het uitpakken van de coniferen blijkt ook nog eens dat er maar 1 (als we de uiterste top meerekenen) krap aan 180 cm is. De rest is beduidend lager. Conclusie snelle levering van te kleine coniferen. Nu maar hopen dat ze willen groeien.

Prima planten.

Snelle bezorging en mooie planten. Bedankt

Uitstekend, doet wat ze doen moeten

Uitstekend. Bestellen gaat makkelijk, Snelle levering. Bezorgers zijn aardag en attent. In één woord Perfect

Mooie bomen slechte bezorging

Bomen werden in pallet op de weg gezet. Geen hulp chauffeur had geen tijd, dus succes en zoek het maar uit.

Planten van zeer slechte kwaliteit geleverd.

Ik heb zelf de grote vergissing gemaakt om de geleverde planten in de grond te zetten. Twintig laurierplanten, allen dezelfde prijs. De een met een enkele tak, de ander met veel meer volume. Er waren heel veel bladeren geel. Ik was te ongeduldig en heb ze toch in de grond gezet, waardoor ze niet meer retour konden. En in alle drukte vergeten een klacht in te dienen. Inmiddels heb ik de planten er weer uit gehaald, vervangen door goede exemplaren met groene ipv gele bladeren, het zag er echt te treurig uit.

Snelle en nette levering

De bestelling werd binnen een paar dagen afgeleverd toen ik niet thuis was. De chauffeur heeft de planten heel netjes neergezet, geen enkele plant beschadigd of iets dergelijks.

purrrfect

supergoede service. Duidelijke site en geweldig sterkte, mooie planten gekregen. Ze kwamen fris en goed nat hier aan en zijn nu al grote planten geworden op een paar weken tijd. een teken dat ze supergezond zijn en niet geleden hadden door het vervoer. ben zo tevreden over jullie en kom zeker bij jullie terug . veel groeten van de rietkatjes

Perfect geregeld

Perfect geregeld