Pluspunten
Keurig op de afgesproken tijd geleverd. Ook de nodige tips er bij ontvangen omtrent planten van de bezorger/chauffeur. Prima geregeld.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Producten in topstaat en op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Mooie prijzen en producten.
VerbeterpuntenKrat waarop de coniferen stonden was doorgezakt en de chauffeur had hulp van ons nodig om te kunnen uitladen en er was met laden of uitladen een top van 1 conifeer geknakt.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Jammer dat de krat kapot is gegaan.
Pluspunten
Snelle levering. Goede bezorging en uitstekende planten..
VerbeterpuntenKaartjes aan de planten. Wat het is. Wij hadden twee de zelfde planten gekocht in twee verschillende kleuren maar er zat geen kaarten aan. Dus we konden niet zien welke het waren.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding wat betreft de planten.
VerbeterpuntenWaardeloze levering, als vrachtwagens met bouwmaterialen bij ons aan de deur kunnen leveren, kan online groen dat ook. Een krat vol voor aan de weg laten staan in de volle zon, terwijl wij aan het werk zijn? Kansloos.
Bedankt voor de beoordeling. Dit is niet zo netjes van het transportbedrijf. Wij gaan ze hier op aanspreken. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
VerbeterpuntenWat voorzichtiger met de boompjes omgaan, want er waren nog al wat takjes geknakt. Ik hoop dat het boompje het overleeft.
Bedankt voor de beoordeling. Wij gaan aan het transport bedrijf dit doorgeven.
Pluspunten
Mooie site, overzichtelijk , duidelijk . Erg vriendelijke bezorgers , mooie planten
Bedankt.
Pluspunten
Enorme bezorgkosten en geen klantvriendelijke statiegeldregelong. Daarnaast had hetgeen bezorgd is, niet in zo’n grote pallet bezorgd moeten worden
VerbeterpuntenKijk eens hoe andere firma’s omgaan met statiegeld (BIV AH)
Bedankt voor de beoordeling. Maar zou je mij misschien de klacht kunnen uitleggen via de mail. Wij kunnen helaas niet overal de pallet ophalen als het om 1 stuk gaat.
Pluspunten
Snelle levering. Planten zien er goed uit. Zekeker om nog eens te doen
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Alles is prima gedaan
Bedankt.
Pluspunten
Planten zijn geleverd volgens afspraak. Voor zover ik dat nu kan beoordelen, is de kwaliteit oké.
VerbeterpuntenTerwijl de betaling al lang en breed in orde was, bleef ik mail ontvangen dat de betaling was mislukt. Diverse keren geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor.
Bedankt voor de beoordeling. Jammer dat met de mailing en telefoon niet goed is gegaan, wat u van ons had mogen verwachten. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Mooie planten geleverd!
VerbeterpuntenHoge kosten bij betaling met bancontact.
Bedankt voor de beoordeling. In België zijn er kosten verbonden aan de betaalmethode jammer genoeg. Wij proberen dit zo laag mogelijk te houden.
Wat betreft klantenservice zijn er nog wel wat punten te behalen voor dit bedrijf. Er waren problemen met de levering; waarbij de schuld (onterecht) werd neergelegd bij het transportbedrijf, zonder de hand in eigen boezem te steken. Terugbel afspraken werden niet nagekomen en ik heb meerdere dagen zelf moeten bellen betreft de status van mijn bestelling, waarbij eerder gemaakte toezeggingen niet werden nagekomen. Bij de levering van de bestelling is ook het eea mis gegaan, wat uiteindelijk goed is opgelost door het transportbedrijf. Alle lof en complimenten voor Oegema Transport.
Bedankt voor de beoordeling. Er is een fout gemaakt met leveren door de enorme drukte. Wij gaan hier aan werken om het te verbeteren. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Duidelijk verhaal.
Bedankt.
Pluspunten
Mooie materialen voor een scherpe prijs
VerbeterpuntenHelaas werd de afgesproken communicatie ondanks extra vragen niet nagekomen. Ook bleek er een tweede leverdatum te zijn die niet gecommuniceerd was. Hierdoor extra werk mbt planten en verschuiven in roosters. Ook vervelend om te communiceren met de klant waarom het zo loopt.
Door de enorme drukte is er wat mis gegaan. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
De prijs was goed.
VerbeterpuntenDe planten werden rommelig afgeleverd. Vier planten waren nogal beschadigd en de potgrond was uitgedroogd.
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat niet alles helemaal goed is gegaan. Graag even een mail sturen voor de oplossing.
Pluspunten
Snelle en vlotte afhandeling en levering. Tot zo ver tevreden over het product.
VerbeterpuntenBezorging was een dag eerder dan gepland/afspraak, was derhalve niemand van ons aanwezig. Misschien in een eerder stadium aangeven dat de pallets weer worden opgehaald. Ik had ze al afgevoerd, toen er werd gebeld dat jullie de pallets kwamen retour halen. Verder is alles prima geregeld.
Bedankt voor de beoordeling. Normaal worden de pallets niet opgehaald alleen bij grote aantallen.
Pluspunten
Nette service, duidelijk wanneer het geleverd wordt en vriendelijk
bedankt.
Pluspunten
goede kwaliteit en service
Bedankt.
Pluspunten
makkelijk bestellen en een snelle levering.
Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Het bedrijf werkt en maakt goede afspraken.
VerbeterpuntenVermeld huisnummer van witte huis achterin de nieuwbouwwijk in Balkbrug. Het was voor mij even zoeken.
Bedankt voor de beoordeling, en wij gaan het proberen duidelijker te maken.
Bedankt.
Pluspunten
snelle reactie en verdere actie op vragen. Prima boom verkregen. Zou in het vervolg wel weer bij online groen bestellen omdat, ondanks probleempje, het adequaat is opgelost.
Verbeterpuntenop voorhand hebben we gevraagd of er een bepaalde maat boom leverbaar was. Dit was geen probleem. Echter bleek direct na de bestelling dat de boom toch niet leverbaar was en er alleen een andere maat voorradig was. Beter zou het zijn om goed onderzoek te verrichten voordat er een antwoord wordt gegeven.
Bedankt voor de beoordeling, sorry dat de het onduidelijk was.
Pluspunten
Mooie vlotte levering voor acceptabele prijs
VerbeterpuntenGewoon goed
Bedankt voor de mooie review.