Pluspunten
Zeer goede service.. Prima product mooie kwaliteit Doen wat ze beloven.
Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling.
Pluspunten
Geen.Slechte kwaliteit planten en veel te kostelijk.Ook na feedback zeer zwak
Bedankt voor de beoordeling. Zou je een mail kunnen sturen wat er mis is gegaan, dan kunnen we het oplossen.
Pluspunten
Bestelling snel en volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
Levert prima kwaliteit planten tegen een concurrerende prijs. Als klant ontvang je maandelijks een informatieve nieuwsbrief met uitstekende tips.
Verbeterpunten- Vermeld duidelijk(er) dat genoemde prijzen op de website exclusief BTW zijn. - Na plaatsen en betalen van bestelling ontving ik in plaats van een bevestiging van de aankoop, een e-mail waarin stond, dat er nog zaken in de winkelmand stonden die nog niet definitief waren besteld. Dat wekte verwarring - Laat bezorger een half uur van tevoren bellen wanneer hij in aantocht is. Als hij dat gedaan had, had ik kunnen vragen of hij de krat met de bestelling op de weg achter de achtertuin wilde plaatsen. De hork van een chauffeur (Hans Fokkert, Oegematransport) was niet bereid even 100 meter om te rijden, terwijl het lossen nog moest beginnen. Nu moest ik alle zware struiken (met kluit), een steil talud opsjouwen. -Geef ook duidelijk aan wat er met de krat moet gebeuren.
Bedankt voor de beoordeling. De prijzen die we vermelden zijn inclusief BTW. Sorry dat de chauffeur niet gebeld heeft, dit hoort hij wel te doen. Wij gaan dit doorgeven. Bij meest gestelde vragen staan veel antwoorden.
Pluspunten
Goede gezonde producten en op tijd gekeverd
Bedankt
Bedankt
Pluspunten
Snelle en correcte levering, mooie boompjes en goed verpakt.
Pluspunten
Snelle en nette afhandeling van onze bestelling van een groene beukenhaag! Vriendelijk personeel.
Bedankt voor de mooie feedback met een review.
Pluspunten
Geleverd conform afspraak, zowel qua levertijd als product zelf.
Bedankt voor de mooie feedback met een review.
Pluspunten
Alles wat op de website staat vermeld wordt ook waargemaakt. De levering verliep conform de info-e-mail.
Bedankt voor de mooie feedback met een review.
Pluspunten
Perfecte afspraken , top!
Pluspunten
zeer correct bedrijf om samen te werken , en transporteur die de levering heeft gebracht in bijzonder de chauffeur zeer correct man en behulpzaam !!!!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
ruime keuze voor een goede prijs levering aan huis netjes afgeleverd ook als je niet thuis bent
Verbeterpuntentaalfouten van de website halen (komt geloofwaardiger over)
Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Goed bereikbaar telefonische en vriendelijk aan de telefoon. Snelle levering van mooie planten.
bedankt voor de beoordeling,
Pluspunten
Goede prijs, goede planten
Verbeterpuntencommunicatie
Bedankt voor de beoordeling.
Vermeld op de site als je in een bepaalde periode niet kunt nakomen wat je wel toezegt qua levering. 3 tot 5 dagen werden uiteindelijk weken! Niet handig als je planten besteld om te planten voor een vorstperiode! Bij levering viel de kwaliteit en grootte van een aantal planten tegen. 1 plant werd zelfs geleverd zonder kluit, volledig ontblote wortels die uitgedroogd waren. Of die het overleefd? Kijkend naar het retour beleid (kosten daarmee gepaard) niet de moeite waard om een reactie te wagen. Neemt niet weg dat veel andere planten in orde zijn. Maar hier opnieuw bestellen zullen we niet zo snel meer doen.
Bedankt voor je beoordeling. Dit kan niet de bedoeling zijn geweest. Maar ivm de vakantie periode kan de levering langer duren zoals wij ook duidelijk op de site hebben vermeld. Graag even de klacht in de mail zetten dan gaan wij het oplossen. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Snelle levering Mooie laurieren
VerbeterpuntenAls er 30 laurierbomen geleverd worden dat dat met min 2 personen gebeurd aangezien ik nu zelf heb meegeholpen... En ik had de dag ervoor gebeld om even te vragen of ik vlak voor tijd gebeld kon worden en dat was standaard werd er gezegd, dat was ook niet gebeurd en duurde het extra lang voor we op de juiste plek waren en scheelt ook ergenis zeker als het gevraagd is specifiek vantevoren. En rijplaten standaard in de auto voor zachtere ondergrond
Bedankt voor de beoordeling. Wij maken gebruik van een transport bedrijf. Jammer dat ze niet van te voren gebeld hebben. Wij zullen dit verzoeken om daar meer op te letten.
Pluspunten
Goed bereikbaar en snel antwoord zowel telefonisch als per e-mail
VerbeterpuntenDe planten zagen er niet uit zoals op de plaatjes. De coniferen waren niet zo groen als verwacht
Bedankt voor de beoordeling. Dit kan kloppen omdat ze iets van kleur veranderen in de winter.
Pluspunten
Goede cominicatie snelle levering keurige levering echte aanrader
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Goed toegankelijke website. Gemakkelijk en duidelijk kiezen uit het aanbod. Leveringsafspraak wordt nagekomen. Planten zijn goed aan de maat en in goede conditie.
VerbeterpuntenKoppelverkoop met potgrond. Garantie op de planten wordt alleen gegeven als ook de potgrond van het bedrijf wordt afgenomen. Kleine schade aan enkele planten. Beperkt aanbod aan planten. Geen Azalea's
Bedankt voor de beoordeling en tip, om nog meer planten te gaan aanbieden.
Medio januari 10 stuks Laurierstruiken met een hoogte van 80 - 100 cm besteld. De hoogte van de struiken bij aflevering niet kunnen controleren, wegens afwezigheid. De struiken in de grond gezet, bleken een hoogte te hebben van 60 - 80 cm, onregelmatig van vorm. Een foto verzonden naar Online Groen met een maatlat van 80 cm hoogte naast de geleverde struiken. Nog geen reactie ontvangen.
Sorry dat wij nog geen reactie hebben gegeven. Wij gaan zo snel mogelijk je mail bekijken en beantwoorden, en het probleem oplossen.
Pluspunten
Perfecte levering en kwaliteit!
Pluspunten
prijs, service, leverbetrouwbaarheid