3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er werd geholpen de planten mee te tillen in de aanhanger.

Een mogelijkheid tot opslag in geval van strenge vorst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig met aankondiging bezorgd. Redelijke prijs ware ze hoog genoeg.

Planten besteld van 1.75/ 2.00 meter hoog maar denk dat ze de 1.70 niet halen. Baal ik wel van.

Pluspunten

Snel en goed . Prima kwaliteit struiken

Behandeling of plantadvies meesturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt goed voorgelicht over het product

Bij aflevering mocht ik schade ondervinden mijn bestrating. De afhandeling hiervan is niet naar tevredenheid gedaan

Pluspunten

9 leibomen glansmispel gekocht. Vlotte correcte levering, goede kwaliteit en uitgebreide uitleg over het aanplanten. Bedankt Online Groen

Pluspunten

snel persoonlik contact bij vragen

Pluspunten

Goede kwaliteit en levering

Pluspunten

goede kwaliteit en stipte levering

?

Pluspunten

Vlotte levering. Bomen zien er goed uit. Goede communicatie.

Pluspunten

Gekregen wat ik via Onlne Groen gekocht heb. Dat alles voor een zeer redelijke prijs. Gratis bezorgd binnen afgesproken tijd.

Was mijn eerste ervaring om levende tuinartikelen via internet te bestellen. Goed bevallen.

Pluspunten

Overzichtelijke internet site. Eenvoudige bestelling en betaling. Mooie kwaliteit bomen. Levering was probleemloos en op tijd.

Pluspunten

Snelle levering . Planten en bomen netjes ingepakt. Goede kwaliteit . Prijs verhouding

Pluspunten

goede planten die voldoen aan de specificaties uitstekende communicatie over de levering

Pluspunten

Correct geleverd, keurig conform afspraak. Planten netjes verpakt, op een pallet geleverd. Alles voldoet aan de specificatie zoals besteld. Minimale maat is ook echt minimale maat. Lengtematen wel als verbeterpunt genoemd maar liever zoals nu geleverd dan alles onderaan de marge...

Er zitten verschillende lengtes op de pallet, sommige planten zitten onderaan de bestede marge, een aantal ruim erboven. Valt natuurlijk wel te snoeien

Pluspunten

Gisteren 22.30 uur 300 beuken 80-100 besteld, vandaag even gebeld om te vragen om de exacte levering...rond de 4 werkdagen....fout van mij dacht dat ze sneller bezorgd zouden worden.....echter de medewerker gaf aan om te kijken wat hij kon doen.......vandaag dus 17 uur later 300 zeer mooi, geveerde en gewortelde 1 tot 1.5 cm dik...beuken gekregen....op de dam wel te verstaan en zonder extra kosten........service en kwaliteit bestaat nog....en Nee ik heb geen relatie met dit bedrijf....zuivere klant beoordeling!

Vooral zo doorgaan !

Pluspunten

Zeker mooie planten Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een mooie prijs voor goede producten.

De levering was slecht geregeld. Op dinsdag zou het worden bezorgd, zelfs naar een telefoontje werd aangegeven dat het die dag zou worden geleverd. Maar helaas. Op woensdag werden we gebeld dat ze bij ons aan de deur waren geweest voor de levering, maar dat ze retour zijn gegaan met onze planten omdat er niemand thuis was. Vreemd omdat dit dus niet was afgesproken, maar ook omdat er in de mail stond dat er niemand thuis hoefde te blijven voor de levering en ze deze gewoon in de tuin zouden plaatsen. Op donderdag zijn de planten dan eindelijk bezorgd, nadat wij zelf de afspraak met de bezorgdienst hadoen gemaakt.

Pluspunten

- goede kwaliteit planten en bomen - afspraken nakomen - vriendelijkheid en service medewerkers - goede prijs/kwaliteit

Geen, gewoon goed!

Pluspunten

Goede communicatie. Levering correct uit gevoerd volgens afspraak

Pluspunten

Snel geleverd, keurig op tijd. Allereerst coniferen zien er goed uit...Zondag besteld en vrijdag avond had ik al een coniferen haag.

Niet van toepassing

Pluspunten

levering volgens afspraak goede kwaliteit

geen

Tijdsruimte van de bezorging was 7 uur. En als de tuin achter het huis ligt dan ben je verplicht ook zo lang thuis te blijven. Kortere bezorgtijd is aan te bevelen. Alleen al 's morgens of 's middags te vermelden is een verbetering.

Pluspunten

Voldoende keuze aan bomen op website, scherpe prijzen en vlotte levering.

Bomen zijn ietwat aan de kleine kant in vergelijking met de stamomtrekken gegeven op de website.

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht