De bestelling werd binnen een week geleverd en was van goede kwaliteit. De kluiten waren een tikje droog, maar ik heb ze direct geplant en water gegeven. Ze staan er na een week netjes bij. De hoogte 80-100 cm klopte met de bestelling.
Vlotte levering
Bedankt voor de beoordeling.
alles super geregeld bestelling kwam op gevraagde dag. Hoefde er niet achter heen te zitten we werden goed geïnformeerd
Snel en goede Portugese laurier geleverd. Top service
In het najaar van 2020 hebben wij bij Online Groen een Moerbeiboom (Morus Nigra) voor onze “voedseltuin” aangeschaft. Na levering bleek de boom helemaal onder een harde mossoort te zitten, iets wat meestal duidt op een slechte conditie. Ook de stamomtrek voldeed niet aan de beloofde afmeting maar dit namen wij voorlief. Tevens was de stam dusdanig krom dat natuurlijk herstel niet mogelijk was. De conclusie van, inmiddels, drie onafhankelijke deskundigen was niet mals na het horen van het aanschafbedrag a € 219,95- Overleg met online Groen verliep zeer moeizaam en van ook maar enige coulance was geen sprake. De minimaal aanwezige sapstroom was voldoende reden om niet over te gaan tot het leveren van een andere boom. Dat een boom het eerste seizoen na aanplant tijd nodig heeft om te wortelen vinden wij logisch. “Online Groen is zo’n succes geworden dat wij heel veel van de bij ons bestelde bomen direct door onderleveranciers aan onze klanten laten leveren, hierdoor zien wij de meeste bomen überhaupt zelf niet”, aldus de eigenaar van Online Groen. Hierop hebben wij hem gewezen op het feit dat de boom bij zijn bedrijf is aangeschaft en hij dus ook degene is die verantwoordelijk is dat het product aan de beloofde voorwaarden voldoet. Het is een langdurige conversatie geworden waarbij de eigenaar van Online Groen alles op alles zette om onder zijn verantwoordelijkheid uit te komen. Dit is hem gelukt want wij hebben besloten het hier verder bij te laten. Zonde van onze tijd, energie en jammer genoeg ook de € 219,95- Wij hopen dat Online Groen hier voor in de toekomst lering uit trekt en gaat inzien dat ook anno 2021 de klant en niet het geïncasseerde geld koning hoort te zijn. Het schrijven van een “negatieve” review past eigenlijk niet bij wie wij zijn en hoe wij in het leven staan maar wij hopen hiermee duidelijk te maken dat dit bedrijf, wanneer er iets misgaat, niet bepaald de bereidheid toont om tot een bevredigende oplossing te komen.
Dat er wat mos op de boom zit, hoeft geen probleem te zijn. De boom is duidelijk nog in leven. Wij hebben ook een aantal keer om foto's gevraagd van de kromming in de boom. Deze hebben wij nooit ontvangen. Dit is ook al een jaar geleden, wij hebben een goede boom geleverd, dit heeft u in het begin zelf aangegeven.' Wij kunnen op dit moment helaas niks voor u verder betekenen.
mooie glansmispels in pot
Originele beoordeling
Met chauffeur afgesproken dat er €25 per boom in mindering zou gebracht worden =€75 maar nog steeds niet ontvangen.
Zou u even een mail kunnen sturen, met ordernummer. Dan gaan wij het uitzoeken. Sorry voor het ongemak.
Zeer tevreden over de geleverde struiken en bomen.
Geleverde planten komen niet in de buurt van de afbeeldingen op de site! Bedroevende kwaliteit en bestelde beuken helemaal niet leverbaar. Geen bevestigingsmail. Bij telefonisch contact moet je daarna nog een mail sturen en daarna wachten op onbevredigende antwoorden. Niet aan beginnen dus!
Wij hebben een aantal terug een mail gestuurd dat de planten omgeruild worden. En de beuken nog in pot geleverd worden. Sorry voor het ongemak.
Mooie volle bomen en leibomen geleverd.
Goed verzorgd,
Via whatsapp is er geen fatsoenlijk gesprek mee te voeren. Telefonisch zijn ze erg slecht te bereiken. Kan je eindelijk je bestelling ophalen, sta je voor een dichte deur. Is er niemand aanwezig ‘omdat ze thuis werken’. Alle bestellingen staat buiten te wachten en mag je je eigen bestelling er tussenuit vissen. Met de hoop dat andere klanten jouw bestelling niet (per ongeluk) hebben meegenomen. De Portugese laurier ziet er wel goed uit, vandaar nog wel een ster..
Alle bestellingen zijn een label aangemaakt. Hier staat het ordernummer op als er even niemand aanwezig is.
Sturen de verkeerde planten en zeggen gewoon dat er nagenoeg geen verschil in de 2 zit! Maar meer snoeiwerk en dit soort is op andere sites nog veel goedkoper ook dus hadden we dit soort beter ergens anders kunnen bestellen, echt belachelijk, ik vind het een vorm van oplichting! Iets op je site zetten en dan een goedkoper soort bezorgen! Heb gelijk gebeld en gemaild maar ze waren toen net op vakantie en nu zeggen ze dat we ze niet hadden moeten planten maar in de bakjes moeten laten maar dan hadden de plantjes het na 2 weken niet best gehad. Veel gebeld en gemaild maar boeit ze niks! Zeer slechte service!
Sorry als het verkeerde soort van de Ilex zijn geleverd. Wij willen ze graag omruilen als ze niet geplant waren. Helaas kunnen wij struikjes niet terug nemen als ze al een paar weken in de grond staan. Jammer dat het zo gelopen is.
Mooie en keurige producten geleverd.
Alle portugese laurier was top. Mooie volle struiken.
Vanaf april al bezig om tot een oplossing te komen , van de 17 taksus bomen zijn er vier na twee weken , geen put zeggen ze , foto,s en filmpje gestuurd . Na vele mails komen ze ondanks de aanplant garantie niet met een oplossing , toch €260,00 naar de klote. Op dit moment zijn die niet leverbaar zeggen ze en dat begrijp ik best , maar doe dan de toezegging wanneer je ze wel gaat leveren !!!!! Ik laat het hier niet bij zitten echt een gevalletje voor de rijdende rechter , Bart Blom Geertruidenberg
Wij kunnen vanaf oktober weer nieuwe struiken leveren. Dit is ook een aantal keer doorgegeven via de mail.
Zeer goede service en snelle levering, en klant gericht, kortom supperrr
Website werkte prima, product was zoals verwacht. Levering duurde echter wat langer dan beloofd (maar daar was via de website al voor gewaarschuwd); voorwaarschuwingstijd levering was 2 uur in plaats van 2 dagen.
In eerste instantie kleinere coniferen gekregen dan besteld, maar na informeren zijn ze opgehaald en zijn er nieuwe bezorgd die mooi groot zijn. Dus tevreden!
We hebben een aantal weken geleden 9 Thuja Smaragd dennenbomen gekocht en ze zagen er mooi fris uit. Twee weken later werden er drie bruin ondanks de goede verzorging. Foto gemaakt en doorgestuurd naar Online Groen maar ze deden er niks aan ondanks de aanplant garantie!!! Ja ik zou nieuwe kunnen krijgen met korting en moest ik eerst 47.00 euro betalen om ze te leveren echt schandalig zoals ze de klant behandelen. Voor mij nooit geen Online Groen bestellingen meer!!!!
Jammer dat de bomen zo snel dood zijn. Als ze zo snel dood zijn is er onvoldoende water gegeven. U geeft zelf aan dat ze bij levering er goed uit zagen. Graag nog even contact via de mail.
Wij zochten een slanke, winterharde, groenblijvende haag en kwamen op deze site met veel, goede informatie. Portugese liguster besteld, correct en snel afgeleverd met plant instructie. Nauwkeurig opgevolgd en wij genieten van een prachtige goed groeiende haag met zijn pootjes in de meegeleverde grond. Geweldig ! Jan
Bedankt
Goed advies over de behandeling van de bomen gekregen.
Een boom besteld. Eerst nog gebeld voor de levertijd. Ik kreeg de belofte binnen 5 werkdagen levering. Op mail en chat werd niet gereageerd. Gebeld en tot 3x toe afgescheept met het bericht ik vraag het na en laat het weten. Niet dus. Nu wordt het volgens zeggen volgende week ingepland. Levering dus meer als 2 weken. Erg slecht!!!
Ik dacht een boom te krijgen met stam doorsnede 10-12 ch maar hij is sprieterig dun. Ik snap dat ie per jaar dikker gaat worden maar had dit niet gesnapt uit de omschrijving op de website. Klopt dit?
Bomen worden altijd met stamomtrek gemeten, niet de doorsnee. Dat is normaal hoe het is.
Gewoon heel goed!
Snelle service en goeie kwaliteit