Een prettige ervaring!

Bomen vrij snel geleverd. En geplaatst volgens advies op de site. Erg blij mee.

Heel fijn bedrijf en ook leuke winacties

Uitstekende service

Uitstekende service: Alles was goed en er waren geen problemen

Klasse werk

Top werk alles proper netjes afgewerkt. Heel mooi en vriendelijk en goeie service

Top winkel

Heeft mooie planten en bomen en is heel professioneel, klantvriendelijk en er is een top service en een snelle levering! Ik zou hier zeker bestellen als je een leuke kant of boompje nodig hebt. Minibike Insta: milanfspam

Top sirvies

Top gewoon top

De beste Tuinierders Van Nederland

Alles Mooi Afgewerkt Super Mooie Planten! Ik Zou Zo Nog Een Tuin Laten Doen!

Veel leuke acties

Lijken me vriendelijke mensen die goed werk leveren

Goed werk en mooi en optijd geleverd

Ik hoop echt dat ik de mini bike win!!

Het is gewoon echt goed

Goede producten en service

Gewoon goed

Gewoon top

Mooie site en alles goed opperde. Gewoon top

Mooi bedrijf

Ik kan zien dat het goed gaat met het bedrijf er zijn veel winacties en nieuwe autos

Wat een top ervaring!

Wat een top samenwerking, er werd goed gecommuniceerd en ik denk dat ik dit bedrijf aan iedereen zal kunnen aanbieden. Ik wens het bedrijf veel sterkte in deze moeilijke tijd! @finn.fv

Top bedrijf, altijd goeie zaken en goede service.

Erg blij met de service, goede klantenservice en problemen worden goed opgelost.

Super goede service

Telt dit voor de givaway?

Super duper cool

Als ik echt eerlijk moet zijn zie alleen via insta. Daarom plaats ik een review. Ik denk echt dat jullie een top bedrijf zijn blijf zo door gaan en ik hoop dat jullie een super groot bedrijf worden

Helemaal top!

Ik vond het echt top wat jullie doen, ik vond het heel erg gaaf dat jullie in de tuin van Don een minicrosmoter baan hadden gemaakt. Ik ben dit ook van plan met een paar vrienden van mij, het enenige dat we nog moeten regelen ongeveer is een minicrosmoter. Het zou me heel erg helpen. Het bedrag wat de minicrosmoter waard is split ik door 4 en betaal ik mee met mijn vrienden.

Goede service en kwaliteit

Erg goede service en de kwaliteit van de planten was ook erg goed.

Alles is gewoon goed, niks meer aan doen

geweldig

super service, het was snel en goed. kwalitatief een puik staaltje werk!

Website ziet er goed uit en zeer overzichtelijk.

Hi, ik ben een meisje van 14 en het zou echt mijn droom zijn om zo’n minibike te winnen ik wil zo’n ding al heel erg lang. Ik denk dat veel mensen het ook heel erg leuk vinden en niet eens naar jullie website hebben gekeken. Ik ben oprecht even gaan kijken en vond hem er erg mooi uit zie en overzichtelijk :). Ik hoop dat ik kans maak. Groetjes Linde

Mooi

Heel goed en keurig!

Het is super goed!

Mijn ervaring is dat een goed is :)! Wil gewoon dat brommertje winnen!!

Zeer goed bedrijf.

Gewoon heel groen.