Eindelijk een bedrijf dat weet wat service verlenen betekent!

Eigenaar denkt mee en is zeer goed telefonisch bereikbaar. Denkt mee en doet écht een extra stap om aan je wenssn te voldoen! De rib eetkamerstoelen die ik heb besteld zijn prachtig, makkelijk te monteren en hebben een actieve zithouding. Al met al een zeer betrouwbaar bedrijf met mooie producten!

Helemaal goed.

Het was nog wel een klus om alles inelkaar te zetten. Gelukkig had ik toevallig hulp anders had het veel langer geduurd. Nu met 1,5 uur ongeveer klaar. Ik ben heel blij.

Goede service, snelle levering

Prima, na telefonisch contact tafel en lectuurban besteld. Snelle levering en ook nog compleet gemonteerd afgeleverd

De stoelen werden snel geleverd en waren makkelijk in elkaar te zetten. De kleuren van de stoelen zijn mooi en ze zitten top.

Keurig bedrijf!

Alles correct, hartstikke leuke stoelen goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten.

Uitstekende service en confortabele stoelen.

LevaLeva raad ik zeker aan. De service is persoonlijk en uitstekend en wel hierdoor; per ongeluk had ik twee stoelen in dezelfde kleur besteld en betaald. Vervolgens mailtje gestuurd over mijn fout. Binnen korte tijd kreeg ik bericht dat het geld werd teruggestort en met een bevestiging van de juiste order. Daarnaast is de bestelling handig te volgen en de bezorging was ook perfect. Aardige bezorgers van TransMission en keurig op tijd binnen het tijdsvak. En niet onbelangrijk: de retro ribstoelen zitten heerlijk.

Prachtige stoelen, snel en goed verpakt geleverd.

Super, goede prijs voor mooi product.

Levering zoals afgesproken en keurig verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Mooie stoelen en niet duur

Mooie stoelen en niet duur. Snel geleverd en goed ingepakt. Heb eerder stoelen besteld. Na jaren intensief gebruik zakt een wel een beetje door. Maar voor die lage prijs is dat acceptabel.

Mooie/goede stoelen

Blij verrast was ik met de kwaliteit van de stoelen en de snelle levering ook. Alles was zorgvuldig verpakt. Montage is goed te doen: Je moet alleen bij de rugleuning de buis iets duwen om precies bij het gat uit te komen, dat was bij allevier zo, dat gaat gemakkelijk door de stoel even op een kant te leggen. De stoelen zien er mooi uit en zitten ruimer dan gedacht.

Wij hadden nog goede stoelframen maarzittingen versleten. Konden deze apart bestellen via de klantenservice bij een heel behulpzame en accurate medewerker.

Mooie stoelen en supersnel verzonden

Wij hebben onze eetkamerstoelen besteld bij LevaLeva en ze zijn echt supermooi, ondanks dat ze dus niet duur waren. Soms vallen meubels echt tegen die je op internet besteld (hadden eerst ergens anders besteld, maar teruggestuurd hierom), maar deze zijn echt mooi. Ze werden ook supersnel verzonden en de bezorgservice was ook fijn, je kon precies volgen waar ze waren.

Leuke eetkamer stoelen besteld. Snel geleverd op verzoek een dag afgesproken. Transport gaf een goede tijdsindicatie voor bezorgen in de ochtend.. Goed geregeld allemaal . En blij met de stoelen, hoewel ze wat harder zijn dan ik verwachtte.

Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs, zeer snel geleverd

Het is een plezier klant te zijn bij LevaLeva: bijzonder goede stoelen en dat voor een zeer schappelijke prijs. Levering was supersnel. Montage in een handomdraai gebeurd. Van harte aanbevolen. Herman / Leiden

Gewoon top!

Hele fijne ervaring gehad met Levaleva. Hele mooi salontafels Twinny gekocht voor een prijs die gunstiger is dan in een gewone winkel. Afgezien van de prijs is de levertijd, was voor mij belangrijker, ook nog eens bijzonder snel. Hele duidelijke communicatie, goede webshop en op iedere vraag krijg je snel antwoord. Stalen van de salontafels werden vlot opgestuurd. Dan de levering door een hele vrolijke en vriendelijke eigenaar en die zette de tafels ook nog even voor mij in elkaar. Van mij krijgt Levaleva een dikke 10 voor hun werk.

Gewoonweg top!!

Supersnelle levering.zeer vriendelijke bezorger. Goede prijs. Ik ben er blij mee.

uitermate tevreden

Super blij met de salontafels Twiny. Prettig telefoon contact gehad en de levering super snel zoals we hadden afgesproken. Geniet nu elke dag van de tafeltjes. Mijn dank voor de fijne service.

Perfecte service, optimale flexibiliteit

Niet alleen was de levertjes van onze kast vele weken korter dan bij ander aanbieders, maar ook de prijs was gunstiger ondanks dat we een ander samenstelling wilden dan de standaard. Perfect!

Mooie stoelen: een aanrader!

Stoelen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Alles past goed. Zien er erg mooi uit en zitten voortreffelijk en dan voor een hele mooie prijs! Een aanrader!

In 1 woord FANTASTISCH❤️

Van begin tot eind, van plaatsen order tot levering allemaal tip top in orde. Prijs kwaliteit is ook heel goed!

super goed bereikbaar, ook bij vragen achteraf

Na de levering hoefde ik voor vragen enkel een 06 nummer te bellen, werd ik direct te woord gestaan en prima geholpen.

Super stoelen

Prima kwaliteit stoelen, snelle vriendelijke levering. Goede prijs kwaliteit

Kastjes goed en snel geleverd. Netjes afgewerkt. Zijn er erg blij mee. Mvgr E. Waijers

Wat een geweldige service!

Op internet de gewenste salontafel gezien die bij LevaLeva op voorraad was. Voor de zekerheid zaterdag gebeld met de vraag of dit ook echt zo was. Ik kreeg een zeer vriendelijke meneer aan de telefoon die mij verzekerde dat de tafel op voorraad is. Als ik op zaterdag zou bestellen, zou de tafel op maandag meegaan met de pakketdienst en dinsdag geleverd worden. En zo was het ook! Met een aardig briefje erbij dat ze het frame alvast voor me gemonteerd hebben, de tafel extra goed is ingepakt voor het transport en dat ik de tafel alleen nog maar op de goede plek hoef te zetten. Wat ontzettend fijn! Ik zal iedereen jullie bedrijf aanraden en een volgende keer zeker weer bij jullie bestellen. Vriendelijk bedankt!

De Ynfaert 7201

8447GM Heerenveen