Pluspunten

Correcte en snelle aflevering, werd vooraf netjes gebeld over gang van zaken. Erg tevreden.

Geen.

Pluspunten

Goede service en mooie spullen

Graag bellen of mailen wanneer ongeveer bezorgd word op de dag zelf, zoals beloofd. Was bij ons niet gebeurd.

Pluspunten

Klantenservice helpt en werkt prima!

juiste informatie over levering geven. Tafels zouden medio november komen, daar hadden we de levering van een nieuw kleed op afgestemd, plots waren ze al gearriveerd.

Pluspunten

Klantgericht, sympathiek, goede spullen

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, scherpe prijs, goede kwaliteit, bij vragen binnen een dag antwoord, leverbetrouwbaar.

Bezorging gratis door heel nederland, maar ik woon 5 minuten over de grens en moest derhalve 150 euro betalen. Ik zou er van maken: Gratis bezorging ook in Duitsland en Belgie binnen een straal van 10 km!!!!

Pluspunten

Snelle levering, fijn dat jullie even bellen om een afspraak te maken voor levering. Helemaal super!!!

Pluspunten

Good quality, good service, very happy!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website. Eenvoudige bestelmethode. Goede prijs materiaal verhouding.

Goederen worden niet tot aan de voordeur afgeleverd.!!!

Pluspunten

Snelle levering. Er werd netjes gebeld om een afspraak te maken voor de levering.Stoelen waren goed verpakt.

Ik had verwacht dat de stoelen tot de voordeur van mijn flat zouden worden gebracht (3e verdieping met lift). De chauffeur had echter langs de weg geparkeerd en ik moest de stoelen daar in ontvangst nemen en zelf omhoog brengen.

Pluspunten

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering. Snelle nette en vriendelijke afhandeling bij schade.

geen

Pluspunten

Ik ben heel erg blij met m'n nieuwe bank! Behulpzame klantenservice, goede afhandeling/bezorging!

Pluspunten

Snelle levering en leuke Scandinavische items! Superblij met mijn nieuwe bank en salontafeltje.

Pluspunten

snelheid van levering klantgerichtheid bij een ingebreke persoonlijk contact

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- levering sneller dan verwacht - prettig contact met de klantenservice mbt de aflevering

- een vd twee producten was beschadig, dit is nog niet opgelost. Men wil eerst met de leverancier en transporteur in overleg, dus we wachten even af maar men had ook kunnen zeggen dat ze vast een nieuw product op zouden sturen / bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het was fijn dat ik even het product in de showroom kon bekijken

ik zou gebeld worden of er een beschadigd exemplaar voorlopig geleverd kon worden. Dat duurde zo lang, dat ik zelf heb gebeld en dit bleek niet te leveren te zijn. Daardoor duurde het twee weken. ik had het prima gevonden als dat direct de terugkoppeling was, het wachten op een belletje was wat frustrerend. De bezorging was overigens niet ok. De dag van bezorging zou ik een mailtje krijgen in welk tijdsvak iets geleverd zou worden. Dat mailtje ontving ik pas omstreeks 10 uur. Vervolgens zouden ze komen tussen 10.30 en12.30. Uiteindelijk werd er pas om 17.45 bezorgd.

Pluspunten

Mooie stoelen voor een mooie prijs! Leuke hippe kleuren en makkelijk in elkaar te zetten

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. De klantenservice is ontzettend goed: nadat het mij niet lukte om op de site te bestellen en dit via e-mail meldde werd ik gelijk teruggebeld en kon ik mijn bestelling telefonisch doorgeven.

De site verbeteren om makkelijker te bestellen.

Pluspunten

Snelle levering en goede service!

Pluspunten

Nette levering en behulpzame klantenservice. Een super bank gekocht! Goede prijs/kwaliteit levering

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling, vragen en opmerkingen over bestelde producten.Zeer vriendelijk.

Pluspunten

duidelijk geen bezorgkosten per stuk te bestellen nette levering goede kwaliteit

doorgeven tijdspanne aflevering kan beter

Pluspunten

- aardige medewerkers die naar je luisteren; we misten schroeven voor de stoelen, dit werd zeer snel opgelost. - tijdige levering - mooie spullen

Bredere openingstijden (zaterdag bijvoorbeeld)

De Ynfaert 7201

8447GM Heerenveen