Pluspunten

Vervoerbedrijf transmission (?) heeft geen aflevertijd genoemd en stond op zaterdag om 08:15 voor de deur

Pluspunten

Snelle levering! Inzicht in aflevertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs, levertijd, bijgeleverde heldere instructie.

Schroeven indraaien ging lastig en is pas na nodige moeite gelukt. Kleur is meer pletrol (blauw/grijs) dan Turquoise (blauw/groen/grijs).

Pluspunten

Fijne stoelen. Vlg ons goede prijs/kwaliteit verhouding.

Levertijd was langer dan op de website stond vermeld

Pluspunten

Snelle levering goed op de hoogte gehouden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd in zeer goede staat

verpakking voor de staaf van de lamp wat meer aanpassen

Pluspunten

Bijna alles werd snel opgenomen en afgehandeld. Binnen 2 dagen had ik 2/3 van mijn bestelling al in huis. Bezorging gaat in goed overleg en gebeurt volgens afspraak. Je krijgt een dag van te voren een verwachte bezorgingstijd met een marge van 2 uur

Ik had 6 stoelen besteld. 4 waren er heel snel. De andere 2 kreeg ik naar schatting ruim een maan later. persoonlijk vind ik dat geen probleem, maar het kan dus zijn dat de complete bestelling niet in 1 keer geleverd wordt. Al met al ben ik zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestellen was eenvoudig en de klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

transport: goederen werden in het weekend afgeleverd op een kantooradres in een open gemeenschappelijke ruimte en niemand heeft voor ontvangst kunnen/hoeven tekenen.

Pluspunten

Blij met de producten, bij vragen over wat problemen met de bestelling werd ik snel en goed geholpen.

Bij mij ging de betaling op de website niet helemaal goed.

Pluspunten

Erg prettig bedrijf, waar niets te veel is. Ik twijfelde over de kleur van de bank en ze boden me direct aan om wat kleurstalen op te sturen. Ook bij andere vragen werd ik vriendelijk geholpen. De bank werd (in overleg) sneller geleverd dan op de website werd vermeld.

Zou fijn zijn als jullie in de toekomst ook op zaterdag open zijn

Pluspunten

Klantvriendelijkheid service aanbod van producten

Levering van het artikel was niet heel vlug.

Pluspunten

Nette levering, keurig door chauffeur vantevoren gebeld cf afspraak. Vriendelijk te woord gestaan aan telefoon bij maken bezorgingsafspraak. Bestellen via internet superhandig!

Product klopt niet geheel met beschrijving: buisframe is niet zwart maar grijs, daarbij zijn de rvskleurige schroeven jammer. Voor mij onvoldoende storend om de stoelen te retourneren, maar misschien wel even handig om de beschrijving aan te passen.

Pluspunten

goede service, inlichtingen en afgeleverd

Pluspunten

Vriendelijk, goede communicatie, snel bezorgd, leuke collectie, ga hier vaker bestellen

Pluspunten

Snel en netjes in contact, relatief snelle levering

Pluspunten

Juiste communicatie naar klant. Duidelijk en helder!

Pluspunten

Mooie meubels, prettige site, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en goed contact met de klantenservice. Nu al 2x meubels gekocht. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reacties van de klantenservice.

Op de afleverdag geen mail gekregen met het verwachte aflevertijdstip.

Pluspunten

I.v.m. Lange leveringsduur kregen we leenstoelen wat heel fijn was.

Wat minder goed ging was dat de levertijd nog veel langer werd dan beloofd. Nadat we daarom wilden annuleren, kregen we 1 stoel gratis. Dat was weer net genoeg om ons over de streep te halen.

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen, goede afhandeling

geen

Pluspunten

doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, dat is voor mij het belangrijkste, ook al duurde het een tijdje eer ik de laatste stoel kreeg. Doordat er gecommuniceerd werd met me, heb ik de bestelling door laten gaan en ben ik uitermate tevreden over de service en kwaliteit en vooral de communicatie naar mij.

Pluspunten

Kwalitatief product, heel klantvriendelijk (werd gebeld om te overleggen over de bezorging)

Bezorging. Stoelen werden niet geleverd op zaterdag terwijl dat wel afgesproken was. Vervolgens stond de bezorger ineens op maandagochtend, zonder aankondiging, op de stoep

Pluspunten

- Leuke selectie - Persoonlijk contact - Scherpe prijs

Levertijden zouden van mij wel van te voren al nauwkeuriger mogen, maar dat geld eigenlijk voor alle online shops dus daar trek ik geen punten voor af.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

De Ynfaert 7201

8447GM Heerenveen