3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Vervoerder is gaat niet netjes om met de paketten zodat er kleine beschadigingen zijn geconstateerd. Vervoerder is niet vriendelijk en niet erg behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na genoemde onvoorstelbare levertijdsoverschrijding is contact opgenomen door LevaLeva met een voorstel voor een financiële tegemoetkoming. Problemen zijn op deze manier zeer klantvriendelijk opgelost.

onvoorstelbare overschrijding levertijd: opgave 3 weken is uiteindelijk 3 maanden geworden kort en plat gezegd: KLOTE !

Pluspunten

Een telefoontje om te vragen wanneer de levering schikt!

Een mailtje met daarin een globaal tijdstip wanneer de levering plaats vindt. Was wel aangegeven, dacht ik, maae niet gebeurd.

Pluspunten

Zeer goede service Snel geleverd Overzichtelijke website

Pluspunten

Duidelijk communicatie. Afspraken zoals vermeld op het internet worden nagekomen. Indien meubel niet leverbaar is word er meegedacht in oplossingen, lees alternatieven.

Betaling achteraf in plaats van vooraf. Er zijn web winkels waarbij pas betaald hoeft te worden nadat goederen geleverd zijn en niet retour gezonden worden. Indien goederen geretourneerd worden enkele dagen van te voren doorgeven door transporteur welke dag en dagdeel de klant thuis dient te zijn. Nu is dit tekort van te voren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klantservice, mn reactietijd bij vragen

lange levertijd en communicatie hierover. betalingscondities, wat geen probleem is indien korte termijn levering maar nu hebben wij bijna 3 weken moeten wachten en wel al moeten betalen.

Pluspunten

goede service! fijn om afspraken te kunnen maken op welk moment er iets geleverd kan worden.

Pluspunten

klantenservice goed en snel geholpen met mijn aankoop artikelen snel geleverd

Pluspunten

Prachtig tafeltje

Sneller leveren

Pluspunten

Snelle levering , vriendelijk aan de telefoon, mooie stoelen

Na een middag thuis gezeten te hebben, vond ik de (te)late levering lang duren. Prettiger om een iets meer genuanceerd tijdstip aan te geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Redelijke prijs

- In één keer het goede product afleveren - Afspraken nakomen - Slimmere mensen in dienst nemen

Pluspunten

Snel geleverd en goede stoelen!

Pluspunten

Vervoerbedrijf transmission (?) heeft geen aflevertijd genoemd en stond op zaterdag om 08:15 voor de deur

Pluspunten

Snelle levering! Inzicht in aflevertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs, levertijd, bijgeleverde heldere instructie.

Schroeven indraaien ging lastig en is pas na nodige moeite gelukt. Kleur is meer pletrol (blauw/grijs) dan Turquoise (blauw/groen/grijs).

Pluspunten

Fijne stoelen. Vlg ons goede prijs/kwaliteit verhouding.

Levertijd was langer dan op de website stond vermeld

Pluspunten

Snelle levering goed op de hoogte gehouden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd in zeer goede staat

verpakking voor de staaf van de lamp wat meer aanpassen

Pluspunten

Bijna alles werd snel opgenomen en afgehandeld. Binnen 2 dagen had ik 2/3 van mijn bestelling al in huis. Bezorging gaat in goed overleg en gebeurt volgens afspraak. Je krijgt een dag van te voren een verwachte bezorgingstijd met een marge van 2 uur

Ik had 6 stoelen besteld. 4 waren er heel snel. De andere 2 kreeg ik naar schatting ruim een maan later. persoonlijk vind ik dat geen probleem, maar het kan dus zijn dat de complete bestelling niet in 1 keer geleverd wordt. Al met al ben ik zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestellen was eenvoudig en de klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

transport: goederen werden in het weekend afgeleverd op een kantooradres in een open gemeenschappelijke ruimte en niemand heeft voor ontvangst kunnen/hoeven tekenen.

Pluspunten

Blij met de producten, bij vragen over wat problemen met de bestelling werd ik snel en goed geholpen.

Bij mij ging de betaling op de website niet helemaal goed.

Pluspunten

Erg prettig bedrijf, waar niets te veel is. Ik twijfelde over de kleur van de bank en ze boden me direct aan om wat kleurstalen op te sturen. Ook bij andere vragen werd ik vriendelijk geholpen. De bank werd (in overleg) sneller geleverd dan op de website werd vermeld.

Zou fijn zijn als jullie in de toekomst ook op zaterdag open zijn

Pluspunten

Klantvriendelijkheid service aanbod van producten

Levering van het artikel was niet heel vlug.

De Ynfaert 7201

8447GM Heerenveen