Pluspunten

Heel vriendelijk geholpen, snel en goed antwoord op vragen. Snelle levering.

Bezorger kwam eerder dan in de e-mail vermeld stond (is dus eigenlijk een pluspunt!), maar het heeft weinig zin om een bezorgtijd te vermelden als het niet klopt....

Pluspunten

Vriendelijk personeel in de winkel, goed advies en snelle bezorging.

De schroefjes voor 1 stoel waren niet meegeleverd maar dat was eigenlijk helemaal geen probleem want dat werd meteen opgelost en de schroeven werden de volgende dag direct geleverd.

Pluspunten

Prima verzending, netjes verpakt!

Pluspunten

contact wanneer ze binnenkomen, leverwensen meegenomen! Alles bij elkaar in 1 doos.

Pluspunten

Snelle en behulpzame service; goede follow-up. Verzending was naar het buitenland endaardoor niet "standaard", maar alles werd goed begeleid. Ben zeer tevereden.

Verzending naar buitenland was mogelijk, hetgeen een positief punt is, zeker voor een "webwinkel als LevaLeva. Wat jammer was dat betaling voor verzendingen naar buitenland alleen via een bankoverschrijving gedaan kon worden, hetgeen omslachtig is en ook met extra kosten gepaard gaat. Betaling met credit card,of zelfs eventueel via een PayPal account zou gemakkelijker, en moderner zijn. Ook zou het wellicht beter zijn een vervoerder te gebruiken die ook Track&Trace mogelijkheden biedt voor verzending naar buitenland.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk assortiment, lage prijzen

Het duurde erg lang voordat er geleverd werd, veel meer dan de levertijd op de website. Kreeg in die periode geen enkel bericht hierover, moest er zelf naar vragen. Een van de geleverde tafeltjes heeft een lelijke plek aan de onderkant van het blad. Als de tafel staat zie je het natuurlijk niet maar dit zegt wel wat over de kwaliteit.

Pluspunten

Heel vriendelijke dame aan de telefoon. Snelle en correcte bezorging!

Pluspunten

Prijs-Kwaliteit verhouding goed. Looks van de stoelen komt overeen met de website.

Leverancier zou een kwartier voor aanvang bellen. Gebeurde niet. Het schroefsysteem bij sommige stoelen was niet geheel optimaal.

Pluspunten

Snelle levering Goed op de hoogte gehouden van alles

Ga zo door!

Pluspunten

Prima service, snelle reactie bij vragen en uitstekende levering

Ik zou in de ochtend van de logistieke partner een mail moeten ontvangen hoe laat ze die dag zouden bezorgen. Dat is wat ik begreep van de LevaLeva medewerkster. Die mail heb ik nooit gehad. Enkel een mail van de dag ervoor dat de stoel verzonden was.

Pluspunten

very good communication! wonderful service

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, geweldige service. Super tevreden.

Heb ik niet.

Pluspunten

snelle levering ,erg klantvriendelijk

verpakking mag beter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke contact, komt na wat is toegezegd.

Zeer lange leveringstijd

Pluspunten

Pluspunten

Goede service aan de telefoon, werd ook nog super snel gereageerd op een email van mij. Bezorging was top en keurig op tijd.

Geen, ik ga weer bij jullie bestellen.

Pluspunten

Fijne klantenservice, snelle verzending, goede retourvoorwaarden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, aantrekkelijke prijs

Bij twee stoelen zijn de gaatjes voor de schroeven erg slecht (te ver van elkaar) geboord. Hierdoor is het niet mogelijk om alle schroeven te plaatsen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ging voor de afgebeelde mosterdgroene stoelen maar op het bestelformulier werd dit donkergroen. Toch maar besteld. Stond duidelijk vermeld dat ik ze zelf in elkaar moest zetten? De aanduiding katoen met antivlek behandeling vond ik wel bij andere leveranciers. Heb ik mindere kwaliteit? De levertijd is ook langer dan bij anderen

Pluspunten

Goede telefonische info..en meedenken met... Snelle perfecte afhandeling na betaling. Bezorging op afgesproken tijd.

geen

Pluspunten

- Goede service - Snel bestelproces

- Bezorger was 1 uur later dan vooraf gecommuniceerd.

Pluspunten

Snelle reactie van LevaLeva, snelle wijzigingen mogelijk, zeer goede service (mail en telefonisch), betrokkenheid!

wel voortaan bij alle stoelen de boutjes erbij doen verder prima service

De Ynfaert 7201

8447GM Heerenveen