Pluspunten

Mooi product.

Even van te voren aangeven dat stoelen nog in elkaar gezet moeten worden.

Pluspunten

Goede prijs Duidelijke communicatie over levering

Pluspunten

zeer snelle reacties via email met stephanie. perfect.

geen.

Pluspunten

Prima levering en duidelijk telefoonisch overleg. Geen reden om hier niet meer te bestellen ( afgezien het feit dat we momenteel niets meer nodig hebben)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat de door ons gekozen stoelen een lange levertijd hadden, belde het bedrijf ons terug om ons tot aan de levering 8 'leenstoelen' Aan te bieden. Een zeer goede zet van hun, die wij met beide handen aangenomen Hebben.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Een hele lijst fouten zijn er gemaakt door dit bedrijf: 1. Ondanks de levertijd van 1 tot 2 weken waarmee geadverteerd wordt duurde het ruim 4 weken voordat mijn stoelen arriveerden. 2. Toen bleken de rugleuningen en de zittingen verschillende kleuren te hebben (zittingen grijs, zoals besteld, rugleuningen zwart). 3. Na telefonisch contact werd mij verzekerd dat het omruilen "heel snel" kon gaan. Omdat ik voor deze levering weer thuis moest blijven en ik verhinderd was op de bezorgdag, heb ik op het antwoordapparaat een boodschap ingesproken. Dit stond aan tijdens kantooruren en wel nadat ik 5 min. daarvoor met een medewerker had afgesproken dat ik zou terugbellen of de buren bereid waren het pakket in ontvangst te nemen. Dubbele fout: medewerker heeft en het antwoordapparaat niet afgeluisterd en mij niet teruggebeld om te verifieren of het pakket naar de buren verstuurd kon. Hierdoor werd de aflevering weer een week later. 4. Na weer een week wachten werden er 4 rugleuningen bezorgd i.p.v. 6, aangezien er maar 4 op voorraad waren (hier werd ik 1 dag van tevoren telefonisch van op de hoogte gesteld). 5. Toen uiteindelijk weer anderhalve week later de laatste 2 rugleuningen arriveerden was dit op een maandag, terwijl mij de donderdag ervoor verteld was dat ze op zaterdag bezorgd zouden worden (weer een dag voor niets thuis gebleven). Samenvattend: ik vond de klantenservice en afhandeling heel slecht en zal nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen.

Pluspunten

Snelle levering, bestelling voldoet aan verwachting. Snelle en correcte afhandeling per telefoon.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wat een bedrijf zeg. Alles gaat fout wat fout kan gaan. Foute nota. Korting niet berekend. Twee keer verkeerde levering. Bellen nooit als ze beloven te bellen. Nooit meer voor mij. Snap die poditieve beoordelingen echt niet. Meisjes zijn wel vriendelijk als je ze dan spreekt.

Pro- actief klanten benaderen. Niet eerst wachten tot de klant belt. Bij naleveren indicatie van mogelijke levertijd even doorgeven. Niet pas doorgeven als klant weer gebeld heeft.

Pluspunten

Als er iets niet goed is binnen 2 dagen nieuw product in huis, vriendelijke service

Pluspunten

Vlotte levertijd, goed aangegeven wanneer de levering zou plaatsvinden.

Zet op de website dat de stoel nog gemonteerd moet worden.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijkheid wanneer de bestelling wordt geleverd.

Pluspunten

Paar dagen voor levering gebeld door Levaleva of ik bepaalde dagen thuis ben. LevaLeva heeft zich aan de leveringsafspraken gehouden mede door hun vervoersbedrijf,.

Pluspunten

Snel, goed geprijsd! mooie artikelen, leuke ontvangst in showroom!

Na geplaatste bestelling zouden jullie de klant nog kunnen informeren over hoe lang het ongeveer gaat duren voor het geleverd wordt.

Pluspunten

goede prijs vriendelijke, bekwame en snelle klantenservice snelle levering

Pluspunten

Persoonlijk contact via mail en telefoon.

Pluspunten

duidelijke afspraken over levering

wist niet dat het nog in elkaar gezet moest worden

Pluspunten

- vriendelijke, makkelijk en goedbereikbare klantenservice - mooie en betaalbare meubels - kwaliteit van de meubels is goed (fauteuil Arden)

- totaal 12 weken levertijd, had ik iets sneller gehoopt. maar is nog steeds niet slecht voor meubels.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed verpakt. Afspraken nagekomen.

Ondanks vermelding op website dat artikel op voorraad was bleek dit toch niet zo te zijn. Hierdoor latere levering. Wel op de nieuwe datum conform afspraak geleverd. We moesten wel zelf bellen, dat had beter gekund.

De levering kwam veel later dan aangegeven via track & trace (tegen vijf uur ipv tussen 10:15 en 12:15).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede Prijs, vriendelijke dame aan de telefoon. Dopje poot afgebroken en er werd direct een nieuwe gestuurd. Stoelen zijn mooi! Zitten fijn, voor die prijs!

Stoelen controleren of de bouten passen want bij mij en de buurvrouw konden 2 stoelen niet in elkaar gezet worden. Vervelend voor de klant en voor levaleva zelf. Een kleine controle scheelt een boel ophef achteraf. Ook even afspreken van te voren wanneer de stoelen worden vervangen ipv een mailtje twee dagen van te voren, ik was op vakantie. Gek dat bij aflevering nieuwe stoelen, de oude nog niet worden meegenomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt!

Pluspunten

Punktualiteit,Leveringsinformatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie aan de telefoon

Informatie over levertijden vermelden op de website

De Ynfaert 7201

8447GM Heerenveen