1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenEen hele lijst fouten zijn er gemaakt door dit bedrijf:
1. Ondanks de levertijd van 1 tot 2 weken waarmee geadverteerd wordt duurde het ruim 4 weken voordat mijn stoelen arriveerden.
2. Toen bleken de rugleuningen en de zittingen verschillende kleuren te hebben (zittingen grijs, zoals besteld, rugleuningen zwart).
3. Na telefonisch contact werd mij verzekerd dat het omruilen "heel snel" kon gaan. Omdat ik voor deze levering weer thuis moest blijven en ik verhinderd was op de bezorgdag, heb ik op het antwoordapparaat een boodschap ingesproken. Dit stond aan tijdens kantooruren en wel nadat ik 5 min. daarvoor met een medewerker had afgesproken dat ik zou terugbellen of de buren bereid waren het pakket in ontvangst te nemen. Dubbele fout: medewerker heeft en het antwoordapparaat niet afgeluisterd en mij niet teruggebeld om te verifieren of het pakket naar de buren verstuurd kon. Hierdoor werd de aflevering weer een week later.
4. Na weer een week wachten werden er 4 rugleuningen bezorgd i.p.v. 6, aangezien er maar 4 op voorraad waren (hier werd ik 1 dag van tevoren telefonisch van op de hoogte gesteld).
5. Toen uiteindelijk weer anderhalve week later de laatste 2 rugleuningen arriveerden was dit op een maandag, terwijl mij de donderdag ervoor verteld was dat ze op zaterdag bezorgd zouden worden (weer een dag voor niets thuis gebleven).
Samenvattend: ik vond de klantenservice en afhandeling heel slecht en zal nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen.