Pluspunten

Allereerst : een vriendelijk en behulpzaam contact. Alles verliep zoals was beloofd.

Ik zou niet weten wat er moet verbeteren. Ik wijzigde na enkele dagen mijn bestelling ( de kleur) en het kwam perfect in orde!

Pluspunten

Mooie producten

Er mag meer gecommuniceerd worden over de status van de bestelling.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering

Heb bedrijf dat de stoelen kwam leveren had de verkeerde datum doorgegeven!

Pluspunten

super goede service, werd netjes gebeld wanneer het geleverd zou worden.

de kast die wij hadden besteld was echt erg lastig in elkaar te zetten en de omschrijving klopte ook niet helemaal. we zijn er wel 5 uur mee bezig geweest

Pluspunten

Persoonlijk contact, klantgericht

Pluspunten

Mooie goede stoelen gekocht. Prijs/kwaliteit helemaal top. Alles liep volgens afspraak en er werd zelfs gebeld om een afspraak te maken voor de levering van de stoelen. Ben dus meer dan tevreden!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Goed verpakt Goede communicatie dmv mails Veel mooie moderne producten

Tips om van te voren een optie te hebben welke dag of dagdeel het pakket kan worden bezorgd

Pluspunten

Kwaliteit van t product Prijs/ kwaliteit

Levertijd was vrij lang

Pluspunten

Goede snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, snel bereikbaar, goed op de hoogte worden gehouden van bestelling.

Andere bezorgdienst nemen! Ze brachten mijn 4 stoelen niet naar boven er werd gezegd "tot hier gaan wij niet verder" kon ik die mega doos door het hele appartement slepen! En tot mijn grote verbazing ontbraken er schroeven voor de stoelen en een moertje had geen schroefdraad. (Dit moest dus opgelost worden door naar de bouwmarkten te gaan) het kon allemaal opgelost worden maar he voor 277,- aan stoelen besteld en dan deze problemen? 6 voor puur de klantenservice en mail contact.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten, goeie prijs Goeie service en bereikbaarheid

Bij het afleveren ging er vanalles mis. Herhaaldelijk werd het verkeerde afleveradres gebruikt, een item was klaar voor de levering maar was van de pellet gevallen dus moest opnieuw besteld worden en een ander item bevatte kapotte onderdelen.

Pluspunten

Goedkoop Hele snelle levering (2 dagen) Keurig nagekomen afspraken

Pluspunten

De eerste keer dat ik via internet zoiets groots bestel, en de bank voldoet helemaal aan mijn verwachtingen ! Ik was al enthousiast over de goeie service en de enorme klantvriendelijkheid. Nu wacht ik vol ongeduld op deel 2 van de levering. Hopelijk blijft deze site nog een beetje een goed bewaard geheim in Belgie, maar dan moet ik wel ophouden met het aan iedereen rondvertellen :-)

Pluspunten

- vriendelijk telefonisch contact - service (er was iets mis gegaan in de levering maar dit is heel snel en goed opgelost. Top)

- ik werd 2x gebeld over dezelfde levering. Leek of eea intern langs elkaar heen liep

Pluspunten

Zeer snelle levering, binnen 2 werkdagen en duidelijkheid over wie en wanneer het pakket zou komen afgeven. Hierover werd ik telefonisch geïnformeerd. Fantastisch!

Pluspunten

verkeerde kleur onderstel van stoel geleverd, maar na telefoontje met aardige mevrouw van LevaLeva, werd na 3 dagen alweer het goede artikel bij ons thuis afgeleverd. fijn ook dat er geen verzendkosten worden berekend.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De levering was binnen de beloofde tijd.

Ik vond de meubels die ik had besteld bij LevaLeva niet in uitmuntende staat. Er zaten een paar roestvlekjes op (niet heel opvallend, maar toch).

Pluspunten

deze stoel zit lekker,is soepel,en ziet er goed uit.Is leuk geprijst en zelfs mn vrouw vind hem mooi,dat wil wat zeggen hoor haha

valt niets te verbeteren

Pluspunten

Snelle levering van de producten

communicatie met de klant. Bij ons wwas niet duidelijk dat de levering in meerdere delen kwam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Probleem met levertijd (en inventief) ofgelost.

De website goed bijhouden. Op de website stond 'direct leverbaar' binnen 2 of 3 dagen bezorgd. Dit bleek niet te kloppen.

Pluspunten

Ik mocht komen kijken en ik werd zo ontzettend goed en leuk geholpen! Ik heb weinig zo'n goede service meegemaakt.

De Ynfaert 7201

8447GM Heerenveen