Goede service, aandacht voor de klant

Goed contact met de medewerkers. Goede afspraak over hun dienstverlening.

Geweldig geholpen

top

Superservice

netjes geholpen, eerlijke uitleg wat er mogelijk is, nette prijs

top

geweldige zaak en zeer netjes te woord gestaan , en geholpen

Gewoon super geholpen

Gewoon heel goed en persoonlijk geholpen

Wij zijn zéér tevreden

Wij zijn bijzonder vriendelijk te woord gestaan en hebben goed persoonlijk advies gekregen.

Uiterst tevreden

Recent een Samsung Galaxy A10 aangekocht. Alle bestaande bestanden werden overgezet. Uitstekende snelle en prettige service. FoonNZ is zeer aan te bevelen.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Perfect geholpen

Ik wilde een nieuwe iPad meteen alles van de oude afgehaald en de nieuwe gezet,goede uitleg,de verkoper was zo goed dat ik zelfs een dure hoes daar heb gekocht, wat ik eigen Ijk niet van plan was.

Personeel en vakkennis is uitstekend

Snelle en accurate reparatie van mijn iPad

O.b.v. heldere prijsopgave prima reparatie binnen enkele dagen - zoals afgesproken.

goede en snelle service

aardige mensen snelle en goede service

snelle vriendelijk hulp gekregen

en een mobiel kan gewoon niet tegen de zon, (logisch eigenlijk )

Klantvriendelijk staat voorop.

Ik had een oplader verkeerd gekocht en ik kon hem meteen omruilen.

Prettig

Duidelijke en eerlijke informatie. Goede hulp en meedenkend.

Geweldige en snelle service

Ik ben zeer tevreden , ben snel en netjes geholpen....

Ik ben goed geholpen

Zeker als je niet zo handig bent met het instellen van je telefoon, het overzetten van data is het erg fijn, dat deze zorg je uit handen genomen wordt. Ik heb een nieuw toestel gekocht, mijn oude toestel achtergelaten en binnen korte tijd kreeg ik een telefoontje, dat mijn nieuwe toestel klaar lag.

Goed bedrijf!

Deze week mobiel gebracht wegens lichte waterschade, keurig aangegeven wat de mogelijkheden waren en procedure uitgelegd. Netjes 2 dagen later teruggebeld en goed advies gegeven.

Prima service, klantgericht, afspraken keurig nagekomen !!

Goed bedrijf, zal ik zeker aanbevelen. Minpunt is soms lang wachten vanwege drukte, maar is natuurlijk vanzelfsprekend !

perfecte service

supersnelle service met vakwerk

Deskundige en klantvriendelijke behandeling.

IK heb een deskundige en klantvriendelijke behandeling ondervonden bij het vervangen van een oplaadaansluiting van een tablet.

Ik dacht een dure reparatie te krijgen maar kreeg een hele goede simpele oplossing, kosten €10,-.

Goed meedenken en vanuit de schoenen van de klant een advies geven. Ik kwam er al eerder maar kom daar zeker weer als ik een keer iets heb met mijn telefoon.

Goede service. En snel

Lokaal, vriendelijk en snel.

Heel snel een goede smartphone. Ze zijn goed op de hoogte van alle modellen. vriendelijk, goed team! Vind het ook fijn dat ik er even naar toe kan gaan.

Parallelweg-West 54 c

5251 JG Vlijmen

Over FooNZ

Services: GSM Reparatie, Smartphone Reparatie. Dé specialist Bel nu! FooNZ biedt altijd Direct de Beste Oplossing tegen Scherpe Prijzen. - 12 Maanden Garantie. - Certified Refurbished. - Gratis verzending. - Snelle Reparatie Tijd. - Ervaren Phone Monteurs. - De Beste Onderdelen.