Kon niet beter!

Pakje werd als afgeleverd gemeld door PostNL, maar kwam pas aan het einde van de volgende dag. In tussenliggende periode doortastend/probleemgericht contact gehad met leverancier.

Uitgebreid assortiment

Mooie winkel met uitgebreid assortiment. Fijn geholpen.

Al jaren bestel ik bij Elzinga kousen. Wanneer een product er niet meer is, krijg je direct bericht dat het product er niet is en een optie voor wat anders met een kleur advies. Betaling, wanneer je moet bij betalen, wordt gelijk via een link opgelost. Snelle levering, brievenbus pakketjes als dat kan, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

De beste kwaliteit gaan jarenlang mee

Ik koop al jaren mijn wollen, zijden ondergoed bij hen. Maar ook mijn been mode. Erge goede kwaliteit die mooi blijft met de jaren. De eigenaar is top

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Vakkundig en vriendelijke bediening. Uitgebreid assortiment en kwaliteit producten

Gezellig

Goed advies blij met mijn aankoop

Je wordt goed geholpen

Fijne winkel, goed geholpen

Zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen.

Fijn deskundig personeel

Kom er regelmatig

Helemaal goed

Ik ken de winkel al jaren!! Er is veel keuze. De kousen zijn van goede kwaliteit. De prijs is er ook naar, maar ze zijn erg sterk. Dus de moeite waard want goedkoop is duurkoop. Ik ben zeer tevreden ook over de adviezen

Geweldige services. Zeer vriendelijk en een leuke eigenares.

Goede service en meedenken

Zie boven

De gekochte produkten bevallen prima en de service was goed en ook zeer vriendelijke mensen

Heel tevreden over verzending en ook zeer goede communicatie toen een klein deel van de bestelling nog niet leverbaar was.

Goed geslaagd

Fijn geholpen zonder opdringerigheid. Deskundig advies.

Goede kwaliteit, een overzichtelijke winkel

Door de kwalitatieve producten, krijg ik waar voor mijn geld, plus goede informatie van de verkoopsters

Geweldige klantenservice

Mijn bestelling kwam iets later dan verwacht. Keurige mail hierover ontvangen. Daarom geweldige klantenservice

Professioneel

Je wordt persoonlijk geholpen en ze hebben veel kennis van het assortiment

Heel erg mooi!

Hele snelle service ! De kwaliteit is heel erg mooi ! Hier komt zeker een vervolg op in een andere kleur !

Snel geholpen, uiteraard met de juiste sokken naar huis gegaan.

Grote keus

Prima geholpen

Ik was op zoek naar ondershirt , goed geadviseerd

Fijne zaak, prima service

Al jaren tevreden klant.

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen

prima geholpen

kreeg goed advies van een vriendelijke verkoopster

Mijn vrouw had hier wat speciaal ondergoed gevonden tegen een leuke prijs. Bij de vraag of ze deze ook in het zwart had werd aangegeven dat ze die niet had maar wel kon bestellen voor dezelfde prijs en die dan naar ons opsturen. Alles binnen 10 dagen gergeld , mijn vrouw erg blij en een meer dan uitstekende service

enschedesestraat 8

7551 EM Hengelo