Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt ontvangen.
Pluspunten
Ik ben particulier. Heb ik een paar kousen in dit winkel via internet gekocht. Ik ben correct behandeld, de zending snel en goed ontvangen. Alles liep prima, maar verder ken ik die bedrijf niet.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
UItstekend verzorgde levering
VerbeterpuntenHad 2 paar sokjes besteld.Een paar bleek rose te zijn. Kleur heette rosewood. Tja...Kon de kleur niet goed zien op de website. Kan aan instelling computer liggen.Heb het paar gehouden.
Pluspunten
Probleemloze bestelling, vlot geleverd
Pluspunten
Snelle levering Groot assortiment Goede prijzen Heel betrouwbaar
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Kousen online gekocht, bij één paar wat oneffenheden aan de kous, via e-mail laten weten met een afbeelding van de kous en twee dagen later een nieuw paar in de bus. Super geregeld!
Pluspunten
Gemakkelijk besteld snel bezorgd
Pluspunten
Snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestellingi
Pluspunten
Goede en snelle service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Uitgebreide collectie, snelle levering
VerbeterpuntenKlanten niet lastig blijven vallen met reminders voor het schrijven van een review.
Pluspunten
Na bestelling snelle levering, prima
Pluspunten
goed uitgelegd op de site waaruit de sokken bestaan
Verbeterpuntengeen
Online sneller leveren
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGa zo door
enschedesestraat 8