Pluspunten
Zeer behulpzaam en vakkundig toen ik fout uitgezochte sokken terugstuurde..
VerbeterpuntenZo los mogelijk sokken in het aanbod opnemen
Pluspunten
efficiënt en snelle levering
Pluspunten
Snelle en vlotte bediening. Vriendelijk.
VerbeterpuntenHet was tot volle tevredenheid dus geen verbeterpunten
Pluspunten
bestelde producten kwamen snel en zijn van goede kwaliteit, geen op of aanmerkingen.
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteits verhouding goede service.
Pluspunten
geweldig dat ik werd benaderd omdat ik mijn adres was vergeten in te vullen
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
alles Top.
Verbeterpunten??.
Pluspunten
Prima levering, duurde enkele dagen.
VerbeterpuntenBezorgkosten waren hoger dan het bedrag aan portokosten. (Ik had iets besteld wat door de brievenbus kon.) Dat voelde niet helemaal fair.
Pluspunten
Prima shop, gemakkelijk bestellen, en gewoon door de brievenbus
VerbeterpuntenLevertijd zou iets korter kunnen
Pluspunten
Goede service, meedenken, goede levering, snel antwoord
Kousen werden als pakket bezorgd doch paste dit met gemak door brievenbus. Daar ik overdag niet aanwezig was en ik in eerste instantie op internet niet kon aangeven waar ik het pakket wilde ophalen (fout op website vervoerder) heeft dit extra dagen geduurd tot ik de kousen in bezit had. Jammer, want ik had ze eigenlijk al het weekend nodig en ze konden makkelijk door de brievenbus.
Pluspunten
Vlotte en zorgvuldige bezorging. Prima en betrouwbaar bedrijf.
Pluspunten
Mijn bestelling kwam de volgende dag zoals was beloofd in de bevestiging via email. Ik kende dit product al dus het zat wel goed.
Pluspunten
Snelheid Producten
VerbeterpuntenGratis verzendkosten vanaf een bepaald bedrag enkel in Nederland vermelden of duidelijker vermelden.
Pluspunten
vlotte levering. fijne kousen
Verbeterpuntenkousen zijn gauw versleten.
Pluspunten
geen opmerkingen, prima
Pluspunten
mailen ook wanneer iets op voorraad is en wanneer het verstuurd gaat worden, erg prettig
Verbeterpuntengeen
enschedesestraat 8