Onbetrouwbaar!

Ik heb geprobeerd via Zorgkiezer mijn Zorgverzekering af te sluiten. Direct na het aanmelden, ontvang ik een bevestiging van de aanmelding en dat ik binnen vijf werkdagen wel een bevestiging van de verzekeraar en een nieuwe polis zou ontvangen. Echter na 10 dagen heb ik nog niets ontvangen of iets gehoord en uiteraard heb ik contact gezocht met Zorgkiezer. 1) Ik moet zelf achteraan gaan; ze gaven me wel het telefoonnummer van de verzekeraar (jeetje, wat een service!). Volgens de verzekeraar ligt er helemaal geen aanvraag van mij bij hun. Ik koppel dit terug aan Zorgkierzer en krijg als antwoord : "De aanvraag is wel goed doorgestuurd en ligt bij de verzekeraar " en ze zullen navraag doen , maar dat kan nog even duren. Hoezo moet het zolang duren???? 2) Ik heb zelf maar weer de verzekeraar gebeld en rechtstreeks met de verzekeraar de verzekering afgesloten. Het was nog geen vijf minuten of alles was geregeld en bevestiging van verzekeraar ontvangen! Je vraagt je dan af: Waarom uberhaubt via Zorgkiezer gaan? Je bespaart wel een hoop frustratie als je niet via Zorgkiezer gaat.

1.9

Het overstappen gaat vrij gemakkelijker. Echter na het overstappen komen de problemen. 1) De oude zorgverlener is opgezegd, maar alsnog wordt de premie door de oude verzekering afgeschreven. Dit is wel essentieel om te weten! 2) De gegevens van de kinderen zijn niet doorgegeven. Uiteraard erover gebeld met zorgkiezer en de reactie van een jongedame was - zonder enige empathie: "Dan weet je het voor volgend jaar, premie kan dubbel afgeboekt worden (in ons geval een jaarbedrag!). Ik verwacht dat dit wel rechtgetrokken, als je het zeker wilt weten moet je zelf bellen. T.a.v. de kinderen; moet je zelf regelen". Wat is dit voor service? Waarom uberhaubt dan via Zorgkiezer gaan?

Tandenborstel actie

Zorgkiezer bied een tandenborstel aan bij hun overstap actie. Echter duurt het maanden voordat deze aangevraagd kan worden en verloopt deze mogelijkheid tot aanvraag. Door deze actie ben ik overgestapt via zorgkiezer maar ga ik dit niet nog eens doen

Wat een gladde tanden en kiezen.

Mooi en glad resultaat na het gebruik van de Oral-B elektrische tandenborstel. Ook gebruik ik de borstel om de prothese te poetsen, die nu ook beter en gladder aanvoelt.

Handig

Ik gebruik Zorgkiezer ieder jaar weer om te gaan voor de beste zorgverzekering. Zeker aan te raden!

Gebruik hem elke dag.

Fijn dat deze tandenborstel elke halve minuut wisseling aangeeft, nog fijner zou het zijn als hij na twee minuten automatisch stopt.

Super tandenborstel

Hele fijne tandenborstel om mee te poetsen. Echt heel erg blij mee!

Makkelijk overstap

Met zorgkiezer had ik overzicht van meedere keuzes, ze hebben de overstap voor mij geregeeld.

Simpel en overzichtelijk

Gemakkelijk te gebruiken website, en mijn kinderen zijn blij met de elektrische tandenborstel

Prima vergelijking

We hebben via Zorgkiezer.nl onze zorgverzekering voor 2024 uitgekozen. Op basis van onze wensen hebben ze een prima resultaat opgeleverd.

7 maanden moeten wachten op een tandenborstel

zorgkiezer heeft 7 maanden nodig om administratief te verwerken dat ik ben overgestapt? Ronduit slecht.

Snel & eenvoudig

Zorgkiezer is ideaal om snel verschillende aanbieders te vergelijken en vervolgens eenvoudig over te stappen naar de aanbieder die het beste past bij je persoonlijke situatie!

Goede ervaring

I have been using another OralB toothbrush but it was single speed. The one which Zorkkiezer sent to me has 3 speed levels and it is useful. Recommend it.

Lijkt niet op te laden, geen enkel lampje zichtbaar

Erg onrustig, veel herrie in hoogste stand.

Super tandenborstel!! Heel fijn het gebit voelt veel schoner aan dan met een normale tandenborstel.

Geweldige ervaring! Super tandenborstel het gebit voelt super hygiënisch aan. Veel schoner als met een normale tandenborstel. Een echte aanrader dus!

Snel en makkelijk vergelijken en overstappen van zorgverzekering.

Ik neem meestal een basis zorgverzekering dus ik kan makkelijk de verschillende zorgverzekeringen vergelijken met zorgkiezer.nl. Na mijn overstap naar een goedkopere zorgverzekering kreeg ik ook nog eens een oral-B elektrische tandenborstel cadeau. Ik ben een zeer tevreden gebruiker van zorgkiezer.nl

Ik borstel al een lange tijd met een normale tandenborstel, maar heb ook verstandskiezen die doorkomen en daar kon ik nooit goed bij. Sinds ik nu de electrische tandenborstel heb is mijn mond nog frisser, schoner en achterin mijn kaak heb ik amper tot geen pijn meer. Het verlicht ook goed de pijn van de verstandskiezen. Ben er erg blij mee!

Gewoon een topsite

Ik verander elk jaar mijn zorgverzekering via zorgkiezer. Zo bespaar ik geld en krijg je een elektrische tandenborstel cadeau. Een topsite, nooit problemen gehad! Een dikke aanrader!

Heel erg blij met zorgkiezer.nl

Website is duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Alles in één overzicht en de zorgverzekering-acties zijn ook erg fijn. Ik had gekozen voor een elektrische tandenborstel. Ophalen ging eenvoudig bij de Blokker in mijn buurt en ik raad het zeker aan om gebruik te maken van zorgkiezer.nl Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede ervaring

Goede tandenborstel. Bedankt

Zorgkiezer.nl is een prima vergelijker voor het kiezen van een nieuwe zorgverzekering.

Goede overstap, fijne vergelijker!

Zorgkiezer is een fijne vergelijkingssite waarbij de beste prijs-kwaliteit tot zijn recht komt. De overstap was snel geregeld en als cadeautje ook nog een elektrische tandenborstel mogen ontvangen. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Met Zorgkiezer kies je inderdaad de beste zorg

Met Zorgkiezer kies je inderdaad voor de beste zorg

Geweldig,

Leuk cadeau! Ik heb deze gratis borstel direct aan mijn moeder gegeven om haar blij te maken. Dit was precies wat ik al lange tijd voor haar wilde kopen en dit is mijn geluk dat ik er één gratis mocht krijgen. Heel leuk idee en mensen zijn er vast ook heel blij van geworden. Al helemaal voor mensen die het financieel heel zwaar hebben en weinig kunnen beleven in hun leven is dit een groots cadeau voor mensen! Dankjewel zorgkiezer ik ben er heel blij mee!

Herengracht 166

1016BP Amsterdam