Ik kan vanaf nu goed mijn tanden poetsen met mijn nieuwe electronische tandenborstel. Helemaal blij mee

Door de website een prima zorgaanieder gevonden en als extra een elektrische tandenborstel gekregen. HELEMAAT TOP!

Schoner dan Schoon !

Iedereen zweert bij z'n eigen borstel, maar nu heb ik een nieuwtje. De Oral-B vitality PRO overtreft werkelijk alles. En: hij komt op plekken waar je geen zicht op heb. Het resultaat is niet gewoon schoon, het is Schoner dan Schoon !

Uiteindelijk €35 duurder dan wat ik had

Dus die tandenborstel (die ik cadeau heb gegeven want ink heb zelf een veel betere) heb ik zelf betaald.

Poetst mijn tanden uitstekend een stralend gevoel.

Verbeterde versie, nieuwe generatie electrische tandenborstel roteert heel goed 3 verschillende snelheden. Oplaadbare ingebouwde baterij gaat lang mee. Past op vorige opladers!!!

Overstap is goed gegaan en tandenborstel is aardig gebaar

Overstap is goed gegaan en tandenborstel is een aardig gebaar. Mijn zoontje gebruikt deze nu. Helaas is de toekenning van de Euroclix echter niet goed gegaan, waardoor ik deze ben misgelopen. Ik had mij aangemeld via de link, maar het is niet goed geregistreerd.

SUPER fijne elektrische tandenborstel

De Oral B tandenborstel die ik via mijn zorgverzekering heb gekregen is helemaal super! Eerder poetste ik altijd met een “normale” tandenborstel. En nu elektrisch! Hierdoor zijn het twee super fijne minuten om te tanden poetsen. Mijn tanden worden goed schoon, en zo ga ik vrolijk weer de deur uit bij de tandarts!!

Uitstekende site om de jaarlijkse stoelendans rond je ziektekostenverzekering op uit te voeren

Tegenwoordig moet je om geen dief van je eigen portemonnee te zijn wel elk jaar op zoek naar de goedkoopste verzekeraar die jouw zorgbehoefte dekt. Dit gaat nog het makkelijkst via Zorgkiezer wat mij betreft!

Weinig poetskracht

De tandenborstel heeft weinig poetskracht en doet amper wat ik heb het gevoel dat mijn tanden niet schoon worden. Mijn eigen oral b is drie keer zo krachtig. Spijt van de keuze achteraf had ik liever bijbetaald voor een betere kwaliteit borstel dan voor deze slechte kwaliteit tandenborstel

Zwakke tandenborstel

Er zit helaas geen kracht op ondanks de drie verschillende standen. Het lijkt continu alsof de tandenborstel leeg is ondanks het volledig is opgeladen.

Goed!

Fantastische geste.

Ik heb mijn electrische Oral B tandenborstel opgehaald en ben er zeer tevreden mee. Dank u wel voor de mooie en ook nuttige geste. Met vriendelijke groet, Eric

Uiteindelijk...ok

Dit jaar verliep de overstap met Oral-B tandenborstel voor het eerst zonder problemen. Ik kreeg zoals beloofd een afhaalbericht en kon in juni bij Blokker het kado ophalen. Enige minpunt: Je kunt niet zelf kiezen bij welke Blokker het kado klaarligt, in mijn geval niet bij de dichtsbijzijnde iig. Verder werkt de borstel naar behoren en is van goede kwaliteit.

Oral B tandenborstel

Top product , voldoet prima , 3 standen snelheid , SUPERRRRR

Top tandenborstel

Fijne tanden borstel , al veel plezier van gehad

Nog niet getest maar blij met dit cadeau

Zoals de titel al zegt. Ik gebruik mijn eigen tandenborstel nog en heb deze alvast voor als die het ooit een keer begeeft.

Oral B

Oral B, hartstikke blij mee! :)

Ontzettend blij met de overstap

Ontzettend bedankt voor de snelle overstap. De tandenborstel is ook prima! Bedankt!!!

Simpel en goed!

De overstap naar een andere zorgverzekeraar via Zorgkiezer is super makkelijk en simpel. In 1 overzicht wat het beste bij je past en bij de keuzes kun je gelijk doorgelinkt worden naar de voorwaarden van de desbetreffende verzekering. Doen wat het moet doen!

Het is een fijne borstel met 3 standen. Ideaal als je last heb van je gebit zo dat die niet zo hard gaat

Handige overstapper

Deze website is super handig om premies van zorgverzekeringen te vergelijken met jouw wensen. Het overstappen gaat erg gemakkelijk en wordt automatisch voor je geregeld. En ook krijg je er een leuk bruikbaar cadeau bij!

Doen alsof ze cadeaus geven, maar maken dat extreem lastig

Zorgkiezer werkt op zich redelijk, maar de lokkertjes waarmee ze je binnenhalen (gratis spullen) zijn extreem lastig te krijgen. Eerst hoor je maanden en maanden niks van ze, dan moet je nog twee keer binnen zeer korte tijd een "keuze doorgeven", en vervolgens sturen ze het cadeau op naar een vestiging aan de andere kant van de stad. Alleen als je echt volhardend bent is dit de moeite waard, want ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet krijgt waar je recht op hebt. Als het goed geregeld was, was het een kwestie van afsluiten, en 2 dagen later je cadeau op de deurmat/bij een bezorgpunt.

teleurstellend

Ga grondig onderzoek bij de zorgverzekeraars blijkt dat ik net zo goed kan onderzoeken wat het beste voor me werkt. En voor de tweede jaar kan ik door een veel te korte periode geen gebruik maken van een kado, niet iedereen kan direct kiezen en moet daar eerst over nadenken.

Zeer teleurgesteld in Zorgkiezer

In december 2023 ben via deze site overstap naar andere zorgverzekering met een actie ”Gratis tandenborstel” Ik heb hele jaar gewacht op deze tandenborstel, maar jullie maken je beloftes niet waar. Nu bieden jullie weer gratis tandenborstel, zeker weer een oplichterij actie.

Niet de beloofde tandenborstel ontvangen

Vorig jaar via Zorgkiezer overgestapt naar een andere zorgaanbieder. Maar net als andere mensen heb ook ik geen tandenborstel mogen ontvangen. Ik zal dit jaar geen gebruik maken van deze tussenpartij.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam