Ik gebruik *zorgkiezer* al 3 jaar en al mijn vrienden ook via mij. Echt super bedankt!
Hi Mohamed! Dit klinkt als een tevreden klant, bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ben blij met de overstap ben zelfs nog een beetje goedkoper uit als vorig jaar bijVGZ
Hi Stijntje! Fijn om te lezen dat je blij bent met je overstap. Mochten wij in het vervolg nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Oudejaarsavond, 2 x verzekering afgesloten omdat mijn partner andere dekkingsgraad nodig had. Hierbij voor mijzelf fout gemaakt ( andere verzekeraar!). Gelukkig telefonisch meteen contact met uw klantenservice en die dame heeft mij perfect geholpen door mijn fout meteen te herstellen. Eind van het jaar kom ik zeker weer bij jullie terug om te checken of we nog steeds goed zitten qua ziektekosten verzekering.
Hi! Hartelijk dank voor je leuke review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met Zorgkiezer.nl en dat mijn collega van het serviceteam, jou goed geholpen heeft. Mochten wij in het vervolg nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan wij graag voor je klaar! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Via google terecht gekomen op de site van zorgkiezer. Een hele makkelijke tool om tot een goede keuze te kunnen komen. Ik probeer altijd elk jaar te controleren of mijn zorgverzekering nog passend is en wellicht of ik wat kan besparen op mijn zorgverzekering. Dan is deze site erg handig. Daarbij kregen we ook nog een mooi cadeau bij de overstap. Dubbele winst dit jaar.
Hee Sarah! Heel erg bedankt voor je leuke review, fijn om te lezen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Mochten wij in het vervolg nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar! Wij wensen je alvast veel plezier met het overstapcadeau :) Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Zorgkiezer werd me aanbevolen door een familielid, dus het leek me waard om te proberen. De vergelijker was makkelijk in te vullen en toonde me makkelijk de verschillende keuzes. Van daaruit was het makkelijk een keuze te maken en de zorgverzekering aan te vragen. Verdere ervaring moet ik nog opdoen.
Hi Anke! Hartelijk dank voor je review, wij vinden het leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze website. Goed om te lezen, dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Wij hopen je volgend jaar weer terug te zien op zorgkiezer.nl Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Goed kunnen vergelijken. Blij met mijn keuze.
Hee Daphne! Fijn dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Na het invoeren van mijn voorkeuren, kwamen voor mij de 3 juiste zorgverleners boven water. De keuze was snel gemaakt.
Hi! Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Dit was het eerste keer ik zorgkiezer.nl gebruik en tot nu toe is alles heel makkelijk gelopen. De informatie van verzekerars is helder en heeft me naar een betere keus gebracht. Dank!
Hi Joshua! Heel erg bedankt voor je review, wij zijn bij om te lezen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Mochten wij in het vervolg nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Omdat ik niet helemaal zeker wist wat ik wilde heb ik de “quiz” een paar keer gedaan. Uiteindelijk bij een goede optie uitgekomen. Nu hopen dat de verzekering zelf ook heel fijn is.
Beste Charmaine! Fijn om te lezen dat je uiteindelijk een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar, wij kunnen dan samen met je kijken naar een passende zorgverzekering. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Mijn overstap dacht ik makkelijk te kunnen regelen via Zorgkiezer, maar na het invullen van het formulier op de site kwam er een tweede formulier via de e-mail. Dit formulier leidde tot een bericht dat ik niet in aanmerking kwam voor de gekozen zorgverzekering. Deze restrictie was niet van tevoren bekend via de website, en ik ontvang nog steeds mails van Zorgkiezer met felicitaties dat ik overgestapt ben. Alleen door te bellen naar Zorgkiezer kwam ik er achter dat mijn eerste aanvraag nu geblokkeerd is. Direct contact met de verzekeraar resulteerde in het kunnen afsluiten van een verzekering zonder problemen. Zorgkiezer is handig voor het overzicht van alle beschikbare verzekeringen, en als je simpelweg voor de een goedkope basisverzekering gaat met directe acceptatie werkt het prima. De communicatie kan echter veel beter. (Wel kudos voor de klantenservice.)
Beste Thomas, Bedankt voor je review, Wat vervelend om te horen dat je een email hebt gehad dat je niet kon overstappen. Op basis van de acceptatie formulier kan het helaas voorkomen dat je geweigerd wordt voor de aanvullende verzekering. Fijn dat je daarna alsnog je gewenste overstap hebt kunnen maken! Met vriendelijk groet, Team Zorgkiezer
Zorgverzekeraars waren goed te vergelijken en ik kon simpel aangeven wat mijn zorgbehoeftes waren. Vervolgens is de overstap ook makkelijk te regelen door wat basis gegevens in te vullen de rest wordt door zorgkiezer gedaan. Prima ervaring.
Hi Ramon! Wij zijn blij om te lezen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Mochten wij in het vervolg nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Ik realiseerde me oudjaarsdag opeens dat ik nog mijn zorgverzekering voor 2022 moest kiezen. Toen ik bij de site van zorgkiezer uitkwam werd het me heel makkelijk gemaakt om dit nog snel even te regelen. Ik had mijn voorkeuren ingevuld en nog geen 20 minuten later had ik mijn zorgverzekering uitgekozen. Super!
Hi Marit! Wat ontzettend fijn om te lezen, dat je gemakkelijk een zorgverzekering hebt kunnen vinden. Wij doen er alles aan om het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij zijn blij dat jij dit ook hebt ervaren. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Snelle telefonische hulp bij overstap
Dat klinkt als een tevreden klant, bedankt voor je review Henny! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Makkelijke overstap zonder alles zelf uit te zoeken
Hi Brian! Bedankt voor je review, fijn dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Goed ervaring. Snel gedaan dat overstaplen.
Hee Martijn! Hartelijk dank voor je review, fijn om te lezen dat je een goede ervaring met Zorgkiezer.nl hebt gehad. Uiteraard hopen wij je volgend jaar, weer terug te zien op onze website. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Als je wil over stappen en je weet het allemaal niet dan raad ik je de zorg kiezer aan ze vergelijken alles en je ziet gelijk wat het beste bij je past. Plus je krijgt er ook nog is een leuk cadeau bij leuker en makkelijker kan niet
Hee Wendy! Heel erg bedankt voor je review. Wij proberen het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering, zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zijn erg blij dat jij dit ook hebt ervaren. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Via mail
Hi Maijnda! Bedankt voor je review. Wij hopen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Snel, duidelijk en makkelijk geregeld
Hee Peter! Bedankt voor je review, goed om te lezen dat je gemakkelijk een nieuwe zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Omdat ik wist wat ik had en wilde, was de keuze snel gemaakt. Meer dan 50 euro bespaard. Zelfde ziekenhuizen, zelfde zorg.
Hee Filip! Hartelijk dank voor je review. Leuk om te lezen dat je met jouw nieuwe zorgverzekering, geld hebt bespaard. Wij zijn blij dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Heel fijn om een site te hebben waar je kan aangeven wat je wilt hebben in je pakket. En je zo de verschillende opties laat zien.
Hi Tanja! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over Zorgkiezer.nl, wij hopen je volgend jaar weer terug te zien :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Prettig dat ik iemand kan bellen, en dingen kan vragen en bekeken.
Hi Mieke! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over zorgkiezer.nl en ons serviceteam. Mochten wij in het vervolg nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Goed en vlot geslaagd.
Hee Marleen! Fijn om te lezen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding door zorgkiezer.nl. Op oudjaarsdag werd ik, ondanks de grote drukte, snel, vriendelijk, adequaat en deskundig geholpen via de chat. Ik heb gekozen voor een overstap naar de Friesland. De tijd zal moeten leren of deze verzekeraar de hoge verwachtingen waar kan maken maar vooralsnog denk ik de goede keuze te hebben gemaakt.
Hi Ailko! Hartelijk dank voor je review. Wij vinden het erg fijn om te lezen, dat je prettig bent geholpen door ons serviceteam. Mochten wij in het vervolg nog wat voor je kunnen betekenen, dan staat wij uiteraard graag voor je klaar! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Goed, makkelijk, snel, overzichtelijk, duidelijk. Zelf voor een autist goed te doen.
Hee Suzanne! Hartelijk dank voor je review, fijn om te lezen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Wij doen er alles aan om het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering, zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zijn blij dat jij dit ook hebt ervaren! Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer
Snel en gemakkelijk geregeld. Door de emails vooraf was ik op tijd met overstappen.
Hi Claire! Heel erg bedankt voor je review, wij zijn blij om te lezen dat je een passende zorgverzekering hebt kunnen vinden. Vriendelijke Groet, Team Zorgkiezer