Dit is de beste plek om te kunnen vergelijken tussen zorgverzekeraars!

Ik gebruik *zorgkiezer* al 3 jaar en al mijn vrienden ook via mij. Echt super bedankt!

Ben blij met de overstap ben zelfs nog een beetje goedkoper uit

Ben blij met de overstap ben zelfs nog een beetje goedkoper uit als vorig jaar bijVGZ

Klantenservice op oudejaarsavond perfect geholpen

Oudejaarsavond, 2 x verzekering afgesloten omdat mijn partner andere dekkingsgraad nodig had. Hierbij voor mijzelf fout gemaakt ( andere verzekeraar!). Gelukkig telefonisch meteen contact met uw klantenservice en die dame heeft mij perfect geholpen door mijn fout meteen te herstellen. Eind van het jaar kom ik zeker weer bij jullie terug om te checken of we nog steeds goed zitten qua ziektekosten verzekering.

Makkelijke manier om overzicht te krijgen en een keuze te kunnen maken

Via google terecht gekomen op de site van zorgkiezer. Een hele makkelijke tool om tot een goede keuze te kunnen komen. Ik probeer altijd elk jaar te controleren of mijn zorgverzekering nog passend is en wellicht of ik wat kan besparen op mijn zorgverzekering. Dan is deze site erg handig. Daarbij kregen we ook nog een mooi cadeau bij de overstap. Dubbele winst dit jaar.

Soepele overstap, verdere ervaring moet nog blijken

Zorgkiezer werd me aanbevolen door een familielid, dus het leek me waard om te proberen. De vergelijker was makkelijk in te vullen en toonde me makkelijk de verschillende keuzes. Van daaruit was het makkelijk een keuze te maken en de zorgverzekering aan te vragen. Verdere ervaring moet ik nog opdoen.

Goed kunnen vergelijken. Blij met mijn keuze.

Overzichtelijk, to the point.

Na het invoeren van mijn voorkeuren, kwamen voor mij de 3 juiste zorgverleners boven water. De keuze was snel gemaakt.

Simpel en snel geregeld

Dit was het eerste keer ik zorgkiezer.nl gebruik en tot nu toe is alles heel makkelijk gelopen. De informatie van verzekerars is helder en heeft me naar een betere keus gebracht. Dank!

Soepel verloop met een goed eind.

Omdat ik niet helemaal zeker wist wat ik wilde heb ik de “quiz” een paar keer gedaan. Uiteindelijk bij een goede optie uitgekomen. Nu hopen dat de verzekering zelf ook heel fijn is.

Overstap werkte niet

Mijn overstap dacht ik makkelijk te kunnen regelen via Zorgkiezer, maar na het invullen van het formulier op de site kwam er een tweede formulier via de e-mail. Dit formulier leidde tot een bericht dat ik niet in aanmerking kwam voor de gekozen zorgverzekering. Deze restrictie was niet van tevoren bekend via de website, en ik ontvang nog steeds mails van Zorgkiezer met felicitaties dat ik overgestapt ben. Alleen door te bellen naar Zorgkiezer kwam ik er achter dat mijn eerste aanvraag nu geblokkeerd is. Direct contact met de verzekeraar resulteerde in het kunnen afsluiten van een verzekering zonder problemen. Zorgkiezer is handig voor het overzicht van alle beschikbare verzekeringen, en als je simpelweg voor de een goedkope basisverzekering gaat met directe acceptatie werkt het prima. De communicatie kan echter veel beter. (Wel kudos voor de klantenservice.)

Simpel en goede overstap

Zorgverzekeraars waren goed te vergelijken en ik kon simpel aangeven wat mijn zorgbehoeftes waren. Vervolgens is de overstap ook makkelijk te regelen door wat basis gegevens in te vullen de rest wordt door zorgkiezer gedaan. Prima ervaring.

Makkelijker kon niet

Ik realiseerde me oudjaarsdag opeens dat ik nog mijn zorgverzekering voor 2022 moest kiezen. Toen ik bij de site van zorgkiezer uitkwam werd het me heel makkelijk gemaakt om dit nog snel even te regelen. Ik had mijn voorkeuren ingevuld en nog geen 20 minuten later had ik mijn zorgverzekering uitgekozen. Super!

Snelle telefonische hulp bij overstap

Snelle telefonische hulp bij overstap

Gemak

Makkelijke overstap zonder alles zelf uit te zoeken

Helemaal mooi

Goed ervaring. Snel gedaan dat overstaplen.

Ging erg snel en heel eenvoudig

Als je wil over stappen en je weet het allemaal niet dan raad ik je de zorg kiezer aan ze vergelijken alles en je ziet gelijk wat het beste bij je past. Plus je krijgt er ook nog is een leuk cadeau bij leuker en makkelijker kan niet

Jullie blijven mij er aan herinneren om over te stappen naar nieuwe verzekering.

Via mail

Zorgkiezer is kiezen voor de juiste zorg

Snel, duidelijk en makkelijk geregeld

In een minuut geregeld

Omdat ik wist wat ik had en wilde, was de keuze snel gemaakt. Meer dan 50 euro bespaard. Zelfde ziekenhuizen, zelfde zorg.

Een fijne site die handig laat zien wat de goedkoopste optie is

Heel fijn om een site te hebben waar je kan aangeven wat je wilt hebben in je pakket. En je zo de verschillende opties laat zien.

Houvast

Prettig dat ik iemand kan bellen, en dingen kan vragen en bekeken.

Goed en vlot geslaagd.

Snel, adequaat en deskundig advies. Prima!

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding door zorgkiezer.nl. Op oudjaarsdag werd ik, ondanks de grote drukte, snel, vriendelijk, adequaat en deskundig geholpen via de chat. Ik heb gekozen voor een overstap naar de Friesland. De tijd zal moeten leren of deze verzekeraar de hoge verwachtingen waar kan maken maar vooralsnog denk ik de goede keuze te hebben gemaakt.

Makkelijk, snel, overzichtelijk

Goed, makkelijk, snel, overzichtelijk, duidelijk. Zelf voor een autist goed te doen.

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk geregeld. Door de emails vooraf was ik op tijd met overstappen.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam