Beperkte informatie van alle zorgaanbieders

Niet alle zorgverzekeringen worden echt goed meegenomen in de vergelijking. Maar er worden er wel voldoende aangeboden om een keuze uit te maken.

top

top

Supergoedgeregeldmetsnelleoverstapzelfslastminute

Slechts enkele minuten voor de deadline kon ik mijzelf gewoon laten overstappen naar een andere zorgaanbieder. Ze hielpen mij namelijk eraan herinneren dat ik nog een onvolledige overschrijving had lopen. Goed gedaan!

Zeer goede ervaring

Top geregeld

Snel en makkelijk geregeld

Dankzij de goede vergelijkingen een snelle keuze kunnen maken.

Ik kijk altijd erg tegen de jaarlijkse check op, maar met Zorgkiezer nu al voor de tweede keer heel makkelijk kunnen vergelijken en overstappen.

Nee

Ik besefte achteraf, dat contact/ overleg niet meer persoonlijk kan...ik ben 77 jaar en ben bang, dat ik dat niet ga snappen Vr.gr.Betty van der Laan

Heel overzichtelijk!

Het gemak om een keuze te nemen tussen zoveel zorgaanbieders. Top!

Na alle bureaucraZie, heerlijk even niet zelf iets uit te hoeven "dokteren"

Klik kies klaar Oftewel klik je voorkeuren aan Kies waar je voorkeur naar uitgaat En klaar is Kees Heel fijn, dat er ook nog iets makkelijker gemaakt kan worden

Makkelijk en zo geregeld!

Precies op maat voor mij

Dit is wat ik zocht. Zorgverzekering op maat. Precies wat ik denk nodig te hebben in 2022 alhoewel dat niet helmaal te voorspellen is. Maar alle vertrouwen omdat ik eerder bij de vgz heb gezeten en alles super geregeld was.

Uitstekende website voor kieskeurige klanten

Dankzij Zorgkiezer.nl heb ik de juiste besluit genomen om over te stappen naar HEMA alias mijn ex-werkgever.

Zeer goede website met een duidelijk overzicht van zorgverzekeringen

Het was voor mij zeer makkelijk en snel om de zorgverzekering te vinden die bij mij past.

duidelijk en klantvriendelijk zeer tevreden.

wij zijn heel tevreden het is heel duidelijk iedereen kan hier mee werken denk ik. Bedankt we zijn nu veel goedkoper uit.

Duidelijk en overzichtelijk

Ik ben overgestapt via de zorgkiezer de site is duidelijk en overzichtelijk. Eerst was ik zelf aan het zoeken maar kon er niet uitkomen. Doordat je via de zorgkiezer verschillende aanbieders kunt vergelijken wprdt het een stuk makkelijker

Super goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld. En nog een leuk cadeautje ook.

Duidelijke website

Alle andere aanvullende verzekeringen zijn goed weergegeven.

Na vergelijkingen als beste uit de bus gekomen, nog even afwachten natuurlijk hoe het komend jaar gaat verlopen.

Toppie

Snel en eenvoudig

Fijn vergelijk + overstapservice!

Goede site om zorgverzekeraars te vergelijken, fijne overstapservice!

Alweer gekozen via zorgkiezer en wederom heel tevreden

De site geeft mij telkens goede opties waar ik tot op heden altijd in meegegaan ben! Ik ben erg tevreden over de wijze waarop de site werkt. Ook de reminders die ik ontvang via de mail vind ik erg handig. Kortom ik ben heel tevreden!

Goede ervaring

Ik check m’n zorgverzekering elk jaar via zorgkiezer.nl

Handig om te vergelijken

Het is fijn om uit te zoeken welke zorgverzekering perfect bij je past. Je krijgt een aantal keuzes waar je uiteindelijk uit kunt kiezen, waar jij het beste gevoel bij hebt.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam