Supersnel en overzichtelijk.

Binnen een paar clicks had ik een helder en duidelijk overzicht. Het overstappen was heel eenvoudig.

Overzichtelijk, snel geregeld en goede service!

Tijdens het overstappen kreeg ik duidelijke info en antwoord op al mijn vragen via de chat op de website. Daarnaast verliep mijn overstap vlekkeloos en wat het uitermate snel geregeld. Dankjewel Zorgkiezer.nl!

makkelijk en snel geregeld!

goede vergelijksite, in 1 opslag te zien welke verzekering goedkoper is en welke vergoedingen erbij horen. Ook nog met de actie gratis product/korting. top site!

Overzichtelijk en kort geregeld

Makkelijke filters en verzekeringen ik een overzichtelijk overzicht, top systeem!

Goede zorg vergelijker!

Elk jaar stap ik over en via zorgkiezer heb ik snel en gemakkelijk overzicht welke zorgverzekering het beste bij mij past.

Duidelijk, overzichtelijk, echt een aanrader!

Makkelijke site om uit te zoeken welke verzekering het beste voor je is, snel geregeld en snel overgestapt. Alles wordt voor je geregeld

efficient

keeps you up to date with reminders, offers good comparison and instant support service.

Duidelijk en compleet overzicht

Na vier jaar tevredenheid bij een zorgverzekeraar ben ik voor 2022 overgestapt naar een verzekeraar vanwege a.s.r. Vitality. Keuze via Zorgkiezer was gemakkelijk en levert ook nog een bol.com bon op van 10 euro. Nu blijf ik wel weer minimaal 2 jaar bij dezelfde verzekeraar, want ik betaal nu wel meer,. Ook was de polis van mijn vorige verzekeraar wel 10 euro per maand goedkoper dan op Zorgkiezer. Een beloning voor trouwe klanten.

Heel fijn en gemakkelijk, binnen 5 minuten de juiste zorgverzekering gevonden

Ik kreeg een link via een vriendin, ik bekeek mijn eventuele voordelen en kon daardoor binnen 5 minuten overstappen naar een zorgverzekering die beter bij mij past.

Super makkelijk om te regelen en de goede ca service toppie

Makkelijke en overzichtelijke website

Overzichtelijke site

Door overzicht kan ik door de bomen het bos zien.

Informatie overzichtelijk om een goede keuze te kunnen maken.

Zeer tevreden over de eenvoud van de website.

Elk jaar maak ik via Zorgkiezer de beste keuze

Via Zorgkiezer wordt ik elk jaar herinnerd aan het feit dat ik weer mag overstappen. Via Zorgkiezer maak ik de juiste keuze, en ook dit jaar ben ik via Zorgkiezer overgestapt. Top!

Alles wordt voor je geregeld in één overzicht

Geweldige website! Even je voorkeuren invoeren waar je zorgverzekering aan moet voldoen en er komt direct een overzicht uit wat voor jou de beste/goedkoopste oplossing is. Daarnaast wordt de overstap etc. allemaal voor je geregeld met één druk op de knop!

alle informatie op 1 plek.

voor het eerst via zorgkiezer een verzekering afgesloten, bevalt me zeer goed, beter dan bij andere vergelijkings sites. kom hier zeker terug.

Overzichtelijk en snel geregeld

Dit is het tweede jaar dat ik via zorgkiezer.nl een overstap heb gemaakt en ook nu ging de zoektocht en overstap zeer makkelijk. Duidelijk in stappen uitgelegd waarvoor je verzekerd wilt zijn.

De service heb ik als uitstekend ervaren. Ik had een fout gemaakt met het invullen van mijn adres, en met een belletje werd dat recht gezet. Top!

Prima en goed te gebruiken.

Prima en makkelijke te gebruiken, soms vind ik de beste keuze niet heel duidelijk

Heel makkelijk en gebruiksvriendelijk. Overstap wordt voor je geregeld, ik ben tevreden.

vergelijkt meer dan waar ik aan had gedacht

Zorgkiezer maakte mij er op attent dat er bij een verzekeraar een wachtijd van 1 jaar is voor implantaten. Een andere vergelijkingssite deed dat niet waardoor ik dus bijna die verzekeraar had gekozen. Een verzekering is tegen onverwachte gebeurtenissen, maar ik ben geen dief van mijn eigen portemonnee.

Super voordelig

Geen poespas, direct tot de point en heel makkelijk om de juiste zorgverzekeraars tegen beste prijs te kiezen

Overzichtelijk, duidelijk, makkelijk en snel

Overstappen was makkelijk en ging erg snel

Groot aanbod, waarbij je ook heel precies je wensen kan invullen en een daarbij passende zorgverzekering kan vinden. Erg tevreden met de makkelijke en snelle overstap

Herengracht 166

1016BP Amsterdam