Makkelijker kan niet

Overzichtelijk, snel en makkelijk

Overzichtelijk, maar dacht ook dat als je via zorg kiezer overstapt dat je dan een bon krijgt van bol.com. Dat lijkt dus alleen maar zo

Selectie voor nieuwe zorgverzekeraar was duidelijk om te doen, vervolgens keuze gemaakt. Fluitje van een cent!!

Duidelijke instructies en goede service

Via zorgkiezer krijg je in een duidelijk overzicht te zien welke verzekering het beste bij je past. Nadat ik mijn gegevens had verzonden kwam ik er achter dat er iets verkeerd was ingevuld. Na 1 mailtje kreeg ik spoedig reactie dat het was verholpen. Goede service dus!

Snel en makkelijk

Je krijgt snel een compleet overzicht voor jezelf. Kiezen en invullen is zo gebeurd. Het is snel en makkelijk. Heel fijn.

Snel geregeld

Dit is mijn eerste keer dat ik bij zorgkiezer mijn zorgverzekering heb vergeleken. Was snel en duidelijk. Heb op dit moment nog geen negatieve ervaring ermee!

Erg goed

In 1 keer duidelijk

Het ging allemaal vanzelf. In 1 keer duidelijk.

Heel fijn

Makkelijk overzicht van alle opties die je zelf kan aanvinken. Sorteren gaat ook heel gemakkelijk. Duidelijk overzicht.

Makkelijk en overzichtelijk

Heel overzichtelijk en alles makkelijk te regelen

Prijstechnisch prima verzekering

Is een prima verzekering met veel extra's . Scheelt veel met mijn oude verzekering . Zeer blij met deze overstap . Mvg

Ik kan het nog niet geloven dat het zo snel kan!

Ik heb nog geen nieuwe polis gezien maar het ging zo snel dat ik het nog niet kan geloven.

Duidelijk en snel

Ben blij met zorgkiezer , had beetje moeite met overstappen maar hier was ik er vlot en duidelijk uit . Zeker een aanrader

Overzichtelijk

Duidelijk. Wel jammer dat als je met partner wilt boeken dat je allebei zelfde aanvullende verzekering moet nemen

Geweldig, voor mij een rust en zekerheid

Samen heb ik met mijn vrouw diverse zorgverzekeraars bekeken, maar zagen er geen einde aan welke nu voor ons het beste is. Zorgkiezer heeft het ons makkelijk gemaakt met de keuzes die wij aangaven. Dit is zeer goed in ons voordeel en goed verzekerd zoals wij dat gewend waren aanbevolen. Daarom was de keuze niet moeilijk meer.

Super vriendelijk en fijn geholpen

Snel en simpel geregeld!

Het overstappen ging erg duidelijk en eenvoudig.

Erg goed

Erg goed en duidelijkheid

Gemakkelijk

Makkelijk en laagdrempelig

Goed geregeld

Alles in één keer duidelijk, en goede zoek filters wat ik wel en niet wilde. Aanrader

Vlot en snell

Het was makkelijk, duidelijk en het wordt snel geregeld

Zorgkiezer.nl , heeft mij gered in Tijdnood!

Als zelfstandig ondernemer en alleenstaand zijn mijn dagen overvol. Wetende dat ik verplicht een overstap moet maken omdat het ortho budget op is voor mijn twee oudste pubers, tikt de klok het einde van het jaar in zicht, dan bied een zorg wijzer een uitkomst. Gekozen voor de zorgkiezer omdat deze goed overkwam. Mijn keuze zeker niet betreurd, binnen 10 kostbare minuten tussen de bedrijven door een goede keuze gemaakt onder goede begeleiding van Zorgkiezer. Super Simpel en snel, voor een paar opties even de feedback gevraagd. Deze verscheen al naar enkele seconden in mijn scherm. Top bedankt! Uiteraard al met mijn collega's gedeeld. Weer een vinkje op mijn eindejaars to-do list! BEDANKT.

Super !!

Deze jongeman hielp mij met de keuze door verschillende opties te vergelijken !

Makkelijk

Erg makkelijk

Overzichtelijke site

Het was makkelijk en overzichtelijk om een goede verzekering voor mezelf te vinden via zorgkiezer. Rest ook snel geregeld en fijn dat de vorige zorgverzekering voor je wordt op gezegt.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam