makkelijk en handig

Het was zeer eenvouidg om over te stappen. Zorgkiezer.nl heeft alle mogelijkheden duidelijk op hun site op een rijtje gezet. Helemaal tevreden met de geboden opties en op basis daarvan van zorgverzekeraar veranderd.

Via Zorgkiezer een vlotte en veilige overstap!

Alles was snel en naar tevredenheid geregeld ! Afzeggen van de oude zorgverlener werd naar tevredenheid geregeld en de nieuwe app van de volgende verzekeraar geeft veel vertrouwen !

Zorgkiezer: de snelste weg naar de beste zorgverzekering

Zorgkiezer helpt mij al jaren om de beste keus te maken. Duidelijke taal, heldere overzichten en de mogelijkheid om je top 3 te vergelijken met elkaar. Bovendien krijg je een leuk kado als je overstapt via Zorgkiezer! Top!

Goed geholpen

Het was duidelijk en makkelijk Binnen paar minuten had ik zorgverzekeraar gevonden

Snel en accuraat geregeld

Hoefde niet veel te doen, alles invullen en verzenden en het is geregeld. Klasse!

Makkelijk overstappen

Makkelijk overstappen doordat je een duidelijk overzicht krijgt wat bij je keuzes past

Gedegen geïnformeerd over de mogelijkheden van de zorgverlener.

De zorgverlener die ik eerst gekozen had, voldeed toch niet aan mijn wens. Geen probleem. Binnen de kortste keer een nieuwe zorgverlener gevonden die voor mij top was. Goed geïnformeerd en geholpen. Heb nu de zorgverlener die ik wenste.

Uitstekend en snel!

Snel en overzichtelijk, bovendien onafhankelijk!

Super overzichtelijk en fijn!

Tijdens het overstappen kon je heel duidelijk en overzichtelijk je keuzes vergelijken. Alles werd precies goed naast elkaar gezet waardoor je precies kon zien wat de verschillen waren tussen de verzekeringen.

Perfecte keuzemogelijkheden. Precies wat men heeft beloofd.

Ik was op zoek naar een eventuele nieuwe zorgverzekeraar. Reden was de flinke stijging bij mijn huidige ziektekostenverzekeraar. En ik heb nu een nieuwe gevonden met vergelijkbare dekking tegen per saldo een lagere premie. Ben dus erg tevreden.

Duidelijk overzicht met goede filters

Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Dmv de filters snel mijn voorkeuren kunnen aangeven en de beste (goedkoopste) verzekering gevonden.

Makkelijk en snel

Na een zeer eenvoudig keuzemenu krijg je automatisch de best passende zorgverzekering te zien! Sneller en makkelijker dan dit kan het bijna niet, als klap op de vuurpijl scheelt het ook nog een hoop geld.

Juiste hoeveel informatie en met geduld behandeld

Aardige en correcte man met goede kennis van zaken. Helaas wist hij onvoldoende over de verzekerde zorg in t buitenland. Kan ik beter een reisverzekering afsluiten om verzekerd te zijn in t buitenland. Wat kost mij dit per jaar/ maand ?

Niks op aan te merken!

Fijne zorg vergelijker met uitgebreid aanbod. Overstappen gaat soepel en je wordt netjes op de hoogte gehouden via E-mail. Aanrader!

duidelijk overzicht

De site is duidelijk en eenvoudig . Je krijgt n.a.v. je wensen direct een aantal zorgverzekeraars te zien en vandaaruit een keuze maken. Het afsluiten van een nieuwe verzekering is nu makkelijk. kies de verzekering en vul je gegevens in en je bent klaar. Simpel.

Super goed

Al jaren gebruik ik deze website helemaal tevreden!

Heb net de bevestiging binnen, Alle vertrouwen dat het goed komt!

Kortingscode bol.com verlopen

Het duurt tot eind Mei voordat je eindelijk je kortingscode hebt. Daarna is die binnen 3 maanden verlopen. Erg jammer.

Een veilig en qualitative manier van overstappen.

Het was een grote vraag voor mij welke zorgverzekeraar ik moest nemen. Met Zorgkiezer werd alles voor mij op een rijtje gezet. Het was erg duidelijk en eenvoudig om keuzes te vergelijken. Ondanks dat er niet een lange lijst aan keuzes was, heb ik een zorgverzekering gevonden die bij mij past.

Overstapservice prima, tandenborstelcadeau matig

Overstappen was eenvoudig, maar waarom het beloofde bedankje/cadeautjeniet gewoon opsturen? Nu moet deze opgehaald worden in een Blokker-vestiging ver uit de buurt met zeer beperkte openingstijden. Voelt een beetje als ontmoedigingsbeleid.

Duidelijk en overzichtig had niet beter kunnen wensen.

Geen poespas, gewoon duidelijk en overzichtichtelijk. Zou het iedereen aanraden!

Super fijn

Ik dacht eerst dat het super moeilijk zou zijn om een zorgverzekering te kiezen, maar met deze website ging het super makkelijk en kon ik alles goed vergelijken waardoor ik binnen 10 minuten een goede keus heb kunnen maken! Echt heel fijn. Zeker een aanrader

Werkt uitstekend

Werkt uitstekend. Harstikke blij

Na erg veel geduld toch nog gekregen

Het leek een leuke aanbieding vorig jaar. Maar dat je er bijna een half jaar op moet wachten stond er niet bij. Ook werd er geprobeerd je over te halen om een ander kado te nemen die hun veel minder kost. Op de duur een mail dat de tandenborstels in mei geleverd zouden worden, maar ook dat lukte niet. Zogenaamd omdat nog niet alle zorgverzekeraars doorgegeven hadden wie nu echt gebruik had gemaakt van hun service. Waarom kon je het andere kado dan wel krijgen??? Vervolgens moet je hem gaan ophalen bij een Blokker vestiging die je niet zelf kan kiezen. Ik denk dat een groot deel niet opgehaald gaat worden. Volgende keer stap ik wel via een andere vergelijker op. Ik vind dit allemaal erg verdacht.

Fantastische actie van Zorgkiezer.nl

Ik ben blij met mijn cadeau en de overstap naar een andere zorgverzekeraar bevalt mij

Herengracht 166

1016BP Amsterdam