alles snel geregeld

goede site

Gemakkelijk en goedkoop

Erg overzichtelijk en je krijgt waarvoor je betaald

Overzichtelijk en snel

Je ziet snel wat iedere zorgverzekering aanbiedt. Zorgkiezer heeft ook een klein cadeautje voor je en je krijgt soms korting op je verzekering.

Slecht

Zorgverzekering kun je beter afsluiten bij de desbetreffende maatschappij van je keuze en niet via Zorgkiezer! Dat scheelt je een hoop ergernis en wachttijd aan de telefoon! 3 mensen willen verzekeren maar 1 iemand is 2x doorgegeven naar de maatschappij en de andere 2 niet! Hier over gebeld maar dan zit je 20 min aan de lijn en krijg je te horen,... nee hoor gaat goed u krijgt morgen hier een bevestiging van. Maar nee hoor de volgende dag geen mail ontvangen, maar weer eens gebeld weer 25 min verder,.... krijg je iemand aan de lijn die ook weer niets voor je kan regelen. Ze zijn open tot 23:00 maar ze kunnen niets regelen alleen maar je aan horen en je gegevens noteren. Mijn advies je kijkt wie er het beste uit komt en dan de maatschappij bellen die eruit komt dit scheelt je heel wat ergernis en bel kosten!

Snel en vriendelijke personeel

De overstap van huidige zorgverzekering naar nieuwe zorgverzekering heel snel en vertrouwelijk geregeld. En ook nog een bol.com cadeaukaart van €10,- erbij...

Goede zorgverzekeringvergelijker, elk jaar plezier van

Ik gebruik Zorgkiezer.nl elk jaar om m'n zorgverzekering te vergelijken met andere zorgverzekeraars. Je kunt goed aangeven wat je wel/niet wilt in een zorgverzekering en wat je belangrijk vindt. Zelf let ik voornamelijk op de prijs, maar ik wil ook dat behandelingen in ons meest dichtstbijzijnde ziekenhuis vergoed worden. Nadat ik de goedkoopste verzekeraar heb gevonden, kan ik dat altijd heel makkelijk opzoeken. Zo ben ik elk jaar voordelig uit, terwijl ik er ook zeker van ben dat eventuele benodigde zorg vergoed wordt. De overstap wordt helemaal voor je geregeld en je houdt er ook nog eens een bol.com bon of nieuwe elektrische tandenborstel aan over, al met al een echte aanrader!

Duidelijke keuzes en alles staat goed uitgelegd.

Overstappen in enkele stappen

Nadat ik, jaren trouwe klant bij mijn vorige zorgverzekeraar, toch de kosten wel erg hoog vond worden, ben ik gaan rondkijken naar alternatieven. Via zorgkiezer.nl ging dit super handig en ik kon mijn voorkeur en de verschillen per verzekeraar ook naast elkaar vergelijken. Ideaal. Tot nu toe tevreden en ben benieuwd hoe dit op de termijn verder bevalt!

Snel geregeld!

Binnen paar minuten had je al duidelijkheid welke zorgverzekering en verzekeraar het beste bij je past. De overstap was ook binnen no time geregeld. Na een paar dagen had ik al de bevestiging dat de oude wordt opgezegd en de nieuwe per 1-1 in gaat Klasse!

Redelijk

De overstap ging eenvoudig maar beëindiging van vorige verzekering na 3 dagen nog niet geregeld door zorgketen.

gemakkelijk en overzichtelijk

in het veel te grote assortiment van aanbieders zorgt deze website nog voor een beetje overzicht, handig schakelen tussen verschillende wensen en aanbieders.

overzichtelijk switchen zonder probleem

Ik was nog een beetje heen-en-weer aan het hoppen, maar ik heb uiteindelijk toch mijn keuze gemaakt, zelfs daarna nog (1,5 uur voor de jaarwisseling) een aanpassing gedaan met een extra aanvullend pakket, en dat ging ook zonder probleem. En nog een leuk presentje ontvangen ook. Tevreden dus!!

In vertrouwde handen

Overstap met betere voorwaarden en lagere polis kosten. Nooit echt bezig geweest met vergelijken maar mijn vorige verzekering dwong mij er toe omdat de poliskosten gigantisch werden.

Na wekenlang zoeken en vergelijken, nu via zorgkiezer binnen 5 minuten geholpen. Top! Ook familie en vrienden aangeraden. Ook m’n partner is via zorgkiezer binnen paar minuten voorzien van een nieuwe zorgverzekering!

Qua prijs en behandelingen

Qua prijs en behandelingen

Super geweldig

Prijs kwaliteit is top ! Erg zorgzaam en behulpzaam

Duidelijke vergelijking, snel geregeld!

Aanvinken wat je wilt, duidelijke vergelijkingen op basis van je geselecteerde items en vervolgens in een paar klikken af te sluiten. Handig: je oude verzekering wordt ook opgezegd. Top service!

Overzichtelijk

Goede info en alles was gemakkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk, makkelijk en duidelijk

Met hulp van zorgkiezer, vlot en duidelijk een overzicht gekregen van mijn wensen en de kosten daarvoor bij de verschillende verzekeraars. Het was makkelijk en overzichtelijk en dat was erg prettig.

Maakt de wirwar van alle zorgverzekeringen en mogelijkheden daarbinnen overzichtelijk!

Binnen Zorgkiezer geef je eenvoudig je eigen voorkeuren aan, waar vervolgens de voordeligste zorgverzekeringen bij gezocht worden. Ook is er een handige vergelijkfunctie zodat je de voordeligste zorgverzekeringen tegen het licht kunt houden.

Toch uiteindelijk beter dan de rest.

Ik zat vroeger bij CZ, stapte over naar Menzis enkele jaren geleden en vorig jaar maakte ik een switch naar CZ-just. Achteraf geen goede keuze, dus nu snel terug naar Menzis. (Vink Vink)

Prima programma

Elk jaar weer erg prittig om mee te werken.

Lekker makkelijk en snel!

Fijn dat je kunt vergelijken!

Snel en prettig geregeld

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Prettige ervaring. En het cadeau is ook erg leuk!

Elke nieuwe jaar de beste keuzes op een rij.

Zorgkiezer kiest onafhankelijk voor de beste zorgverzekering naar jouw persoonlijke behoefte.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam