Enorm goede ervaring !!

Bestelling plaatsen, afrekenen en de volgende dag al binnen. Top!

Ik had ‘s-avonds een windscherm besteld en dit werd de volgende ochtend al bezorgd. Het monteren ervan verliep ook moeiteloos. Conclusie: ik had een topervaring met het Scoootercentrum.

Top product. zeer goede service. ik twijfelde maar na het beantwoorden van mijn vraag. in 1 woord. Fantastisch.

Product wijkt af van origineel

Accu en accu lader werken goed, maar op de website staat originele uitlaat voor vespa s. Helaas is dat niet zo, uitlaat is net anders en de scooter klinkt meteen anders met deze uitlaat (luider). Dit is natuurlijk niet de bedoeling als je naar een originele uitlaat zoekt.

Goede en snelle service!

Mijn accu van mijn scooter deed het niet meer. Hij is al best oud en door de kou is hij leeg gelopen. Ik heb besloten om een nieuwe accu te kopen. Deze accu was snel geleverd en de prijs viel mij reuze mee! Echt top.

Zeer goede service

Mijn bestelling bij scooter centrum werd zeer snel geleverd. Kreeg zelfs via de mail de gebruikers handleiding toegestuurd...Wel zo handig. Zeer tevreden, prima service.

Een super snelle levering en keurig verpakt, je woord ook heel netjes op de hoogte van je bestelling gehouden. Dus weer een tevreden klant .

Geweldige service en niet duur

Snelle levering, ondanks corona drukte volgende dag al in huis, netjes verpakt, nieuwe accu besteld je kunt heel makkelijk de juiste accu voor je scooter vinden door merk en type van je scooter in te vullen, krijgt waarschuwing dat er verschil in bouwjaar is, kan dus haast niet mis gaan. Je wordt ook heel netjes op de hoogte gehouden van het hele bestelproces, ook de prijs zeer over te spreken. Keer hiervoor bij de scooterzaak waar ik mijn scooter had gekocht nieuwe accu in later zetten, was nu de helft kwijt voor nog geen kwartier werk en exact dezelfde accu, snel verdiend!

Makkelijk besteld , met twee dagen in huis

Groot assortiment,snelle levering.

Gewoon PRIMA

Vanwege Corona, via de website bestelling gedaan en volgens afspraak de spullen opgehaald. De website is goed overzichtelijk en de terugkoppeling inzake ophaal afspraak is snel verlopen. Boven verwachting !!!

Goede kwaliteit snelle levering

Besteld een scooterhoes en een zadelhoes. zeer gemakkelijke keuze op de website, goede kwaliteit en juiste prijs. Vervolgens snel geleverd Wat wenst een mens nog meer...

snel en goede service, een voorbeeld voor iedereen!

Diverse onderdelen besteld, alles goed en snel geleverd een echte aanrader en niet voor de eerste keer.

Snel gekregen

Zeer snel gekregen. En goed ingepakt. Een top zaak.

Snelle levering.

In deze tijd van Corona duurt het meestal erg lang niet bij deze shop.

Scooterhoes past prima vind wel wat dun maar we zullen zien of die genoeg bescherming bied met de tijd

Prettig online bestellen zoals het overal zou moeten zijn

Op tijd geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding De originele gebruiksaanwijzing was onduidelijk maar Scooter Centrum stuurde uit zichzelf via mail een omschrijving die niets te wensen over liet.

Prima accu en snel geleverd

Accu voor mijn scooter besteld. Duidelijke uitleg op de website. Na bestellen snelle levering.

Had een accu besteld twee dagen was die geleverd netjes in een doos verpakt kreeg een berichtje dat die bezorgt zal worden keurig op tijd

Super!!!!

Onderdelen waren volgende dag in huis, goed verpakt en goed materiaal!!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd en netjes verpakt zodat schade niet kan voorkomen

Zeer tevreden, snelle levering

Ik had snel een accu en bougie nodig voor een scooter en het bedrijf doet wat het belooft. Vandaag bestellen is morgen in huis. Bedankt!

Top bedrijf

Ik bestelde laatst een accu voor mijn honda vision en had het heel snel in huis en werkte en paste perfekt. Ben erg blij

Duidelijke omschrijving van de producten, snelle levering en prima aftercare

Supersnelle levering. Goed verpakt. Gewoon top

Alles snel en vlot geregeld

Heb mijn bestelling geplaats en is de zelfde avond klaar gemaakt. Heb mijn bestelling de volgende dag in ontvangst kunnen nemen. Top snel

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk