Scooter centrum is zeer klantgericht!

prettige, rustige en overzichtelijke site en shop met veel actuele producten waardoor je snel en effectief kunt winkelen. Daarna was de levering via de juiste partij waardoor de producten binnen 24uren geleverd werden. Een vette 10 geef ik scooter centrum!

Goede kwaliteit en goede prijzen

Mijn ervaring was met scooter centrum was erg goed, scooter centrum heeft super goede prijzen, en alles is van goede kwaliteit. De levering was ook erg snel ik had mijn product na 2 dagen al binnen.

Super snelle levering

Heel goede service

Snel en correct

Juiste product herkenbaar in de webshop en snel geleverd (ondanks drukke kerstperiode). Gewoon Top geregeld!

Fijne service en goede levering product

De site was overzichtelijk en na het bestellen in enkele dagen het product ontvangen. Bedankt.

Snel verzonden!

Scooter scherm besteld. Snel verzonden en prima kwaliteit! Erg blij mee.

Netjes en snel geleverd ! Zou hier zeker opnieuw bestellen!!

Snelle levering , kwaliteit!

Goede service, vriendelijk personeel, snelle levering

Onlangs een accu en bougie besteld. Echter, ik had niet goed gekeken en de verkeerde besteld. Jelle en Joey van het scooter centrum hebben netjes gereageerd op mijn e-mailbericht en de juiste bougie verzonden. Dit terwijl ze eigenlijk kerstvakantie hadden! Goede service en vriendelijk personeel dus. Daarnaast werden de onderdelen binnen enkele dagen verzonden en heb ik deze in goede orde ontvangen.

Ondanks drukte snel geleverd! Scooter rijdt weer! Top!!

Supersnellelevering

Ik had een uitverkocht artikel besteld, en kreeg keurig een mailtje dat het artikel weer voorradig was. Meteen besteld en binnen 2 dagen in huis. Super top.

Alles in orde

Snelle levering, ver uit de beste prijs en kwantumkorting bij 2 stuks. Doe zo voort...

Perfecte snelle levering

Accu van mijn scooter kapot. Ik bestelde een Nitro accu. Deze erin gezet nadat ik de handleiding had gelezen. De accu was al opgeladen en de scooter starte als vanouds weer elektrisch . Echt zo perfect!

Onderdelen besteld voor scooter, super snel geleverd.

Vorig jaar ook de scooter bij jullie gekocht. Ons hele gezin maakt er gebruik van. Prima service.

Mooi product, mooie prijs, snelle levering

Mooi beenkleed voor mijn Kymco People. Past goed en kwam met duidelijke instructies voor de montage. Ik moest nog wel even om de track-and-trace code vragen, maar die kreeg ik dan ook prompt via een e-mail. Een e-mail met een naam van een echt persoon er onder. Waar zie je dat nog!?! Klasse Scooter Centrum!!

Top ondanks de kerstdrukte 2 dagen later mijn bestelling binnen

snel en goed mijn onderdelen kunnen vinden afterpay ook prima

zeer tevreden

Hoi medewerkers Scooter Centrum, Fijn dat het bestelde artikel zo snel bij mij werd afgeleverd. Het was bovendien zeer keurig verpakt, daar word ik altijd blij van. Ik heb geen ervaring met de scooterservice reparaties / werkplaats, dus daarover heb ik geen mening. Groeten, Richard Verheij

Top, bedankt voor de snelheid en service

x

Snelle levering beenkleec

Beenkleed gunstig geprijsd en snel geleverd ondanks de drukke meetperiode t.o.v andere winkels. Mooi warm beenkleed

Goede prijzen en snelle levering

Accu voor Quad gezocht en kwam op deze site terecht. Goede beschrijving van de accu (Maten e.d.). Goed geprijsd en snel geleverd.

Onze accu was lek dus op google zoeken en zo via deze site een nieuwe besteld met oplader (wat zeer handig is mocht je met n lege accu thuis staan). Ivm de drukte vd feestdagen duurde t iets langer (wat begrijpelijk is). Nog even telefonisch contact gehad omtrent de levering ivm dat we de scooter dagelijks nodig hebben voor werk ed. Zeer netjes geholpen en de uitleg was ook duidelijk. Mocht er in het vervolg nog iets zijn met de scooter en wij kunnen de onderdelen op deze site vinden dan bestellen wij zeker hier weer.

Snel geleverd en goede uitleg

Top geregeld

Bij dit bedrijf een warmhoud kleed besteld snelle afwikkeling van alle zaken nog een hele duidelijke mail gekregen over de montage van het kleed kan niet duidelijker. Snelle levering goed verpakt.

Snelle bestelling nog sneller afgeleverd.

Ik zocht een beenkleed voor mijn sym scooter. Deze had ik snel gevonden op de site van het scooter centrum. Snel besteld en zeer snel afgeleverd. Functioneerd top.

Een paar dagen voor kerst gebeld met de vraag of de beendeken nog op tijd geleverd kan worden voor de kerst ,zeer prettig te woord gestaan en ook werd toegezegd als het pakje niet op tijd zou zijn er altijd iets te regelen is. Het pakje was op tijd voor kerst! Super service! En een super blije zoon!

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk