Top bedrijf

Duidelijke website, snelle levering met top produkten

Mega snelle verzending!

Ik had een koffer voor op de scooter besteld, ergens in de middag. Na een paar uur al bericht dat het verzonden was en de volgende dag binnen. Echt wen topservice en dat tussen de feestdagen door!

Duidelijke website, snelle levering

Voordat ik het wist lag mijn product op deurmat

Geweldige service!

Snelle bezorging van kwalitatief goede producten.

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden en fijn geholpen. Prima service en contact. Zeer aan te bevelen.

leuk

leuk service

Bestelling ging makkelijk en erg snel bezorgd

Ik had een beenkleed besteld en kreeg daarbij een goede handleiding die was gemaakt door Scootercentrum zelf, waardoor het heel gemakkelijk was het beenkleed op mijn scooter te zetten. Zeker weten een aanrader deze website!

Gewoon heet goed!

Goede gebruiksvriendelijke webshop, groot assortiment, goede prijzen en duidelijk veel kennis voor een goed advies. Eigenlijk wat je bij iedere webshop hoopt te vinden toch? Een aanrader, ik kom hier zeker terug.

Snelle service.

Accu na sluitingstijd besteld en toch de volgende middag geleverd. Bedankt voor de super snelle service. Ik beveel Scooter Centrum van harte aan.

Uiterst snelle bezorging en goede service.

In de avond besteld en dezelfde avond een bevestiging gekregen dat mijn bestelling onderweg was. De volgende dag was het al afgeleverd. Ook na levering via nieuwsbrieven fijne informatie ontvangen over wat te doen bij de kou met de scooter.

Perfecte service, snelle levering

Heel blij met het nieuwe zeil. We kregen het supersnel bezorgd. Betrouwbare levering.

Deskundig én snel!

Voor de zekerheid nog contact gehad of ik de juiste accu op het oog had. Goed om zeker te weten. Bevestigd, besteld, en heel snel in huis, ondanks de Kerstdrukte. Topservice!

Mijn bestelling was er snel, precies zoals aangegeven op de website. Super!

Kreeg de helm netjes op tijd binnen was twee dagen later dan eerst gepland stond maar dat kwam door de drukte bij post nl.

Super, niks te klagen

Ik ben erg tevreden met de producten dat ik besteld heb. De enige reden dat ik 5 sterren heb gegeven, is omdat de leveringstijd zo snel mogelijk was.

Probleemoplossers

Als klant keer je terug naar de plek waar de service goed is, de verkoper klant gericht en vriendelijk en de prijs marktconform. Jullie checken alle boxen.

Vriendelijk

Super lieve mensen Snel hulp