Uitstekend!

Prima site! Lekker rondsnuffelen op je merk, type of hoe je ook maar zoeken wilt en er worden je een aantal opties aangeboden. Goede foto's met prima uitleg over de artikelen! Heb je eenmaal je keuze('s) gemaakt, en alles in je winkelmandje, dan is het een kwestie van (inloggen of als gast doorgaan) afrekenen met een betaalwijze naar keuze, en daarvan krijg je dan ook netjes een mail. Voorts wordt je op de hoogte gehouden van je pakket middels track & trace, en een of twee dagen later is je pakketje thuis. Kortom: Ideaal! :)

Fijn als je zsm een accu nodig hebt. En hij werkt ook nog prima. En een betaalbare prijs.

Goede prijzen, snelle levering en uitstekende service!

Al enkele malen onderdelen besteld hier. Prijzen zijn goed of lager dan op andere plaatsen en de levering meestal binnen een dag. Je krijgt ook goede informatie over de producten zodat je altijd het juiste onderdeel krijgt.

Geleverd wat er is besteld gewoon geweldig

Duidelijke website goede beschrijving voor het monteren goed passende onderdelen gewoon gekregen wat ik in me hoofd had gewoon top

Makkelijke te bestellen en snel geleverd. Een link om je bestelling te volgen en klanttevredenheidsonderzoek.

Bestelling snel en netjes geleverd.

Bestelling geplaatst wat erg makkelijk ging deze werd snel en netjes volgens afspraak geleverd,zeer tevreden.

perfect

Duidelijke site en goede klantbeleving

Ik zocht een accu en werd goed door de website geloodst om tot de juiste keuze te komen. Keuze gemaakt, makkelijk afrekenen en daarna ben ik goed op de hoogte gehouden van de levering van het pakket.

Bestelling binnen een halve dag.

Supersnelle service. Je wordt ook op de hoogte gehouden wanneer het georderd is en verzonden naar PostNL En een track and trace. Netjes in een doos verpakt die je tevens kan gebruiken om het terug te sturen mocht dat nodig zijn.

Snelle services

Duidelijke beschrijving bij het product en snelle services. Geen min punten

Super snel geleverd

Ik kreeg mijn accu binnen een dag. Maar was helaas stuk kan gebeuren maar...kreeg van jullie direct een nieuwe zonder discussie. Geweldige service Nu tuf ik weer lekker rond. Groet Kees Vork

Uitstekende service!

Wederom een bestelling online geplaatst. En weer keurig de volgende dag netjes verpakt afgeleverd. Gewoon perfect geregeld!

Beenkleed binnen een dag!

Beenkleed besteld en binnen een dag geleverd. Top geregeld!

Eerlijk

Bij onze bestelling waren een aantal dingen niet in orde!maar dat hebben ze echt goed opgelost.daarom zullen we ook altijd onze onderdelen blijven bestellen bij scooter centrum.

Ik werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling

De site is duidelijk, ik had snel de accu gevonden die ik nodig had (en ik heb er geen bal verstand van). Na bestelling werd ik netjes op de hoogte gehouden over de levering. Ook even een mail over dat het artikel in een andere verpakking zat, maar dat ik echt het juiste zou ontvangen. Levering snel en de prijs ook top. Grote blij :-)

Snelle levering, goede communicatie

Accu besteld de volgende dag al geleverd. Om verwarring te voorkomen werd vooraf netjes gemeld dat op de verpakking een ander typenummer staat maar deze accu verder exact hetzelde is als de bestelde accu. Nette communicatie snelle levering. Zeer tevreden.

Goede beschrijving en snelle service

Producten goed en duidelijk omschreven en snelle levering.

Prima prijs, snelle levering

Begin 2022 hier een nieuwe Kisbee gekocht. Die stond in voorraad, ik kon proefrijden en hem de volgende dag ophalen. Goed bereikbaar met het OV als je verder weg woont.

Snel en goed

Accu besteld voor m’n Vespa. Snel geleverd, goeie kwaliteit accu die keurig helemaal opgeladen was. Kon weer rijden!

Ik vind het een goede service klanten vriendelijk goeie service en wat ik besteld kom de eerste volgende dag ik ben heel erg trots en blij en een goeie spullen

Super snelle levering!

Tijdje terug een nieuwe accu besteld voor mijn scooter. Het bestellen via de website ging heel gemakkelijk en snel. De dag daarna heb ik de accu al kunnen ophalen bij het door mij gekozen pickup point. Super snelle levering dus! Accu erin zetten ging ook prima en kon dus de dag na mijn bestelling weer heerlijk touren :) dit was mijn eerste bestelling bij Scooter Centrum maar zeker de moeite waard. Ik kom hier 100% zeker weer terug.

Bestelling snel binnen, goed product Top.

Fijne service

Fijne service, snel verzonden pakket goed ingepakt had een windscherm besteld en is helemaal goed binnengekomen zonder beschadigingen. Ook hielden ze me op de hoogte van mijn pakketje waar en waneer die zou komen Kortom topservice!!

Een snelle levering van een goed product.

Een zeer goede uitgebreide website waar het vinden van het juiste scooteronderdeel heel makkelijk is.

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk