Geweldige kwaliteit en service

Altijd snelle gratis verzending en top producten, ik had een deel van mijn bestelling niet nodig omdat mijn vriendin intussen besloten had om te stoppen met vapen, was geen enkel probleem, dus zeer tevreden over alles.

Uitstekend!

Ik ben al jaren klant. Goede producten, zeer snelle levering. Vergissen is menselijk, recent een verkeerde levering. Na tel. contact werd dit ad hoc opgelost, volgende dag nieuwe levering in huis! Chapeau!!

Uitmuntend!

Goedkoop en snel!

Heel goed.

Goedkoop en snel!

Beste esmoker winkel!

Altijd goede service, denken altijd mee in goede oplossingen, altijd een vriendelijke lach. 100% aanrader!!

Beste esmoker winkel!

De zending was er de volgende dag al, heel fijn. Goed verpakt.

De zending was er de volgende dag al, heel fijn. Goed verpakt.

Snelle bezorging en geen bezorgkosten

Goede levering

Meestal alles op voorraad. Snelle levering

Heel snel en netjes

Prima bedrijf netjes op tijd. Geen opmerkingen meer.

Goede prijs en veel producten

Ben erg tevreden. Meer kan ik niet zeggen ;)

Niets op aan te merken

Bestelling snel binnen. Duidelijke berichten over stand van zaken van levering.

Top bedrijf

Had een doos vol base liquids besteld, in de tussentijd besloot mijn vriendin te stoppen met vapen, dus contact gezocht met slimroken.nl met de vraag of ik een deel kon retourneren wat geen enkel probleem was, dus behalve goede kwaliteit, beste prijs en snelle levering ook heel servicegericht.

Goede ervaring snel geleverd top verpakt. Bedankt

Goede ervaring snel geleverd top verpakt. Bedankt