Zeer snelle levering en goed verpakt

Zeer snel.geleverd en goed verpakt

Altijd snelle en juiste levering

Overal zeer tevreden

Nog steeds tevreden

Voor het eerst de klantenservice gebruikt. Mijn ervaring met deze webshop word steeds beter.

Goede ervaring

Goed en snel geleverd.

snel en betrouwbaar

snelle betrouwbare levering

geweldige internet site

Genoeg om uit te kiezen ! deze winkel heeft alles wat je maar wil , als je besteld word het snel verzonden , het is goed ingepakt en past vaak door de brievenbus , Heb ik een vraag kan ik een bericht sturen en of bellen , 5 sterren omdat deze winkel dit verdient !

Snelle en correcte levering

zeer goed

snelle correcte levering, geen problemen

Altijd top

Super winkel met een goede verzend

Goed, snel en fijne prijs

Bestel regelmatig en tot nu toe altijd de volgende dag in huis. Betrouwbaar en goede prijzen.

Makkelijk te bestellen

Ik was opzoek naar een e-smoker en kwam hier uit. Makkelijk in gebruik en ligt goed in de hand. Niet overdreven groot. En je kunt makkelijk wisselen van navulling. Ben er super blij mee.

Helder, snel en goed

Het bestellen gaat vlot op de duidelijk website, Het wordt snel geleverd. Als je vragen hebt ontek je dat de mensen aan de telefoon deskungig zijn

Snel en goed geleverd

snelle accurate levering

snelle levering geen foto op de site

Snelle correct afhandeling

Per abuis verkeerde coils ontvangen, dit werd meteen opgepakt en snel omgeruild. Betrouwbaar

Vlugge levering

Watcik wel heel vervelend vind, dat ik niet weet welke naam iets heeft maar wel weet hoe het eruit ziet, dat ik het producr niet kan zien. Is er geen optie om het zo in te richte dat je in je winkwlmandje voor dat je betaald de spullen wel kunt zien? Ik heb al 3 x het verkeerde besteld! Ik snap dat het via de wed op de site niet mag, maar het winkelwagentje ziet niet iedereen. Mvg joyce schmitz

Snel bezorgd

Snel bezorgd zal zeker vaker bestellen

Veel keus

Goeie sercice dienst

Pakket was kwijt maar door de hulp van een van de werknemers krijg ik nu een nieuwe

Super snelle levering

Heel netjes verpakt en Heel snel geleverd

Geen enkel probleem

Besteld. Binnen 2 werkdagen binnen. Werken goed. Smaken goed. Heb bij opmerkingen voor stickers gevraagd en heb een hele stapel gekregen. Ik heb geen klachten

Altijd goed en snel

Goede kwaliteit

Snel geleverd, prima

Super snel geleverd.

Altijd goed. Ik heb bij een bestelling per abuis de verkeerde smaak vloeistof besteld en toen ik contact opnam met Slimroken werd ik enorm vriendelijk te woord gestaan en omruilen was geen enkel probleem. Zeer tevreden!

fijn

Ik vind jullie een fijn bedrijf lekker goedkoop en een snelle levering.

Werkmansbeemd 26

4907 EW Oosterhout