TOP!!

Écht alles O.K.

Timmerman Afbouw Szafarek Nemezis

Timmerman Afbouw Szafarek Nemezis https://www.youtube.com/user/OnlyExclusiveRenov

Goed product, supersnelle levering

Slechte bezorging door post.nl ,goede levering van Slimroken

Pakket zou afgelopen zaterdag geleverd worden. Uiteindelijk 30-6 geleverd, Nevele mails van post.nl ontvangen Zeer slechte zaakvan post. Nl Echter perfect van Slimroken, zoals altijd

Had een product wat niet goed functioneerden. Uitstekend geholpen door klantenservice

Top bedrijf en service

Heb telefonisch contact gehad met één van hun medewerkers voor advies over de juiste batterijen voor mijn mod. Kreeg een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mijn advies gaf welke batterijen beter waren voor mijn mod. Na opgehangen te hebben deze batterijen gelijk besteld, en de volgende dag lagen ze in de brievenbus. De batterijen werken beter dan diegene die ik zelf daar altijd bestelden omdat ik dacht dat deze beter waren. Ik had altijd de 3500mAh 20A, en nu de 3000mAh 35A op aanraden van de vriendelijke medewerker. Met vriendelijke groet Alex

Snel

Mijn bestelling is de volgende dag altijd binnen!!!

geweldig

Geweldige site heel veel keuzes spot goedkoop en snelle levering ik ben een tevreden klant

Goede webshop, snellle levering, en mails over levering

Ik heb vaak de volgende dag mijn bestelling binnen

De levering is vaak de volgende dag binnen en de klantenservice is erg vriendelijk

Snelle levering, overzichtelijke site, makkelijk besteld & betaald, goed product. Kortom: zeer tevreden!

Zeer vriendelijk personeel en word zeer goed geholpen en nemen goed de tijd voor uitleg.

snel, eenvoudig en betrouwbaar

prima vlotte levering

top

snel

Voor de eerste keer besteld,snelle service

Overzichtelijke site,klantvriendelijk.Besteld en werd 2 dagen later keurig geleverd.

M

Good an snell

Uitstekenden service

Al een paar keer bestelt de volgende dag in huis.netjes verpakt top

Snel in huis

Bij jullie is het makkelijk om op de site te zoeken en daarna bestellen, lekker snel in huis.

Bestellen, en de volgende ochtend in huis! Goede service bij het vragen van informatie.

Goed bedrijf dat erg klantvriendelijk zit.

Levert altijd wat is besteld en denkt mee in het verbeteren van de klantervaring. Ze nemen de ervaringen namelijk serieus op en proberen dit op te lossen. Altijd goed verpakt en geen lekkende vloeistoffen.

Top servis

Heel snel en nauwkeurig

Snelle betrouwbare leverancier van goed rook benodigheden

Al meerdere keren bij slimroken iets besteld ondermeer nieuwe coils voor mijn clearonizer, omdat er tegenwoordig geen plaatjes meer van op de website mogen staan ( ( R) overheid bedankt) was het niet duidelijk welke ik dan wel moest hebben,een telefoontje bracht duidelijkheid , vriendelijke en vakbekwame verkoper, dat geeft vertrouwen,kortom in ben een tevreden klant!

Super snelle levering

Enige minpuntje: dat er geen foto’s bij de artikelen staan

Top bedrijf

Verzending gaat snel, alles netjes geleverd en goede prijzen.

Werkmansbeemd 26

4907 EW Oosterhout