Kleine pen werkt goed

Handig en klein en werkt naar behoren.

Vandaag besteld morgen geleverd. Toppie!!!!

Op tijd geleverd en ga weer bestellen.

Alleen de zending was bij de buren afgeleverd terwijl het adres er wel goed opstond. Dank je wel voor de vlugge bezorging, ik wilde eerst de smaak weten en die was oké daarom bestel ik van de week meer flesjes. Groetjes.

zeer goed

uitstekende evaring

goede serves onze vloeistof was of is niet verktygbaar toen sprak op op de chat wat nu nou we hebben een heel goed alternatief gekregen en is ook top

Snel bezorgd, veel lekkere smaken

Prima te bestellen en levering was op tijd

Voor het eerst besteld en heel erg tevreden

Duidelijk en overzichtelijk kunnen bestellen wat ik nodig had.

Duidelijke productfotos en snelle levering, enorm tevreden!

Perfect!

Corona! Dit verpest een heleboel gemak voor de mensen, maar bij Slimroken geen probleem. Binnen 1 dag geleverd. Geweldig, en zonder verzendkosten.

Zeer tevreden behandeld

Ondanks dat de eerste Epen3 die ik bestelde niet correct werkte ben ik zeer goed geholpen door de klantenservice. De kleine issue was echt perfect opgelost. Ik ben echt heel tevreden over slimroken.nl

Besteld en goed afgeleverd

Vandaag besteld,morgen in huis Goede service en goed aangekomen

Makkelijk en snel geregeld

Overzichtelijke site, simpel in gebruik

Makkelijk bestel proces, snelle levering!

ondanks corona toch op tijd bezorgd

nooit problemen bestelling altijd goed verpakt en bezorgd

Snelle levering, goede verpakking op brievenbus formaat

Fijne smaak

Prima leverancier voor liquids

Bestel al tijden liquids bij slimroken tot volle tevredenheid. Minder tevreden met vervangings-coils de laatste tijd, ze zijn duur en de kwaliteit is teruggelopen; verbranden snel de laatste tijd. Waar een coil eerder weken meeging moet ik ze tegenwoordig na een paar dagen vervangen. Eerder een probleem wat bij de fabrikant ligt natuurlijk maar misschien kan slimroken er iets mee.

Zeer vlotte bezorging

De bestelling gemaakt en de bezorging was zeer snel

Snel en efficiënt

Vandaag besteld, morgen in huis.

Helemaal top

Besteld en de volgende dag al in huis

Snel, goed verpakt!

Snelle correcte service, goed verpakt.

Hartstikke goed

Nog nooit een foute bestelling gekregen. Nog nooit iets mis gegaan.

Levering binnen 48 uur

Het heeft even geduurd omdat er nergens foto's van zijn, de vyper, maar uiteindelijk gevonden en besteld, zeer snel geleverd, keurig verpakt, het juiste artikel gekregen, dus zeer tevreden. Betaling is mogelijk via Afterpay, dus helemaal handig.

Op tijd en goede materialen.

In de winkel altijd vriendelijk en deskundig geholpen. De bestellingen die ik online doe komen steevast op tijd en zijn altijd keurig verzorgd. Niets dan goede ervaringen. Superwinkel.

Super service

Super snel verzonden en netjes verpakt. Ik bestelde eerst altijd ergens anders maar er waren elke keer leveringsproblemen, moment om over te stappen op slimroken.nl ;-) Ik zou dit bedrijf van harte aanbevelen!

Werkmansbeemd 26

4907 EW Oosterhout