heel goed

Alles naar wens

Snel bestellen en snelle levering

Makkelijk en snel bestellen en de volgende dag in huis. Super fijn en zonder verzendkosten. Echt super.

zeer tevreden

heb al vaker bij slimroken.nl besteld en ben meer dan tevreden omtrent bestelgemak, snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling alsmede ook de ruime keuze van betaal en leverings opties.

Supersnelle levering

Voor de eerste keer besteld bij julie. Zeer verheugd over de super snelle levering. Ga hier zeker altijd bestellen.

geweldig en snel geleverd

groot assortiment dus veel keus prijzen zijn ook goed en ook een makkelijke webshop.

Makkelijk bestellen Snel bezorgd!

Makkelijk bestellen, snel bezorgd, goed verpakt!

Fijn apparaat

Lekker sigaretje

Bestelling snel aangekomen, heel goede kwaliteit, perfecte service

Heel goed!

Snelle levering goed ingepakt en geen verzendkosten ervaring is erg positief

Het enige dat een probleempje oplevert is dat als je je bestelling wilt aanpassen, de "oude" bestelling blijft staan en opgeteld wordt bij de "nieuwe". Als ik bv. 5 flesjes vloeistf bestel en tot de ontdekk=ing kom dat het een verkeerde keuze is en ik deze aanpas, de eerdere opgave bij het totaal in het winkelwagentje wordt opgeteld. Is wat moeilijk te veranderen, maar dat kan ook volledig aan mij liggen. :-)

Prettige en snelle service

Snelle levering, direct klantcontact, duidelijke website

Altijd super!

Altijd een super service en erg vriendelijk!

Alles heel snel bezorgd, netjes verpakt

Goede service. Snelle levering en het product 555 element is vaak voorradig.

Goed product en snel bezorgd

Ik heb de cbd olie voor de e-sigraret besteld en die bevalt mij uitstekend!! De volgende dag was hij al bezorgd. Goede service!!

Goede snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering. Super tevreden! Ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Fijne website

Bestellen is eenvoudig en overzichtelijk - mooie prijzen - goedkoper als de concurrent ;-)

Snel geleverd. De website mag wat eenvoudiger.

bestelling snel en goed verpakt geleverd.

Het door mij bestelde werd snel en goed verpakt geleverd.

netjes en snel geleverd

Geen klachten over slim roken.Kan makkelijk keuze maken op site en krijg altijd een bevestiging daarvan.Vervolgens komt het netjes en snel bij je thuis met een track en tracé zodat je weet wanneer je het kan verwachten. Prima dus.

Snelle levering Bestelling werd compleet geleverd Stevig verpakt

Supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis), en alles keurig verpakt en compleet geleverd. Maak je niet altijd mee. Super.

Zeer snel geleverd , shag goede smaak Kort om gewoon goed

Veel keus, snel geleverd

Zeer tevreden, grote keuze. Ik had het de volgende dag al in de bus! De mogelijkheid om met afterpay te betalen is super fijn!

Werkmansbeemd 26

4907 EW Oosterhout