Snelle levering en mooie slipper mooie kwaliteit

Ik heb twee paar slippers gekocht in de kleur cognac en zwart. Ik heb maat 39 en ze zijn goed op maat, zitten prima maar ik moet ze wel inlopen , drukken klein beetje op knobbel van grote teen. Beetje uitkloppen aan de binnenkant helpt goed.

Super!!!

De slingbacks zijn zo zalig, dat ik ze ondertussen nog in 2 kleuren bestelde... Ook de leopard laarsjes zijn heel stijlvol !! Superblij met mijn aankoop

Snelle levering, mooie laarsjes

Makkelijk bestellen, snelle levering

Snelle acute levering en goed product.

Gelezen op site en snel geleverd prima.

Très contente

Livraison rapide et très contente de mon achat. Bottes très confortables

Sper geregeld

Top met alles

Snelle service, prachtige laarsjes!

Ik heb cowboy laarsjes besteld. Deze werden snel geleverd bij mijn afhaalpunt. Ze zijn prachtig, en ik kan niet wachten om ze te dragen! En ik heb ze voor en mega goede prijs gescoord. ;-) Tot de volgende bestelling!

Echter de slingbacks waren te smal.

Prima service, top sneakers!

Alles prima verlopen qua opvolging van de bestelling. Prima lederen sneakers; kortom een aanrader!

Very good

Thank you so much

Top en snel

Ik hou van de Sacha sneakers heb er meerdere en zitten altijd lekker Nu was deze geweldige sneakers van spijkerstof ook nog een flink in de aanbieding waardoor ik ze echt niet kon laten TOP

Super leuke laarzen

Erg leuk voor in het voorjaar. Stoffen denim. Ik vind ze iets ruime uitvallen maar dat is prima, kun je sokje indragen.

Mooie kwaliteit leren laarzen. Blij mee

Mooie laarsjes,

Moest even na bellen, maar werd daarna snel geleverd. Mooie laarsjes voor voordelige prijs. Maar de winkel bezoeken vind ik leuker, jullie hebben leuke verkopers. Bij toeval vond ik online precies wat ik zocht, vandaar!

Top service!

Super mooi laarzen goed kwaliteit als alles bij Sasha en super snel geleverd!

Mooie laarzen

Super mooie laarzen

Snelle levering en goed product

Heel blij mee

Het is altijd even afwachten hoe je aankoop er in het echt uitziet maar deze keer prima keuze. Goede pasvorm Correcte levering

Tot nu toe tevreden

Heb ze nog niet veel gedragen maar tot nu toe tevreden

perfect

Alles is top

Súper confortables

Everything smooth

Besteld en meteen 2 dagen geleverd.Mooie kwaliteit,net zoals aangegeven op de site

Leuke hippe schoenen

Leuke stoere schoenen. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!